Geçmiş olsun canım. Mevsim geçişinden herkes rahatsızlanıyor. Dikkat etmek lazım. Havalar da bizim burada bir gün iyi, bir gün kötü olarak devam ediyor.

Teşekkür ederim canım gündüzleri sıcak hala burası geceleri serinledi biraz gündüz sıcak gece biraz serin olunca biz de kaldıramıyoruz artık.

Ooo kaç yılı devirdiniz kız :)
Napalim evde oglanla yalniz yalniz takiliyoruz
Nice güzel yillarnz olsun ins

Tövbe de kız ben sana şimdi bi kahve yaparm üzerine ayakalrni sıcak suya koyarm ohh mis dirilirsn yeniden
Koalamda her türlü hizmet var Ay başıma neler neler geldi ya. Ne lanet bir günmüş bugün... Tek berbat gün geçiren ben miyim yav

Nildu canmm hayırdır
Aynen her türlüsü var bizde
Yaa aklımı öpeyim, telefonumu öğretmenler odasında şarjda unutmuşum. Ve daha da aklımı öpeyim ki unuttuğumu 20 dk lık yolda eve kadar yürüyüp geldiğimde farkettim. Hadii döndüm tekrar o kadar yolu yürüyerek okula gittim. Telefonu aldım çıktım. O sırada ablam msj attı eczaneden hap al diye, benim 20 dakikalık yol oldu sana 40 dakikalık yol. Neyse hadi gideyim dedim. Giderken adamın teki peşime takıldı. O kadar bariz belli ediyor ki takip ettiğini. Bakkala giriyorum bekliyor köşe başında. Çıkıyorum arkamdan yürümeye devam ediyor. Ay ben bir tırs. Ulan dedim yarın Müge Anlı’nın konusu belli oldu.
Neyse koştur koştur bir markete girdim gitmesini bekledim. O sırada da allahtan markette eşimin eski iş arkadaşına rastladım onunla birlikte çıktık. O adamıda görmedim çıktıktan sonra. Neyse eczaneye gittim ilaçları aldım. Geri tekrar eve yürüdüm. Şimdi eve girdim ama ölüyorum yani. Öyle böyle değil. 1 de okulda çıktım eve geldiğim saat üç buçuk.

Ayyy Allah korumusu canmm
Valla çok yorucu olmuş gerçekten ben okurken bittim sana kahve de işlemez en iyisi masaj
Bi kere benmde basıma geldi öyle olay adam gecsn diye yol veriyorum geçmiyor hızlı gidiyorum takip ediyor gerisine gextm inadına hızlı yiriyor en sonunda bi zuccaciyeue girdim çıktığımda köşe başında bekliyormuş beni beklemiş beni görünce hemen ters yöne gitmeye başladı ters ters bakınca ay nasıl korktm varyans eve nasıl gittiği bilmiyorum yemnle.

Çünkü lanet olasıca sapık dolu etraf. Kediye, köpeğe, tavuğa hallenen adamlar bunlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın koalam...
Beni masaj bile kesmeyebilir. Toprak atın siz en iyisi üstüme. Başka yolu yok, okulda da etkinlik yaptırırken canım çıktı diğerleri üstüne tuz biber
Sen napıyon koalam sen anlat bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…