- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.641
Hahhhs ben sabah gördüm bakŞimdi ben giderim hepiniz gelirsinz@umudu beklemek ByNkoaLa T Tatlianne20 B Brunello Cicinelli @_nurunnisa @Makarnasever @Aveline Kmsl Hnd kızlarr
CanimmmŞimdi ben giderim hepiniz gelirsinz@umudu beklemek ByNkoaLa T Tatlianne20 B Brunello Cicinelli @_nurunnisa @Makarnasever @Aveline Kmsl Hnd kızlarr
Biraz öyleO okul tam ekşın zaten
Kiz alisamadim bi hep unutkanlik oldu bende ha isimler karistiyom:)Canimmm
Hayırlı sabahlar canmmHayirli sabhlar kizlar.
Hahaha normal canmKiz alisamadim bi hep unutkanlik oldu bende ha isimler karistiyom:)
Geçmiş olsun canım. Mevsim geçişinden herkes rahatsızlanıyor. Dikkat etmek lazım. Havalar da bizim burada bir gün iyi, bir gün kötü olarak devam ediyor.
Ben uyanigim şuanHerkese iyi gecelerr
Uyanık olan birileri var mı ecep iki lafın belini kıralım
İyiyiz canım aylık kontrolümüz vardı cadı nın doktora gittik geldik bugün evlilik yıl dönümü müz eşim para verdi gittim kendime bilezik yaptırdım şimdi evdeyiz kızı banyo yaptıracam siz ne yapıyorsunuz
Ooo kaç yılı devirdiniz kız :)İyiyiz canım aylık kontrolümüz vardı cadı nın doktora gittik geldik bugün evlilik yıl dönümü müz eşim para verdi gittim kendime bilezik yaptırdım şimdi evdeyiz kızı banyo yaptıracam siz ne yapıyorsunuz
Hiç sorma halimi. Ölmek üzereyim. Ben aslında yoğum. Hocaaaaa selaya başla hoca ben öldüm sayılır.
Tövbe de kız ben sana şimdi bi kahve yaparm üzerine ayakalrni sıcak suya koyarm ohh mis dirilirsn yenidenHiç sorma halimi. Ölmek üzereyim. Ben aslında yoğum. Hocaaaaa selaya başla hoca ben öldüm sayılır.
Koalamda her türlü hizmet varTövbe de kız ben sana şimdi bi kahve yaparm üzerine ayakalrni sıcak suya koyarm ohh mis dirilirsn yeniden
Nildu canmm hayırdırKoalamda her türlü hizmet varAy başıma neler neler geldi ya. Ne lanet bir günmüş bugün... Tek berbat gün geçiren ben miyim yav
Yaa aklımı öpeyim, telefonumu öğretmenler odasında şarjda unutmuşum. Ve daha da aklımı öpeyim ki unuttuğumu 20 dk lık yolda eve kadar yürüyüp geldiğimde farkettim. Hadii döndüm tekrar o kadar yolu yürüyerek okula gittim. Telefonu aldım çıktım. O sırada ablam msj attı eczaneden hap al diye, benim 20 dakikalık yol oldu sana 40 dakikalık yol. Neyse hadi gideyim dedim. Giderken adamın teki peşime takıldı. O kadar bariz belli ediyor ki takip ettiğini. Bakkala giriyorum bekliyor köşe başında. Çıkıyorum arkamdan yürümeye devam ediyor. Ay ben bir tırs. Ulan dedim yarın Müge Anlı’nın konusu belli oldu.Nildu canmm hayırdır
Aynen her türlüsü var bizde
Ayyy Allah korumusu canmmYaa aklımı öpeyim, telefonumu öğretmenler odasında şarjda unutmuşum. Ve daha da aklımı öpeyim ki unuttuğumu 20 dk lık yolda eve kadar yürüyüp geldiğimde farkettim. Hadii döndüm tekrar o kadar yolu yürüyerek okula gittim. Telefonu aldım çıktım. O sırada ablam msj attı eczaneden hap al diye, benim 20 dakikalık yol oldu sana 40 dakikalık yol. Neyse hadi gideyim dedim. Giderken adamın teki peşime takıldı. O kadar bariz belli ediyor ki takip ettiğini. Bakkala giriyorum bekliyor köşe başında. Çıkıyorum arkamdan yürümeye devam ediyor. Ay ben bir tırs. Ulan dedim yarın Müge Anlı’nın konusu belli oldu.
Neyse koştur koştur bir markete girdim gitmesini bekledim. O sırada da allahtan markette eşimin eski iş arkadaşına rastladım onunla birlikte çıktık. O adamıda görmedim çıktıktan sonra. Neyse eczaneye gittim ilaçları aldım. Geri tekrar eve yürüdüm. Şimdi eve girdim ama ölüyorum yani. Öyle böyle değil. 1 de okulda çıktım eve geldiğim saat üç buçuk.
Çünkü lanet olasıca sapık dolu etraf. Kediye, köpeğe, tavuğa hallenen adamlar bunlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın koalam...Ayyy Allah korumusu canmm
Valla çok yorucu olmuş gerçekten ben okurken bittim sana kahve de işlemez en iyisi masaj
Bi kere benmde basıma geldi öyle olay adam gecsn diye yol veriyorum geçmiyor hızlı gidiyorum takip ediyor gerisine gextm inadına hızlı yiriyor en sonunda bi zuccaciyeue girdim çıktığımda köşe başında bekliyormuş beni beklemiş beni görünce hemen ters yöne gitmeye başladı ters ters bakınca ay nasıl korktm varyans eve nasıl gittiği bilmiyorum yemnle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?