- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.661
Yaa aklımı öpeyim, telefonumu öğretmenler odasında şarjda unutmuşum. Ve daha da aklımı öpeyim ki unuttuğumu 20 dk lık yolda eve kadar yürüyüp geldiğimde farkettim. Hadii döndüm tekrar o kadar yolu yürüyerek okula gittim. Telefonu aldım çıktım. O sırada ablam msj attı eczaneden hap al diye, benim 20 dakikalık yol oldu sana 40 dakikalık yol. Neyse hadi gideyim dedim. Giderken adamın teki peşime takıldı. O kadar bariz belli ediyor ki takip ettiğini. Bakkala giriyorum bekliyor köşe başında. Çıkıyorum arkamdan yürümeye devam ediyor. Ay ben bir tırs. Ulan dedim yarın Müge Anlı’nın konusu belli oldu.
Neyse koştur koştur bir markete girdim gitmesini bekledim. O sırada da allahtan markette eşimin eski iş arkadaşına rastladım onunla birlikte çıktık. O adamıda görmedim çıktıktan sonra. Neyse eczaneye gittim ilaçları aldım. Geri tekrar eve yürüdüm. Şimdi eve girdim ama ölüyorum yani. Öyle böyle değil. 1 de okulda çıktım eve geldiğim saat üç buçuk.
Ayyy Allah korumusu canmm
Valla çok yorucu olmuş gerçekten ben okurken bittim sana kahve de işlemez en iyisi masaj
Bi kere benmde basıma geldi öyle olay adam gecsn diye yol veriyorum geçmiyor hızlı gidiyorum takip ediyor gerisine gextm inadına hızlı yiriyor en sonunda bi zuccaciyeue girdim çıktığımda köşe başında bekliyormuş beni beklemiş beni görünce hemen ters yöne gitmeye başladı ters ters bakınca ay nasıl korktm varyans eve nasıl gittiği bilmiyorum yemnle.
Aaa nasılsın bebişim hoşgeldin, yoksa burada mıydınSelam kizlarr;Allah korumuş canim B Brunello Cicinelli benimde hastaneye giderken başimdan öyle bir olay geçmisti ..
KuzuuuBen geldim gidicem hepinizi seviyorum canlar
Kuzumm iyiyim çok şükür uzandım biraz.
Uzuun senelere inşallah :)İyiyiz canım aylık kontrolümüz vardı cadı nın doktora gittik geldik bugün evlilik yıl dönümü müz eşim para verdi gittim kendime bilezik yaptırdım şimdi evdeyiz kızı banyo yaptıracam siz ne yapıyorsunuz
Geçmiş olsun bebişim hayırdır ne ameliyatı ?Selam herkese.
İşten çıktım, eve gidiyorum şuanda. Üstümü değiştirip olduğu gibi kv nin yanına gideceğim. Ameliyat oldu kendisi...
Derman kalmadı...
Boğaz ameliyatı. Rahat nefes alamıyormuş. Oğlum da yok gel bir süre bizde kal dedi. Bende gidicem bir bakmaya az sonra.Geçmiş olsun bebişim hayırdır ne ameliyatı ?
CaniiimmmKuzuuu
Ay geçmiş olsun atlatır inşallah biran önce. Hayırlı gelin seniBoğaz ameliyatı. Rahat nefes alamıyormuş. Oğlum da yok gel bir süre bizde kal dedi. Bende gidicem bir bakmaya az sonra.
Canım 13 sene bitti çok şükür....çok sağol...oooo takılın ana oğulOoo kaç yılı devirdiniz kız :)
Napalim evde oglanla yalniz yalniz takiliyoruz
Nice güzel yillarnz olsun ins
Sağol canımUzuun senelere inşallah :)
Amin inşallah canımNe güzel ailen yanında
Sevdiceğin
Uzağa gidenlere Allah sabır versin
Napiyon balımm evde değilsin onu biliyom :)Caniiimmm
Kuzum evlenmişsin, tekrar hayirli olsun inşAllah seninde güzel haberlerini aliriz öpuyorum cok
Çok teşekkür ederim canım inşallah bende çok istiyorum rabbim inşallah en kısa zamanda banada ve isteyen herkese nasip eder. Aminn
Kuzum yardimci olmak isterdim ama maleseff hiç gitmedimm
Kuzum yalniş etiketlemişsin , en son nezle olmuştu sanirsam..gelir inşAllah..
Ooo maşallah yaaCanım 13 sene bitti çok şükür....çok sağol...oooo takılın ana oğul
Çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah güzel haberlerini aliriz arada haber ver canım öpüyorum tatlı miniğiKizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Ne yemeği yapıosunn ya ben ne yemek yapcağmı bulamıorummnnnnŞuan ymk yapıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?