- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.681
Tarhna çorbası börülce haşlaması mkrna :dNe yemeği yapıosunn ya ben ne yemek yapcağmı bulamıorummnnnn
Börülce haşlamaası ben bilmiorm yemedim hiçTarhna çorbası börülce haşlaması mkrna :d
Ben şehriye çorba domates soslu makarna ve havuç tarator yaptım bu akşamNe yemeği yapıosunn ya ben ne yemek yapcağmı bulamıorummnnnn
Offf çok sevdiğim yemeklerrrrrBen şehriye çorba domates soslu makarna ve havuç tarator yaptım bu akşam
Ayy deme kız öyle napim okulda toplantı vardı para gösteri virt zirtÇünkü lanet olasıca sapık dolu etraf. Kediye, köpeğe, tavuğa hallenen adamlar bunlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın koalam...
Beni masaj bile kesmeyebilir. Toprak atın siz en iyisi üstüme. Başka yolu yok, okulda da etkinlik yaptırırken canım çıktı diğerleri üstüne tuz biber
Sen napıyon koalam sen anlat bakalım
Borulceyi suda başlıyoruz canm üzerine zeytinyağı gezdiriyoruz offf super oluyorBörülce haşlamaası ben bilmiorm yemedim hiçhatta börülce yemedim hiççç
Teşekkürler, hayırlı gelin evetAy geçmiş olsun atlatır inşallah biran önce. Hayırlı gelin seni
Saol canım sende bir gün yaparsınOfff çok sevdiğim yemeklerrrrrafiyet olsun canımm
Ayyy tam üstüne bastın canım benim de migrenim var ara ara tutuyoo ama ilaç içemiyorum ben de naapcam bilemiorummmİyi akşamlar kızlar. Vala komşularım sagolsunlar onlar yemek yapıp gönderiyorlar. Hiç uğraşmadım. Baş ağrım migrene çeviriyor dedi doktor. Bu sefer de 2 günde bir ağrıyor bebeğe zararlı diye ağrı kesici de almiyorum. Siz dede varmı böyle birşey tecrübeli anneler
HamilesinAyyy tam üstüne bastın canım benim de migrenim var ara ara tutuyoo ama ilaç içemiyorum ben de naapcam bilemiorummm((
Evet canım normalde majezik içerdim 2 tane uyurdum geçerdi şimdi o da yok blmiorm naapcammHamilesin
Cnm erken evlenmenin yararları yoksa daha 30 yaşındayım daOoo maşallah yaa
Oo kaç yaşında evlendin ki?Cnm erken evlenmenin yararları yoksa daha 30 yaşındayım da
17 de evlendim cnmOo kaç yaşında evlendin ki?
Anaaa kız çok erken evlenmissin o zaman senCnm erken evlenmenin yararları yoksa daha 30 yaşındayım da
Ben o yaşımda lise 3'teydim ya, evlilikten bihaberdik :) Evet, çok erken evlenmişsin. Zor olmadı mı?17 de evlendim cnm
Hamilemisn testin pozitif miEvet canım normalde majezik içerdim 2 tane uyurdum geçerdi şimdi o da yok blmiorm naapcamm
Maşallahh çocukların varsa arkadaş gibisinizdir17 de evlendim cnm
Evet canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllahHamilemisn testin pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?