- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.081
Offf kiyamam yaaaAminn canim allah razı olsun
Kolay gelsin canim bende kiyafeleri kaldiriyom bebegin besigi bozcam bu gi n kaldircaz
Küsme yerim seniYaaa küstüm sayılır
Kuzum benimAminn canim allah razı olsun
Kolay gelsin canim bende kiyafeleri kaldiriyom bebegin besigi bozcam bu gi n kaldircaz
yapcak bisi yok kuzum hayat devam ediyor.Offf kiyamam yaaa
İçimi burktun
Sagol canim allah razi olsun dua etmeniz yeter.Kuzum benim
Allah kolaylık sabır versin ne denebilir bilmiyorum
Her zaman yanındayız kuzum bunu bil..yapcak bisi yok kuzum hayat devam ediyor.
Sağol canım benimHer zaman yanındayız kuzum bunu bil..
Her zaman canım kardeşim doğumdan önce ve sonra nasıl aklımda ve duamdaysan hala duamdasinSagol canim allah razi olsun dua etmeniz yeter.
Aynen Kuzummm yanındayızSağol canım benim
Allahım sabır versin canımAminn canim allah razı olsun
Bitterimmm bebiş mi geliyor ayy cok sevindim canim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahAllahım sabır versin canımdualrım meleğin ve senin için üzgünüm
iyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun başın sağolsun canım yeni gördüm
Vefat mı etti ara sayfaları okumadım daT Tatlianne20 canim cok uzuldum dyydugumda.basin sagolsun.Allah sabirlar versin.
Oyleymis canim.bebisini kaybetmisVefat mı etti ara sayfaları okumadım da
Oyy!! Kuzum gelmiş hoşgeldin
Evet canım allah razı olsun inşallah hayırlı sağlıklı olur ve kucagıma alabirim çok heycanlıyım çok mutluyum, zaten kaç gündür giremiyom bugün bu güzel haberi sizlerle paylaşcaktım ama Tatlianne20 nin bebiğnin haberini alınca söyleyemedim çok üzüldüm ama vardır bunda gayır inşallah cennette çok mutlu olurBitterimmm bebiş mi geliyor ayy cok sevindim canim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?