- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.101
Hayat böyle işte kızlar ya. Bi taraftan ölüm bi taraftan doğum.Evet canım allah razı olsun inşallah hayırlı sağlıklı olur ve kucagıma alabirim çok heycanlıyım çok mutluyum, zaten kaç gündür giremiyom bugün bu güzel haberi sizlerle paylaşcaktım ama Tatlianne20 nin bebiğnin haberini alınca söyleyemedim çok üzüldüm ama vardır bunda gayır inşallah cennette çok mutlu olur
İyi cnm sendn nberT Tatlianne20ByNkoaLa @umudu beklemek Zeytintanem Oeksuez gulse14 Eses07 A Aveline Makarnasever @_nurunnisa_ B Brunello Cicinelli @KmslHnd T Temmuz07 kızlar napiyosunuz
Oturuyorum kuzu bende napiym. Uyduruk beste yazarım :) gitti mi annenlerİyi cnm sendn nber
Evet gittiler canmmOturuyorum kuzu bende napiym. Uyduruk beste yazarım :) gitti mi annenler
Uyursa eğer :)Evet gittiler canmm
Yorlmusm çocuk uyusun uyucam hemn
AynnUyursa eğer :)
Özlemedin mi kız beni
Ozledm kuzummmÖzlemedin mi kız beni
Evet hissediyorum onu :)Ozledm kuzummm
Ama tabi araya uzun zaman girince bi soğukluk oldu ama geçer zamanla
Cunkuuuuuuuuuu seeeennnn kaaactiiinnnn bizdeeeeennnEvet hissediyorum onu :)
Evet çok zor güzellikleri kadar acılarda var ve biz iki şekilde de alişıyoz yaşamaya ve teşekkür ederim canım benimHayat böyle işte kızlar ya. Bi taraftan ölüm bi taraftan doğum.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim canımm
Ben sütümü içtim bir yandan uyusam mı diyorum bir yandan daha uykum gelmiyor oyle takılıyom sen napıyon canımT Tatlianne20ByNkoaLa @umudu beklemek Zeytintanem Oeksuez gulse14 Eses07 A Aveline Makarnasever @_nurunnisa_ B Brunello Cicinelli @KmslHnd T Temmuz07 kızlar napiyosunuz
T Tatlianne20ByNkoaLa @umudu beklemek Zeytintanem Oeksuez gulse14 Eses07 A Aveline Makarnasever @_nurunnisa_ B Brunello Cicinelli @KmslHnd T Temmuz07 kızlar napiyosunuz
Saol canim sen ne yapiyorsundT Tatlianne20ByNkoaLa @umudu beklemek Zeytintanem Oeksuez gulse14 Eses07 A Aveline Makarnasever @_nurunnisa_ B Brunello Cicinelli @KmslHnd T Temmuz07 kızlar napiyosunuz
Allah Allaaah kuzum ben sizden niye kaçayımm. Sizi bulmuşum niye kaçayımmmCunkuuuuuuuuuu seeeennnn kaaactiiinnnn bizdeeeeennn
Telefondaydım kuzuu ya. Bende spor yaptım oturdum şimdi :)Ben sütümü içtim bir yandan uyusam mı diyorum bir yandan daha uykum gelmiyor oyle takılıyom sen napıyon canım
Canım benim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın napıyosun ne var ne yokMerhaba canım nasılsın
Oturuyorum kuzu ya napiymm uyicam birazdan. NasılsınSaol canim sen ne yapiyorsund
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?