- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.121
Amin canim inşallahEvet canım allah razı olsun inşallah hayırlı sağlıklı olur ve kucagıma alabirim çok heycanlıyım çok mutluyum, zaten kaç gündür giremiyom bugün bu güzel haberi sizlerle paylaşcaktım ama Tatlianne20 nin bebiğnin haberini alınca söyleyemedim çok üzüldüm ama vardır bunda gayır inşallah cennette çok mutlu olur
Gece alarmima kalktim canim uğraşıyorum bebisle. Sen nasilsin düğün hazırlıkları ne durumda :)T Tatlianne20ByNkoaLa @umudu beklemek Zeytintanem @Oeksuez gulse14 Eses07 A Aveline @Makarnasever @_nurunnisa_ @Brunello Cicinelli @KmslHnd @Temmuz07 kızlar napiyosunuz
İyiyim çok şükür canımm. Yavaş yavaş yapıyoruz elle tutulur bi şey yok ortada ama kuzu :))Gece alarmima kalktim canim uğraşıyorum bebisle. Sen nasilsin düğün hazırlıkları ne durumda :)
Allahım sabır versin canımdualrım meleğin ve senin için üzgünüm
T Tatlianne20 canım çok üzüldüm rabbim inşallah en kısa zamanda toparlanırsın bebeğin de melek oldu bekliyor seni.... üzülme ne olur rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah bu saatten sonra
T Tatlianne20 canim cok uzuldum dyydugumda.basin sagolsun.Allah sabirlar versin.
iyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun başın sağolsun canım yeni gördüm
Oyy!! Kuzum gelmiş hoşgeldinDaha iyisindir umarım seviliyorsun ..
Sagolun kizlar sukur şimdi iyiyim iyi olmak zorundayim kizimda yeri iyi huzurlu evinde bana yeter.T Tatlianne20ByNkoaLa @umudu beklemek Zeytintanem @Oeksuez gulse14 Eses07 A Aveline @Makarnasever @_nurunnisa_ @Brunello Cicinelli @KmslHnd @Temmuz07 kızlar napiyosunuz
Zamanla hepsi olur ne ara aldık yaptık bu kadar şeyi dersinİyiyim çok şükür canımm. Yavaş yavaş yapıyoruz elle tutulur bi şey yok ortada ama kuzu :))
Canimmmmmmm ❤❤❤❤❤Sagolun kizlar sukur şimdi iyiyim iyi olmak zorundayim kizimda yeri iyi huzurlu evinde bana yeter.
Senun fustuk napiyorCanimmmmmmm ❤❤❤❤❤
Uyuyor simdi o uyumuşken bende işlerimi yapiyorum canım. 26 günlük oldu bugünSenun fustuk napiyor
Canım benim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın napıyosun ne var ne yok
Hmm büyük şeyleri alırım kuzum inşallah yani çok abartmadan yapmak istiyorum zaten ufak tefek kalanı da evlenince alırız diyorum bilmiyorum :) sağ ol canım benim :)Zamanla hepsi olur ne ara aldık yaptık bu kadar şeyi dersinbide ihtiyacin olan herseyi al bazilarini evlendikten sonra alirim deme alinmiyor onlar nedense :) benim öyle diyip alamadığım bir sürü sey var kaldi gitti senin içinde kalmasin
Ayy canım benim :) maşallah hayırlı bi evlat olur inşallah :)Uyuyor simdi o uyumuşken bende işlerimi yapiyorum canım. 26 günlük oldu bugün
Halamlara gitmiştik ablamla şimdi geldik yoruldum biraz :)Şükür canım benim
Sen nasılsın ❤
Hayırlı geceler kızlar
Iyiyim canım bisiler yiyorum acıktım sen napiyon balım.Hayırlı geceler canım benim. Nasılsın napiyosun
Hayirli geceler canimHayırlı geceler kızlar
Afiyet olsun kuzum benim. Bende oturuyorum yoruldum biraz :)Iyiyim canım bisiler yiyorum acıktım sen napiyon balım.
Hoşgeldin nasilsin canim napiyonHayirli geceler canim
Ne ettinde kiz nisan nasil gidiyorAfiyet olsun kuzum benim. Bende oturuyorum yoruldum biraz :)
Hoşgeldin nasilsin canim napiyon
Saol canim iyiyim.napiyorm.sıkıldım biraz.neler yapiyorsunuz diye sizlere bakiyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?