Ay hadi güzel haberlerle gel kzuum inşallah alahim gonlunegore tüm anne adaylarimizada Inşallah acilmasimi gerek canim yani calismasi.

Ay hadi güzel haberlerle gel kzuum inşallah alahim gonlunegore tüm anne adaylarimizada Inşallah acilmasimi gerek canim yani calismasi.
Amin canısı. Kim hasret se kim özlemle bekliyorsa bende dahil herkese nasip etsin Allah. Canısı valla pek bir bilgim yok bununla ilgili sanırım yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakacak . Ovülasyondan 2 gün önce çağırdı.

Aminn canim benim Aminn güzel haberle gel birbirimoze sevinelimki allah sever baskalarin mitluluguna sevineni kendinden çok♥
Baktim evet etiketlemissin ama bana bildirim gelmemissss .. kusura bakmaaa bebem
Önemli değil kuzu kapalı dir nasılsın bugün ciktinmi hastanede n canim
Sen neler yaptın bakim :)
Yazdim gormedin bebis bugün telas icondeydim esimle aksam test aldim iste gunum gectiginu aayimca 26 olduğunu farketmemisim ole strestlendim yani kaynim var bide tatiller yanimizda kalir gelir hafta sonu kvler gelir giderler sonra.

Yazdim gormedin bebis bugün telas icondeydim esimle aksam test aldim iste gunum gectiginu aayimca 26 olduğunu farketmemisim ole strestlendim yani kaynim var bide tatiller yanimizda kalir gelir hafta sonu kvler gelir giderler sonra.
Gormemısım canım, hm demek öyle oldu. Cok stres yapma etkilemesin.

Allahtan hayirlisi ama vücuduna biraz zaman versen iyi olur canim benim yine en iyisini sen bilirsin tabi
Zaten ruhen hazır değilim kuzum daha dikkat etmem lazim 2 sene ye yakin düşünmüyorum korkuyorumda daha genetikden kanda gelmedi 4 ay oldu hem dogum yapali yasadigim surec beni yordu boraz ruhsal olarak nasip se amennada daha dikkatli olcam artik

Gormemısım canım, hm demek öyle oldu. Cok stres yapma etkilemesin.
Aynen orasinida dusundumde 4 ay oldu piskolojikmen hazirda oayinca hamile kalsam yirtikir sezeryan falan siserken netten baktimda en fazla 2 sene bide korktum yani cidden normal doğum olsaydi korkmazdim belki.

Sen Daha iyi bilirsin tabi hem ruhsal hemde bedenen buna hazır olduğunda herşey güzel olacak
Yine güclüyum evet kaldiririmda ama cevrem yipratti beni çok hamile kaldigimdan beri hamilelikmi gecirdim yaşadığım sinavimi hangisi ağır basti desen inan sinavimdan korkmadim.

Ben tek kalamiyorum korkuyorum tek olunca . Evdeyken bile tek uyuyamiyorum . Kocam gecen is icin sehir disindaydi ya ben annemi cagrdm gel yanlz uyuyamam diye kocam gelene kadar annem bizde kaldi
Bkzde esimle ayrı yatmazdik ama annelere gidimce hastanelerde ayri kalimca kardesi var suan 15 tatillerde gelr korktugundan içerde onlan yatar ben koca yatakda tekim suan:)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…