- 29 Aralık 2016
- 398
- 363
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.581
Is güc hep bir kosturmacadayım,hep bir yerlere yetisme telasi,saat ayarli robot gibiyim desem yeri.Bugun asilamamin sonucunu aldim.Koskoca bir negatif. O yuzden biraz dağınığım.Sen nasilsin?Rica ederim canım maksat sohbet bende kafa dagitiyom birda morel oluyor canim nasilsin neler yaparsin canim.
Oh iyi ettiniz bende bugun tesadüfen takvimden haber yok baktım 26 anam günüm gecti diye nasıl korktumm 2 gun geçti 24 aralik olduk ama adatlerim düzenli oldu dogumdan sonra sasmadi hiç panik ettim adama dedim test yaotim çıkmadı bi insan bu kadar sevinir mi acep.Randevumuz vardı kontrole gittik, daha sonra oradan kardeşimi falan aldık biraz takıldık dışarıda. Akşama doğru da devrilip yattım öyle geçti kuzu .)
Hamilemisin?Oh iyi ettiniz bende bugun tesadüfen takvimden haber yok baktım 26 anam günüm gecti diye nasıl korktumm 2 gun geçti 24 aralik olduk ama adatlerim düzenli oldu dogumdan sonra sasmadi hiç panik ettim adama dedim test yaotim çıkmadı bi insan bu kadar sevinir mi acep.
Esimin kardesi geldi yazları gelir tatilleri 15 yas icerde beraber yatiyor lar korkuyor tek uyumuyor sabaha kadar uyandiriyor oyüzden rahatim koca yatakda 2 de girdim kk ya:)))Kiz ne zamandir burdasin?
Vakit güzel geçmiş desene bende 1 haftatir kucuk kaybim var hafta sonu da kaynanamlar gelir hem gezmek hemde kaynimi almak amaçlı isguc yemek derken geçiyor kuzumYok yavrum nerde uykuuu annemler geldi kayseriden 1 haftadır bendeler gelen giden de eksik olmuyor:) Sen ne yaptin gorusmeyeli
Allahim insallah kisa zamanda hepimize nasip eder bende 5 sene olddu canim nasip üzülme kuzum yalnız degilsin.Is güc hep bir kosturmacadayım,hep bir yerlere yetisme telasi,saat ayarli robot gibiyim desem yeri.Bugun asilamamin sonucunu aldim.Koskoca bir negatif. O yuzden biraz dağınığım.Sen nasilsin?
Yok kuzum 2 gun gecikti hatta 3 olcak bugün test yaptim negatif korktum daha yeni strestten çıktım.Hamilemisin?
Biz neden gece kuşuyuz. Neden diğer normal insanlar gibi zamanında uyumuyoruzBeyin yandi desem aklıma gelen arkadaslari etiket ettim gorusemediklerimde ahahha:)
Bazen can sıkıntısı basen keyif kafa dağıtmak herseye dayanikli olmak sanırım:)))Biz neden gece kuşuyuz. Neden diğer normal insanlar gibi zamanında uyumuyoruz
Geldi öteki gece kusum uz:))))
Destegin icin tesekkur ederim.benim 1 yilim doldu tuplerim kapaliydi ameliyatla acildi ama hala olmadi,olmuyor.Biraz ara verdik tedaviye,para biriktirip tüp bebek deneyecegim insallah.Esimin kardesi geldi yazları gelir tatilleri 15 yas icerde beraber yatiyor lar korkuyor tek uyumuyor sabaha kadar uyandiriyor oyüzden rahatim koca yatakda 2 de girdim kk ya:)))
Vakit güzel geçmiş desene bende 1 haftatir kucuk kaybim var hafta sonu da kaynanamlar gelir hem gezmek hemde kaynimi almak amaçlı isguc yemek derken geçiyor kuzum
Allahim insallah kisa zamanda hepimize nasip eder bende 5 sene olddu canim nasip üzülme kuzum yalnız degilsin.
Insallah rabbim gerek kalmadan kendiliğinden olur sen dua et aabir et olurina birak kendimizi paralasakda bos caba tabiki gostercez ama duamizda eksik olmasin hayirlisi herseyin.Destegin icin tesekkur ederim.benim 1 yilim doldu tuplerim kapaliydi ameliyatla acildi ama hala olmadi,olmuyor.Biraz ara verdik tedaviye,para biriktirip tüp bebek deneyecegim insallah.
Yuh kac sayfalik kiz kitab:)))Kız uyumadın mı :) ben de bugün bir kitaba başladım baktım ki bitmiş
Bazen can sıkıntısı basen keyif kafa dağıtmak herseye dayanikli olmak sanırım:)))
Nasılsın bakim kuzucuk♥
Beni etiketlemedn ama ben yinede yakaladm siziiiGeldi öteki gece kusum uz:))))
Kiz etiketledim ama yazdim isminin yalnis mi yazdim.Beni etiketlemedn ama ben yinede yakaladm siziii
Çok şükür İyiyim canısı Pazartesi gününü iple çekiyorum. Doktor kontrolüne gidicem yine. Bakalım bir gelişme fln var mı yok mu. Bir yumurtam vardı görünürde onun hakkında konuşup istişare edicezNasılsın bakim kuzucuk♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?