- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.141
Rica ederim canım ❤Tsk ederimmmm ❤❤
Evet canım Perşembe günü çekildim dış gebelik solda olmuştu ama benim sol gayet sağlıklı çıktı sağ tüpte tıkanıklık vardı hsg de açıldı. Hsg sayesinde adet oldum zaten günlerce sancıyla kaldım afedersin bir türlü sökmedi hsg den iki gün sonra söktüBenim değerim sıfır oldu dediki şimdi hsg çekileceksin bende doktorumu değiştirdim. başka bir doktora gittim hsg çekildim. sonuç 1 tüpüm tıkalı 1 tüpüm açık olarak çıktı. doktorda yaşınız genç 4 ay deneyin eğer olmazsa nisanda adetliyken gel dedive bu son ayım canııım. sen hsg çekildin mi
Evet canım Perşembe günü çekildim dış gebelik solda olmuştu ama benim sol gayet sağlıklı çıktı sağ tüpte tıkanıklık vardı hsg de açıldı. Hsg sayesinde adet oldum zaten günlerce sancıyla kaldım afedersin bir türlü sökmedi hsg den iki gün sonra söktü
Benim hsg sırasında da kanamam oldu kuzum bide enfeksiyondan korkar benim doktorum direk bastı yasağıvay sende baya yararlı olmuş hsg ben adetten snra çekildim . sen adetten önce mi çekildin kuzu. bende hsgden snra ilişki yasağı felan koymadı ama zaten ağrı olduğu için yapamadık
Benim hsg sırasında da kanamam oldu kuzum bide enfeksiyondan korkar benim doktorum direk bastı yasağı
2 haftaydı canım ama ovu testi aldım pik görünce yasak falan dinlemeyecem:) haklı valla enfeksiyon zor iyileşiyor :) yasak 1 haftamıydı
2 haftaydı canım ama ovu testi aldım pik görünce yasak falan dinlemeyecem
Şansın bol olsun canımhaha ben almadım ya hiç kullanmıyorum adet tarihinden snra sürekli deneme15 yuksek yumurtlama görünüyor hadi hayırlısı
Şansın bol olsun canımbende bir kere yapmıştım pek anlamadım ama şuan döngü normal olur mu bilmediğim için tedbirli davranıyorum
İnternetten canım eczaneler pahalı satıyoren iyisini yapmışsın canım eczaneden mi aldın :) internetten mi sipraiş verdin toplu
İnternetten canım eczaneler pahalı satıyor
İki güne bir her türlü tutarhe o zaman ben testsiz devam edeyim
Ben alırım kuzum:)öpmeye geldim:)
Ben uyumadım henüz ama az sonra uyurum kuzum zaten sinir oldum siteye yavaşladı biara .napıyon balımUyumayan varmiii.
tatliannem gelmis ozman etiketler baslasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?