- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.621
Normal şartlarda 8.30-8.15 6 gündü ama hiç öyle çalıştığımızı hatırlamıyorum
Hiç öyle çalışmadım ki ha orda mesai bitip evde devam ettiğim olduhatırlamıyorum derken
Hiç öyle çalışmadım ki ha orda mesai bitip evde devam ettiğim oldu
Öyle valla canım benim 2 yılda gözüm bozuldu bilgisayara bakmaktan miyop oldum ya şimdi tv ye bile bakmıyorumobooo en zoru eve iş getirmek
Öyle valla canım benim 2 yılda gözüm bozuldu bilgisayara bakmaktan miyop oldum ya şimdi tv ye bile bakmıyorum
Teknolojinin zararlarıgeçmiş olsun canım bnm gözlerde gidik
Selam canım iyiyimKizlar Nasilsiniz napionuz
Cok sukur canim yarin hastaneye gidicem stres yaptimSelam canım iyiyimgezmelerden geldim çamaşır katlıyorum
Sen nasılsın napıyorsun?
Hayırdır inşallah canımCok sukur canim yarin hastaneye gidicem stres yaptim
İyi akşamlar canımiyi aksamlar dadlularım .
Bebis tedavusi icin canim allah izin verirse asilama surecine giricem rabbim nasip kismet ederseHayırdır inşallah canım
Hadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsunBebis tedavusi icin canim allah izin verirse asilama surecine giricem rabbim nasip kismet ederse
Insallah canimm rabbim razi olsunHadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsunKolay bir süreç rahat ol
Özel değilse neden aşılamaya ihtiyaç duyuldu canım?Insallah canimm rabbim razi olsun
Hoş geldinHellloooooo
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canm stres yapma rabbim büyüktürBebis tedavusi icin canim allah izin verirse asilama surecine giricem rabbim nasip kismet ederse
Hoşbuldum tatlım naberHoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?