yok kızzzzz benim adım elif değil sadece yaşlar yakın adel 7 aylık evliymiş ben sen sandım sen evlimisn
Evet 10 kasım 2016 da evlendik bebiş yok. Denedik bir iki ay nasip olmadı. Is ciddiye binince eşim korktu şuan istemiyor. Ben de o biraz olgunlassin diye bekliyorum. O da 23 yaşında henüz. Öyle sevgili gibi takılıyoruz

9 senedir birlikteyiz çocukluk aşkım çok zaman tanıdık bitirmeyi denedik ama birbirimize sevgimiz gerçekten büyük ve artılarıyla eksileriyle düşündüğümde kaldırabilirim gibi geliyor ölçüyü kaçırmadıkça ama ölçü kaçmaya başladı problem bu bir haller oldu sert sert konuşuyor benimle

çok iyi yapmışsınız canım birbirinizi sevdikten ve anlayış gösterdikten sonra zamanın bir önemi yok birazda hazır hisetmek lazım. istiyorum diye iyiki diretmemişsin bilinçli eş

Dinle bağın ne kadar kuvvetli bilmiyorum kusurum olursa mazur gör. Bana biraz sevgilinin nuru azalmış gibi geldi. Sıkıntı çıkardıkça 3 ihlas 1 fatiha okuyup ruhuna nur olması niyetiyle gönderebilirsin. Veya istedigin herhangi bir sure de olur. Biraz rahatlasın inşallah. Daralmış gibi.

9 senede çok şey paylaşmışsınızdır. Umarım en kısa sürede toparlanır. Evlenmenizi çok isterim, çok emek görüyorum ❤

Maneviyatım kuvvetlidir çok şükür beş vakit namazımı kılıyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum ama nasıl yani nuru azalmış gibi geldi açarmısın biraz

çok iyi yapmışsınız canım birbirinizi sevdikten ve anlayış gösterdikten sonra zamanın bir önemi yok birazda hazır hisetmek lazım. istiyorum diye iyiki diretmemişsin bilinçli eş

Teşekkür ederim canım ❤ annelik doğuştan gelir babalık sonradan öğrenilir derler. Bana sürpriz olsa da olur ama o kaldıramaz diye düşündüm. Hayırlısı bakalım daha yolumuz uzun. Arada arkadaşlarımızın çocuklarını seviyor. Zamanla yumuşuyor gibi görüyorum, biraz da borcumuz var, stresi geçsin kendi gelir Inşallah ❤❤

amin canım inşallah bizimde öyle düğün borçları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…