- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.681
Kız valla toparlamıştık iyiydik bu cıktı tekrar gerildik bak iste diyor sana diyorum giyimine dikkat et iste fazla çıkma onada bahane oldu gıcık gıcık konuşuyorne dengesiz insanlar var ya gerizkali sinir oldum
buda bi sebeb olmus belki sizi bir tutmaya
Oda öyle diyor da yok ben kimseyle muhattap değilim ki canım kimseyle alıp veremediğim hicbir sey yok. Öyle iste bakalım ben diyorum belki çocuktur dalga geçmiştir ne bilim uğraşma diyorum ama yok dinlemiyor bende merak ediyorum kim olduğunu ama bir yandanda korkuyorum bulursa kötü olur diye
aynen cnm saolseni baya bilgi küpü yaptım hehe :))) antalya canım
ayy bi suss deseydin ya ayni benim esim diyoki sen anne oldun artik ona gore giyon ya bi git goryoruz annelerin giyimini dedim Allahimya deli edyor beniKız valla toparlamıştık iyiydik bu cıktı tekrar gerildik bak iste diyor sana diyorum giyimine dikkat et iste fazla çıkma onada bahane oldu gıcık gıcık konuşuyor
Ay Allah korusun ya valla nerden çıktı bu bilmiyorum ki kim böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyor bizi tanıyan biri orası belli de bakalım canım tekrarlanmaz inşallah. Sen ne yapiyorsun nasıl gidiyorvalla bulursa sonuçlarına katlansın yapan çünkü mantıklı bir iş değil bunun yaptığıbugün sana laf atan yarın bir gün çevrendekilerede yazar kahvesevmemeben şunu yaparken gördük diye
Aman konusup dursun onlarayy bi suss deseydin ya ayni benim esim diyoki sen anne oldun artik ona gore giyon ya bi git goryoruz annelerin giyimini dedim Allahimya deli edyor beni
aynen cnm saol
himm guzel yer
Ay Allah korusun ya valla nerden çıktı bu bilmiyorum ki kim böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyor bizi tanıyan biri orası belli de bakalım canım tekrarlanmaz inşallah. Sen ne yapiyorsun nasıl gidiyor
Ne iş yapıyorsun canım seninşallah canım..
bende napayım evime işime evime
Ne iş yapıyorsun canım sen
Ne güzel rahat iş desene :)uçak bileti satıyorum canım :)
Ne güzel rahat iş desene :)
Sağol canım benim. Hiç sormaa edepsizz kiii ne edepsiz@kahvesevmemben ay çok geçmiş olsun kuzum. Edepsiz iste
Barismaniza sevindim. Daha dikkatlidir inşallah. Ama Adam zaten kıskançtı iyice tuz biber olmuş son olaySağol canım benim. Hiç sormaa edepsizz kiii ne edepsiz
Aynen öyle oldu valla söylediklerini doğrular gibi oldu bu olay ben haklıyım iste aklım kalıyor diyor şimdide. Öyle yapmaya çalışıyorum canım benim çok teşekkür ederim ❤Barismaniza sevindim. Daha dikkatlidir inşallah. Ama Adam zaten kıskançtı iyice tuz biber olmuş son olaysen hep sakinleştirici yaklaş. Geçmiş olsun
Kulağa çok psikopatça gelebilir ama istediğini yaptırmak için kötü sözleri kendi yazmış olabilir miAynen öyle oldu valla söylediklerini doğrular gibi oldu bu olay ben haklıyım iste aklım kalıyor diyor şimdide. Öyle yapmaya çalışıyorum canım benim çok teşekkür ederim ❤sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor iyi misin bakalım?
Yok canım yapmadığına eminim dükkâna polisleri toplamıştı dün tanıdık kaç tane bana anlık resim attı moralide çok kötü yani bide öyle şeyler yazıyor ki hiç sanmam onun yapacağını hepsinin çıktısını aldı iste savcılığa götürmek için polisler boşuna uğraşma demişler ip bulamaz instagramdan diye kaldı ki kendi hesabına zor giriyor farklı farklı hesaplardan yazılıyor mesajlarKulağa çok psikopatça gelebilir ama istediğini yaptırmak için kötü sözleri kendi yazmış olabilir mi
Mesaj tekrariAynen öyle oldu valla söylediklerini doğrular gibi oldu bu olay ben haklıyım iste aklım kalıyor diyor şimdide. Öyle yapmaya çalışıyorum canım benim çok teşekkür ederim ❤sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor iyi misin bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?