- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.661
gidene kadar 1 yasinda olur 'igdir' haziranin 15sinden sorasi icin dusunuyorumda esim net bisey dmedigi icin bakamiyorumda.evet canım birde bebişin 2 yaşını doldurmadıysa 40 50 tl tutuyor neresi direkt varmı söyleyim
Toparladıkta canım tam o dönemde garip bir şey geldi başımıza bir instagram hesabindan mesaj geldi erkek arkadaşıma iste sizi gördüm dolmuştan indiniz yenge nasıl bise öyle falan acayip terbiyesiz şeyler yazmış savcılığa falan gidelim diye tutturdu gerildik biraz canım ya :/noldu erkek arkadaşınla aran bozuktu en son
gidene kadar 1 yasinda olur 'igdir' haziranin 15sinden sorasi icin dusunuyorumda esim net bisey dmedigi icin bakamiyorumda.
Tamam canımm özelden yazacaktımta yazdımtm cnm anlatrsin ben gideyin is yapayim kiz uyumusken konsuruz sora
iste istanbuldan gidicem zatende esim kesin bisey demiyor peki 2 hafta oncesinden aldik diyelim fiyat artarmi baya bide promosyonlu oluyor ya onlara hic denk gelemiyorumCnım direkt uçuş olmuyor istanbul veya aktarmalı oluyor en az 200 den başlar erken davran kuzu
Toparladıkta canım tam o dönemde garip bir şey geldi başımıza bir instagram hesabindan mesaj geldi erkek arkadaşıma iste sizi gördüm dolmuştan indiniz yenge nasıl bise öyle falan acayip terbiyesiz şeyler yazmış savcılığa falan gidelim diye tutturdu gerildik biraz canım ya :/
yuhh ya bunu yazan kimmis arkadasi tanidik flanmiymisToparladıkta canım tam o dönemde garip bir şey geldi başımıza bir instagram hesabindan mesaj geldi erkek arkadaşıma iste sizi gördüm dolmuştan indiniz yenge nasıl bise öyle falan acayip terbiyesiz şeyler yazmış savcılığa falan gidelim diye tutturdu gerildik biraz canım ya :/
Hayır değil işte bende öyle düşündüm canım bir bilsek. Farklı farklı fake hesaplardan yazıyor hesap kapanıyor hemde neler neler yazıyor çıldırdı varya bugün yanına gittim yaprak sardım biraz bide ıslak kek yaptım sever diye morali bozuktu konusmamistik pek habersiz gittim aradim geldim ben gel al beni diye istemsizce ona bile tepki verdi habersiz çıkma bu aralar bise olacak falan diyoryuhh ya bunu yazan kimmis arkadasi tanidik flanmiymis
Bilmiyoruz ki canım. Çok pis şeyler yazmış savcılığa gitsek bulamaz diyorum bulsakta korkuyorum bise yapar diyorum kesin ama dinlemiyorvay be o kim dengesiz öyle bişey yapmış ki anlam veremedim
iste istanbuldan gidicem zatende esim kesin bisey demiyor peki 2 hafta oncesinden aldik diyelim fiyat artarmi baya bide promosyonlu oluyor ya onlara hic denk gelemiyorum
Bilmiyoruz ki canım. Çok pis şeyler yazmış savcılığa gitsek bulamaz diyorum bulsakta korkuyorum bise yapar diyorum kesin ama dinlemiyor
ne dengesiz insanlar var ya gerizkali sinir oldumHayır değil işte bende öyle düşündüm canım bir bilsek. Farklı farklı fake hesaplardan yazıyor hesap kapanıyor hemde neler neler yazıyor çıldırdı varya bugün yanına gittim yaprak sardım biraz bide ıslak kek yaptım sever diye morali bozuktu konusmamistik pek habersiz gittim aradim geldim ben gel al beni diye istemsizce ona bile tepki verdi habersiz çıkma bu aralar bise olacak falan diyor
hadiya sabiha uzak bana cnm.mayısta promosyonlu günler var 4,6,11,18 mayıs tarihlerinde canım. ama haziranda fırlıyor
istanbul sabiha havalimanından
kizar gidicem bi turlu gidemiyorum ayrilamiyorum sizden
hadiya sabiha uzak bana cnm.
Ataturkden gidiyoruz biz.
6 nisandami kapaniyor hic haberim yok yenisine gidicez artikin napalim. sen hangi sehirde oturyodun cnmkuzum atatürk kapancak 6 nisanda. yeni havalimanı açılıyoır
oyle yapmaya calisyom kuzuişler yattı bu gidişle ahahhabi yandan yap bi yandan yaz bebiş
6 nisandami kapaniyor hic haberim yok yenisine gidicez artikin napalim. sen hangi sehirde oturyodun cnm
Oda öyle diyor da yok ben kimseyle muhattap değilim ki canım kimseyle alıp veremediğim hicbir sey yok. Öyle iste bakalım ben diyorum belki çocuktur dalga geçmiştir ne bilim uğraşma diyorum ama yok dinlemiyor bende merak ediyorum kim olduğunu ama bir yandanda korkuyorum bulursa kötü olur diyesavcılığa gitseniz bence bulur kuzum. ama belli sizi ayırmak isteyenn biri çevrendekilre dikkat et bir düşün taşın senle uğraşmak isteyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?