- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.701
Anladım canım.Yok canım yapmadığına eminim dükkâna polisleri toplamıştı dün tanıdık kaç tane bana anlık resim attı moralide çok kötü yani bide öyle şeyler yazıyor ki hiç sanmam onun yapacağını hepsinin çıktısını aldı iste savcılığa götürmek için polisler boşuna uğraşma demişler ip bulamaz instagramdan diye kaldı ki kendi hesabına zor giriyor farklı farklı hesaplardan yazılıyor mesajlar
Hoşgeldin canımmmm ❤ çok şükür sen nasılsın ne yapıyorsunKizlar nasılsıniz♥
Ben varim balim iyi geceler nasilsin bakalim gorusmeyeliKimse varmı topikdeee
Burdayım canım nasılsınŞşşt uydunuz muuu
Merhaba hoş geldin kısaca kendini tanıtabilirsin, bazı detayları vermek istemeyebilirsin hic sorun değil Sen ne kadar bilgi vermek istersenMerhaba . Ben de yeniyim ama eksik kalmayım dedim
OoyyBurdayım canım nasılsın❤
Merhaba hoş geldin kısaca kendini tanıtabilirsin, bazı detayları vermek istemeyebilirsin hic sorun değil Sen ne kadar bilgi vermek istersen
Ben elif 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim aynı zamanda okuyorum çocuğum yok, konyada oturuyorumaramıza hoş geldin
Benim de internet az kaldıOoyy. İyiyim kuzum kocayı çocuğu uyuttum geldim. Netim az gündüz çok giremiyorum 3 günlük gece 5 GB geldi ondan girebildim özledim sizlen konuşmayı rahat rahat ,sen nasılsın napıyon
Hoşgeldin yeni gelinMerhaba elif benden yesim 26 yasindayim . Bende 10 aylık evliyim hem annelik te hem evlilikte çok yeniyim . Bende ankara da oturuyorum memnun oldum
Hamile misinMerhaba elif benden yesim 26 yasindayim . Bende 10 aylık evliyim hem annelik te hem evlilikte çok yeniyim . Bende ankara da oturuyorum memnun oldum
Kaynananın yakın komşusu gibi mesaj yazmışssın kızHoşgeldin yeni gelin
Naptım biraz ev temizliği onun haricinde pek bişey yapmadım balım günlük rutin işler ,sen naptın sınavların falan oluyomuBenim de internet az kaldıben de özledim kuzum konuşmayı. Iyiyim çok şükür. ❤ naptin günün nasıl geçti
Allah iyiliğini versin nerden geldi aklınaKaynananın yakın komşusu gibi mesaj yazmışssın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?