Anladım canım.

Merhaba . Ben de yeniyim ama eksik kalmayım dedim
Merhaba hoş geldin kısaca kendini tanıtabilirsin, bazı detayları vermek istemeyebilirsin hic sorun değil Sen ne kadar bilgi vermek istersen

Ben elif 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim aynı zamanda okuyorum çocuğum yok, konyada oturuyorum aramıza hoş geldin

Burdayım canım nasılsın
Ooyy . İyiyim kuzum kocayı çocuğu uyuttum geldim. Netim az gündüz çok giremiyorum 3 günlük gece 5 GB geldi ondan girebildim özledim sizlen konuşmayı rahat rahat ,sen nasılsın napıyon

Merhaba elif benden yesim 26 yasindayim . Bende 10 aylık evliyim hem annelik te hem evlilikte çok yeniyim . Bende ankara da oturuyorum memnun oldum

Ooyy . İyiyim kuzum kocayı çocuğu uyuttum geldim. Netim az gündüz çok giremiyorum 3 günlük gece 5 GB geldi ondan girebildim özledim sizlen konuşmayı rahat rahat ,sen nasılsın napıyon
Benim de internet az kaldı ben de özledim kuzum konuşmayı. Iyiyim çok şükür. ❤ naptin günün nasıl geçti

Benim de internet az kaldı ben de özledim kuzum konuşmayı. Iyiyim çok şükür. ❤ naptin günün nasıl geçti
Naptım biraz ev temizliği onun haricinde pek bişey yapmadım balım günlük rutin işler ,sen naptın sınavların falan oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…