Ben de çok gülüyorum ama bazen sinirlerim zıplıyor sabretmeli öğretti resmen
Evlilikte insan olgunluk istiyor yani ben oyleyim
Ben deli doluyum o gulse deli gibi mutlu olurum ,sirtina falan ziplarim aklima ne gelse yaparim ama o da tam tersi
Tamamliyoruz galiba birbirimizi

Beraber büyürsunuz o zaman ne guzel canim :
Ben de çok neşeliyim ama içinde bir yerlerde yaşlı bir kadın var. Bu eğlenceli hallerim geçince çok farklı biri oluyorum. Sakin düşünceli hafif hüzünlü. Kayinvalidem olsun annem olsun bir sorun olduğunda bana danışır

Ruhum yaşlı gibi geliyor. Kendimi oyaladigim zaman evet 22 yim. Ama eğer teksem o 45lik hanim gelip göğsüme oturuveriyor

Ben deli doluyum o gulse deli gibi mutlu olurum ,sirtina falan ziplarim aklima ne gelse yaparim ama o da tam tersi
Maşallah ne güzel. Aynen öyle canım. Ne güzel evde cıvıl cıvıl bir kadın. Her erkek eminim bunu ister

O bazen herkeste oluyor canim
Kendini 45 gibi hissetmen icin daha cok erken hele bir coluk cocuga karis

saol bitanem benim. gozu sismis kapanmis hastaneye gitmisler yikatmislar ilac falan verms yarina gecmese gel demis doktor. goz travmasimi ne yaziyormus recetede
Oyyy kuzumm cok gecmisolsun.Rabbim sifa vrsin insallah.Üzülme sen iyi olacak insallah.

saol bitanem benim. gozu sismis kapanmis hastaneye gitmisler yikatmislar ilac falan verms yarina gecmese gel demis doktor. goz travmasimi ne yaziyormus recetede
Travma zedelenme demektir korkma canım ❤ elini toplu taşımadan veya paradan sonra gözüne goturduyse mikrop kalmış olabilir.

Canını sıkma herkesin başına gelebilir iyileşir hemencecik inşallah

sirtina fln zipliyon demek ayni benn bizdede hem ben deliyim hem esim albirini vur otekine tencere kapak gbi

Maşallah ne güzel. Aynen öyle canım. Ne güzel evde cıvıl cıvıl bir kadın. Her erkek eminim bunu ister
Bazen isten geldiginde gulucuklerle karsiliyorum bana diyor ki tamam sen yine mutluluk hapini icmissin
Diyorum ki mutluluk hapim sensin

Travma zedelenme demektir korkma canım ❤ elini toplu taşımadan veya paradan sonra gözüne goturduyse mikrop kalmış olabilir.

Canını sıkma herkesin başına gelebilir iyileşir hemencecik inşallah
toplu tasima fln kulanmazda seker hastasi zaten gecen sene felc gecirdi sekerinin gozune vurmasindan korktuk biz

O bazen herkeste oluyor canim
Kendini 45 gibi hissetmen icin daha cok erken hele bir coluk cocuga karis
Çok erken yaşta evden ayrıldım. 14 bile olmamıştım. 13.5 yasında yatılı okula gittim. Bittikten sonra da yurtta kaldım. Üniversitede evlendim fakat eşim de çok olgun olmadığı için yalnızlığım devam etti. Çok şükür 1 senedir Iyiyiz ama bu kadar sene hep yalnız mücadele ettim. Yorgunluk hissediyorum. Ayrıca astımım var nefes de sıkıntılı olunca hastalık da beni biraz yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…