İyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyim Oğlum olcak 25 yaşında hala anne olacağına inanmayan küçük bir kız çocuğum aslında ya sen evli misin çocuk var mı ☺
Ne güzel canım darısı burada çocuk isteyenler arkadaşlarımıza inşâAllah.. Sen onlarada duâlar et!! sağlıkla gelsin inşâAllah oğluşun
sinemmc_
Hele bir kucağına al dünyanın en mutlu insanı olacaksın.. Evet canım evliyim bir tane kızım var iki yaşında..

Son düzenleme:
Valla kuzum 2 yası buldu benimki ya gece kalkmaları coktu şimdi şükür arada kalkar çis der yaptırrm uyur ,bazende evi bi turlar öyle uyur.yine çok şükür bugunlerime.düzelir merak etme azıcık sabır.
himm vala 9 aydir bikere duzgun uyumuslugum yok zombi gbi gozler mor gezinyom duzelsinde bian once

Ah bir cesaret edebilsem, şimdi de üstüne giderim. Ama sonra ben istemiyordum senin yüzünden oldu desin istemiyorum. Erkekler kadınlar gibi direk babalığa adapte olamayabilir. Biraz fikrinin değişmesini beklemek istiyorum. Çünkü çevremizdeki çocukları öpüyor seviyor oynuyor.

o duyguyu bi tatsinda sorasinda pesine 3uz 5iz istemese iydir

Hoş bulduk canım ☺ eveeett çok az kaldı ve tekmeleri aşağılarda hissediyorum umarım sürpriz yapıp erken gelmez minnağım
Gelmez gelmez mesela sor bana, ben hemen annemin karnına girmeyi Kabul ederim.

İnşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı huzurlu bir evlat nasip eder Rabbim kreş öğretmenliği yaptım orda da minik çocuklarım vardı ama şimdi kendi çocuğum olunca nasıl olucak çok merak ediyorum ☺ Maşallah sağlıkla büyüsün kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…