- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.141
Maşallah ya ❤ çok özendiğim bir aile tablosu. Inşallah eşim de zamanla evimize daha çok bağlanır. Daha çok küçük. 23 yaşında. Miniminnak bir boncuk obenim kiz 2 3 aylikti ayagni agzina goturyodu kardes istiyo bak diyodu
Hoşgeldin canımKizlarrrrrr ben geldimmm
aa kucukmus bnden bileneMaşallah ya ❤ çok özendiğim bir aile tablosu. Inşallah eşim de zamanla evimize daha çok bağlanır. Daha çok küçük. 23 yaşında. Miniminnak bir boncuk obazen çocuğumu sever gibi davranıyorum kendimi kaptırıp
Pembişin yesinki seniiipempisiim gelmisss hosgelmiss
Hosbulduk canim .Hoşgeldin canım
Hosgeldin gönlümün pembiş hatunu..Kizlarrrrrr ben geldimmm
Hosbuldummm kalbimin nuruuu elmasim benimmHosgeldin gönlümün pembiş hatunu..
Öylemi demekmiş canım?benim kiz 2 3 aylikti ayagni agzina goturyodu kardes istiyo bak diyodu
Sen öyle seversen hiç büyümez ki o canımMaşallah ya ❤ çok özendiğim bir aile tablosu. Inşallah eşim de zamanla evimize daha çok bağlanır. Daha çok küçük. 23 yaşında. Miniminnak bir boncuk obazen çocuğumu sever gibi davranıyorum kendimi kaptırıp
Evet hatta ben de 22 yimHosbulduk canim .
Ben yanlis okumadim dimiiiiii esin 23 yasinda miii
bende onu yerimkiiPembişin yesinki seniii
yokNasilsin bitanecikim ?
Kiz neyse de erkek icin 23 cok erken ya .Erkekler cok gec olgunlasiyorEvet hatta ben de 22 yimbiz erken evlendik. Ben daha 20 bile olmamıştım
Gelir göğsüme kafasını koyar anlatır neye kızdıysaSen öyle seversen hiç büyümez ki o canım
ayagi agzina goturunce kardes istiyormus hic duymadinmi bu lafiÖylemi demekmiş canım?
Hayirdir kuzum neyi var ?Sıkma canini kiyamam sana .bende onu yerimkii
biraz babam rahatsiz ona cnm sikildi cnm sen nasilsin
Kesinlikle bunu çok iyi gördüm. Çok çocukKiz neyse de erkek icin 23 cok erken ya .Erkekler cok gec olgunlasiyor
Alıntıladim cevap vermedin kuzumbende onu yerimkii
biraz babam rahatsiz ona cnm sikildi cnm sen nasilsin
Ayyyy cok güldummm yeminle yaGelir göğsüme kafasını koyar anlatır neye kızdıysasonra der ki neyse bi yemek koy da biraz oyun oynayayım okuldan gelen çocuk gibi değil mi ama böyle yaparsa nasıl herif diyeyim miniminnak bir boncuk tanesisin diyorum
Ben de hiç duymamistimayagi agzina goturunce kardes istiyormus hic duymadinmi bu lafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?