- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.801
Amin inşallah kuzumAynn öyle kuzum eskimeyen gelinleriz bizevet var balım 10 aylık kızım var rabbim isteyen herkese versin ☺♥
Umuyorum bende de olur kendimi bildim bileli demir eksikliği var bendeIlk başlarda bi kaç gün bende içmedim, baktım olmuyor. Günlük 1 bardak çay 1 bardak kahve içmeye başladım.
Bi zaman sonra zaten kahveden tiksindim. Hamilelik bitene kadar eve sokmadım. Hâlâ da biraz soğuğum ona karşıkahve aşktı bi de benim için
Basardinmi bebeğim nerdee
Hayırlı akşamlar tatlımm napıyorsunbalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ Memleketsevdalisi Umutlu Anne Bekleyiste KutsalI Finrod Felagund hayırlı aksamalar ballar
Hayırlı aksamlar balim nasilsinbalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ Memleketsevdalisi Umutlu Anne Bekleyiste KutsalI Finrod Felagund hayırlı aksamalar ballar
Kuzum bayildim örneğini gördüm harika ellerine sağlık kuzum ♥nazar boncuklu lif yapyorum demistim de atamamistim bi turlu sana
Maşallah canım ellerine sağlık çok güzel olmuşnazar boncuklu lif yapyorum demistim de atamamistim bi turlu sana
Kuzum bayildim örneğini gördüm harika ellerine sağlık kuzum ♥
[/QUOTE
sagol btanm walla cok istemistim atayim hep aklimdaydi
Gercektende guzelb ellerine emeğine sağlıknazar boncuklu lif yapyorum demistim de atamamistim bi turlu sana
Çok fenalar çok senin ki de geliyo dur bakalımAmin inşallah kuzumbende 10 aylık kız yiğenime bakıyorum çok fenalar bu devrin çocukları
sagoll canmmmMaşallah canım ellerine sağlık çok güzel olmuş
Ne güzel yaptın kuzum hepsini çağırmaklabalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ Memleketsevdalisi Umutlu Anne Bekleyiste KutsalI Finrod Felagund hayırlı aksamalar ballar
Eline sağlık balımnazar boncuklu lif yapyorum demistim de atamamistim bi turlu sana
Hayırlı akşamlar tatlımm napıyorsun
Iyiyim tatlımm oturuyom adami bekliyom yemedim daha:))Hayırlı aksamlar balim nasilsin
Kuzum napiyon seni görmek ne güzelGercektende guzelb ellerine emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?