- 7 Ocak 2018
- 27.654
- 80.240
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.821
Hahahhhhhh kız çok fenasın yaaaaaa bi kokoreç yedim meşhur oldum@balbocuuu @ME118 kız yeni pro cular nirdesinizKmsl Hnd de yok en son kokoreç yerken görüldü nirdesiniz siz yahu
Kuzum bnim nasılsınHahahhhhhh kız çok fenasın yaaaaaa bi kokoreç yedim meşhur oldumminnoşumu uyutuyorum sen napıyorsun
Doktor bide bugün çoğul gebelikte olabilir dedi nasıl heyecanlandıysam adama deme dedimÇok fenalar çok senin ki de geliyo dur bakalım♥
Amin canım benim sağolGeçmiş olsun canım benim, Allah'ım şifa versin
Günde 1 bardak çay ve kahve içebilirsin kuzum. Bende icmistim❤
Allah'ım çok güzel ya çok güzelDoktor bide bugün çoğul gebelikte olabilir dedi nasıl heyecanlandıysam adama deme dedimben anama bırakıp kaçacam öyle gerçek üstü hayallerim var
Afiyet olsun canımHahahhhhhh kız çok fenasın yaaaaaa bi kokoreç yedim meşhur oldumminnoşumu uyutuyorum sen napıyorsun
Güzel olmuş kusum hoşuma gitti ama nazar degmesin balim ahahahahmuckd
bazen toplu katliyam yapiyom kuzum. :)))Ne güzel yaptın kuzum hepsini çağırmakla ☺♥
Oooo afiyet olsin kuzum yarasin.Hahahhhhhh kız çok fenasın yaaaaaa bi kokoreç yedim meşhur oldumminnoşumu uyutuyorum sen napıyorsun
İyiyim canım bugün portakal festivaline gittik çok yorgunumKuzum bnim nasılsın
Ahahhhhhj kız yanık ki ne yanık bi kırmızı balık patlatıyorum çocuk cin gibi oluyor maşallahAfiyet olsun canımannemdeyim kocamın gelip teslim almasını bekliyorum
Sesin yanık mı kız iki ninni patlat cadıya
Sağol canımGüzel olmuş kusum hoşuma gitti ama nazar degmesin balim ahahahahmuckd
bazen toplu katliyam yapiyom kuzum. :)))
Oooo afiyet olsin kuzum yarasin.
Vallahi öyle kızAllah'ım çok güzel ya çok güzel♥ ayh he vallaha ver annen baksın zaten bakmasa bile şöyle yap böyle yap diye emir veriyorlar ver baksın ,
Mısafırlerım vardı sımdı gittiler ölüyorum yorgunluktan.sen napıyosun balımmmmmmmm canımmmmmm@balbocuuu @adel8893 @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun2014prenseslerim2015 @ebiharihem @balbocuuu Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS PrensesAnnesi_ @Memleketsevdalisi @Kutsalll Enerjiii KutsalI @Finr hayırlı aksamalar ballar
iyi yapıyon kuzum eline sağlıkGüzel olmuş kusum hoşuma gitti ama nazar degmesin balim ahahahahmuckd
bazen toplu katliyam yapiyom kuzum. :)))
Oooo afiyet olsin kuzum yarasin.
Allah seni ne etmesin sus kız huzurla uyusunAhahhhhhj kız yanık ki ne yanık bi kırmızı balık patlatıyorum çocuk cin gibi oluyor maşallah
Mısafırlerım vardı sımdı gittiler ölüyorum yorgunluktan.sen napıyosun balımmmmmmmm canımmmmmm
Ay ne güzel bizim burda da kaysı festivali oluyo yorucu ama eğlenceli oluyo rabbim bereket versin toprağa insallahİyiyim canım bugün portakal festivaline gittik çok yorgunum
Bende gelince karışık kızartma yapım dedim daha yeni bitti oturdum yiyorum ne uğraştırıyor kız bildiğin kızartma. Sen naptınIyiyim tatlımm oturuyom adami bekliyom yemedim daha:))
Hahaha haykirdjmVallahi öyle kızyiğenimi yatırıyoruz iki zırlasın diyorki siz bakmıyorsunuz verin diyor kendinde olunca uyumamak için direniyor oluyor
Aynen canım şuan ayaklarımı hissetmiyorum zaten. Minnoşu da ayağımda uyuttum yatağına kaldıracak dermanım kalmadıAy ne güzel bizim burda da kaysı festivali oluyo yorucu ama eğlenceli oluyo rabbim bereket versin toprağa insallah❤
Amin canım ya onlar olmayınca hayatın tadıda olmuyorHahaha haykirdjmöyle derler ya aynı bnim babannemi kv dedin onlar da öyle nekadar aksi hiç durmuyo agliyo diyolar kycaklarinda durmayinca Allah hayırlı ömür versin annelerimize evlatlar yigeblere tüm canlilara ♥
Yaaaaa en sevdiğimmmmmmBende gelince karışık kızartma yapım dedim daha yeni bitti oturdum yiyorum ne uğraştırıyor kız bildiğin kızartma. Sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?