Doktor bide bugün çoğul gebelikte olabilir dedi nasıl heyecanlandıysam adama deme dedim ben anama bırakıp kaçacam öyle gerçek üstü hayallerim var
Allah'ım çok güzel ya çok güzel ayh he vallaha ver annen baksın zaten bakmasa bile şöyle yap böyle yap diye emir veriyorlar ver baksın ,

Allah'ım çok güzel ya çok güzel ayh he vallaha ver annen baksın zaten bakmasa bile şöyle yap böyle yap diye emir veriyorlar ver baksın ,
Vallahi öyle kız yiğenimi yatırıyoruz iki zırlasın diyorki siz bakmıyorsunuz verin diyor kendinde olunca uyumamak için direniyor oluyor

Vallahi öyle kız yiğenimi yatırıyoruz iki zırlasın diyorki siz bakmıyorsunuz verin diyor kendinde olunca uyumamak için direniyor oluyor
Hahaha haykirdjm öyle derler ya aynı bnim babannemi kv dedin onlar da öyle nekadar aksi hiç durmuyo agliyo diyolar kycaklarinda durmayinca Allah hayırlı ömür versin annelerimize evlatlar yigeblere tüm canlilara

Ay ne güzel bizim burda da kaysı festivali oluyo yorucu ama eğlenceli oluyo rabbim bereket versin toprağa insallah
Aynen canım şuan ayaklarımı hissetmiyorum zaten. Minnoşu da ayağımda uyuttum yatağına kaldıracak dermanım kalmadı

Hahaha haykirdjm öyle derler ya aynı bnim babannemi kv dedin onlar da öyle nekadar aksi hiç durmuyo agliyo diyolar kycaklarinda durmayinca Allah hayırlı ömür versin annelerimize evlatlar yigeblere tüm canlilara
Amin canım ya onlar olmayınca hayatın tadıda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…