- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.881
Karnımdaki yoruyor sanırım :) birde sigarayı bıraktığım için galiba ciğerler temizleniyor, çok öksürüyorum. Başım çok dönüyor azcık yorulduğumda midem bulanıyor ve bunlar beni daha çok yoruyor
nbr kuzuu
Günaydın hanımlaar
Günaydın
hoş geldin canım nasılsın :)
Günaydın canlarim♥günaydın sayfanın ponçikleri :)
Huhu kızlar napiyoniz yawww
haha bnde idare eder cnm sana ne sorcam ya 18 nisana kadar ucak biletleri 100 tl diyolar dogrumuugel mapus arkadaşım ben iyiyim sen nasılsın :)
Kalan işlerimi yapcam son bi kk turu yapıyorumHuhu kızlar napiyoniz yawww
Ay demesene öyle şeyler kazık mı yedimhaha bnde idare eder cnm sana ne sorcam ya 18 nisana kadar ucak biletleri 100 tl diyolar dogrumuu
Öyle miymiş?haha bnde idare eder cnm sana ne sorcam ya 18 nisana kadar ucak biletleri 100 tl diyolar dogrumuu
sen nekadar aldinki. yani 1 2 kisiden duydumda oylemi bilmiyorumAy demesene öyle şeyler kazık mı yedim
iste oyle duydum nette yazmiyo minik kalp ucak bileti satisinda calisyo o bilirÖyle miymiş?
Ben bi iki hafta oldu alalı mayıs sonuna aldım gerçi ben 220 tl yesen nekadar aldinki. yani 1 2 kisiden duydumda oylemi bilmiyorum
genelde hep o fiyatlarda oluyo eger indirim yoksa normal almisindir bnde haziran ayinda almayi dusunyorum onceden alinca o gun bi aksilik flan cikar diye alamiyorumBen bi iki hafta oldu alalı mayıs sonuna aldım gerçi ben 220 tl ye
Açık alabiliyosun sanırım sonradan kullanabiliyosun aksilik çıkarsa falan ama fiyat farkı oluyo cüzi bişey galiba. Ben de bayram öncesi aldım anneciğime gidiyim diyegenelde hep o fiyatlarda oluyo eger indirim yoksa normal almisindir bnde haziran ayinda almayi dusunyorum onceden alinca o gun bi aksilik flan cikar diye alamiyorum
iy yptin cnm nere gidiceksinAçık alabiliyosun sanırım sonradan kullanabiliyosun aksilik çıkarsa falan ama fiyat farkı oluyo cüzi bişey galiba. Ben de bayram öncesi aldım anneciğime gidiyim diye
Amasya canımiy yptin cnm nere gidiceksin
memlekete ablamin yanina annem babam ablam gidicek esim izin verirse bnde gidicem insallah hala bakariz diyooAmasya canımsen gezmeye mi haziranda
Valla hamile olduğumu bilmiyordum o zaman bile bulantılarım vardısigarayı bırakman çok hoş olmuş büyük faydalarını görceksin hem maddi hem manevi :)) kaç aylık mide bulantıları 1.30 aydan başlıyor ne zaman bitiyo bilmiyorum
haha bnde idare eder cnm sana ne sorcam ya 18 nisana kadar ucak biletleri 100 tl diyolar dogrumuu
Valla hamile olduğumu bilmiyordum o zaman bile bulantılarım vardı
3aylık şimdi hala bulantılarım bitmiş değil ://
İnşallah görürüm, evde çok sigara içiliyor ama ben bıraktım canım istese de içmemeye gayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?