Bi çay iç tam huzur olsunne yemek yaptın canım
Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyom çay içer otururum artık yarma çorbası veeee kısır en sevdiğim yemekler

Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyom çay içer otururum artık yarma çorbası veeee kısır en sevdiğim yemekler
Öyle deme ya çay iyidirımmmm kısır

Yemek yapıyorduuuum
İyi diyelim iyi olalım valla canım
Sen napıyosun nasılsın
Aman iyi ol kuzum bnde napiyim yemek yaptım yatıyorum uykum var ama kızım uyanacak o yüzden uyumuyorum . Neden iyi diyelim dedin biseyim yok insallah canını sıkan bişey falan yok demi kuzum

Ay yarma çorbasını da bayağıdır içmiyorum :)))

Aman iyi ol kuzum bnde napiyim yemek yaptım yatıyorum uykum var ama kızım uyanacak o yüzden uyumuyorum . Neden iyi diyelim dedin biseyim yok insallah canını sıkan bişey falan yok demi kuzum
Yok canım benimde başım mı ağrıyor desem başım dönüyor mu desem bilemedim biraz kırgınlık var üstümde
O yüzden öyle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…