- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.961
sen kacsinkiAmaaan benden kaç yaş küçüksün ya
Neyse o zaman sadece 1.5 yaşındaki öpsün elinden
(illa öptürcem yani)
hahaa ama sen haklisin anneyi gormek lazim ben her hafta goryom cok sukurrBen bakarıza da çıkarıyorumannem o beniiiiim annemi yılda şu kadarcık göremicem miii senden izin alcak değilim çıkar gideriiimmm en son pes edip ne halin varsa gör moduna geçiyo garibim
YakalandıkBuldum seni kuzum napiyon
30sen kacsinki
hadi opsun bkalim cimcime
Biraz öyle oldu balimYakalandık
İyi ne olsun benim oğlan uyandı onunla uğraşıyorum sen napıyosun
Idare ederim ben can sizler nasılsız-Adel- Diktorya Secret T Tatlianne20 Reyyan__ S Seda2012Emre balbocuuu minik kalp0753 mahperi hatun AnneAslan -Mihrimah Eliifm @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo ♥
Bi çay iç tam huzur olsunBiraz öyle oldu balimoy oy ne güzel bnim kız da uyanacak az kaldı yemek koydum yatiyom oh huzur
Niye kuzum hayırdır inşallahIdare ederim ben can sizler nasılsız
Ooo çok hızlısın hemen gelmişsinIdare ederim ben can sizler nasılsız
Yemek yapıyorduuuum-Adel- Diktorya Secret T Tatlianne20 Reyyan__ S Seda2012Emre balbocuuu minik kalp0753 mahperi hatun AnneAslan -Mihrimah Eliifm
Blue_Peri @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo ♥
Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyomBi çay iç tam huzur olsunne yemek yaptın canım ☺
Öyle deme ya çay iyidirKız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyomçay içer otururum artık yarma çorbası veeee kısır en sevdiğim yemekler
Aman iyi ol kuzum bnde napiyim yemek yaptım yatıyorum uykum var ama kızım uyanacak o yüzden uyumuyorumYemek yapıyorduuuum
İyi diyelim iyi olalım valla canım
Sen napıyosun nasılsın
Ay yarma çorbasını da bayağıdır içmiyorum :)))Kız havalar ısındı biz hala evde pinekliyoz komsularim köylerine memleketlerine gitme hayali kuruyo bn naoarsan diyomçay içer otururum artık yarma çorbası veeee kısır en sevdiğim yemekler
Çok mu seversin kuzum al bir tabak yollayimÖyle deme ya çay iyidirımmmm kısır
Yok canım benimde başım mı ağrıyor desem başım dönüyor mu desem bilemedim biraz kırgınlık var üstümdeAman iyi ol kuzum bnde napiyim yemek yaptım yatıyorum uykum var ama kızım uyanacak o yüzden uyumuyorum. Neden iyi diyelim dedin biseyim yok insallah canını sıkan bişey falan yok demi kuzum ♥
Çok severim yarma çorbasını bnde bayadir yapmıyorum kuzum artık bol bol hem soguk hem sicak yaparımAy yarma çorbasını da bayağıdır içmiyorum :)))
Adet oldun mu kuzum belki ondan dir . Dikkat et kendine bak hasta olma tansiyonun falan mı dusuyo kiYok canım benimde başım mı ağrıyor desem başım dönüyor mu desem bilemedim biraz kırgınlık var üstümde
O yüzden öyle dedim
Ohh iyi iyi canım yap valla tam zamanlarıÇok severim yarma çorbasını bnde bayadir yapmıyorum kuzum artık bol bol hem soguk hem sicak yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?