Adet oldun mu kuzum belki ondan dir . Dikkat et kendine bak hasta olma tansiyonun falan mı dusuyo ki
Yok canım hamileyim ben
Eşim dün hastaydı.. Ayyy ateşi vardı, öksürüyordu dün tüm ilgimi şefkatimi ona gösterdim
Bugün o iyileşmiş halde ben hastalandım :)

Yok canım hamileyim ben
Eşim dün hastaydı.. Ayyy ateşi vardı, öksürüyordu dün tüm ilgimi şefkatimi ona gösterdim
Bugün o iyileşmiş halde ben hastalandım :)
Ay kuzum ben unuttum msji yazarken dedim hamileydi mi suphekeniyodumu diye kb kuzum bebis nasıl iyimi gerçi ondan rahatımi varven güvenli yerde oh mis

Kuzum sen canını sikiyosun ondan istahin yerine gelsin lütfen
Yo valla bu sefer öyle rahatım ki kendimi olumluya şartlamadım hiç. Soğuk aldım büyük ihtimalle ev iki gündür yanmıyordu yanaklarimda yaniyo

Ay kuzum ben unuttum msji yazarken dedim hamileydi mi suphekeniyodumu diye kb kuzum ♥ bebis nasıl iyimi gerçi ondan rahatımi varven güvenli yerde oh mis
Valla çok iyi:))
Görsen tepiniyo tepiniyo sağa sola dönüyo oynuyor
Tabi henüz hissetmiyorum ama ultrasonda görüyorum zıpırı :)))

Valla çok iyi:))
Görsen tepiniyo tepiniyo sağa sola dönüyo oynuyor
Tabi henüz hissetmiyorum ama ultrasonda görüyorum zıpırı :)))
Allah'ın ya masallah ultrasona giderken çikolata ye çok işe yariyo hiç durnuyolar yerinde masallah masallah kuzucuk ya minicik o şimdi

Allah'ın ya masallah ultrasona giderken çikolata ye çok işe yariyo hiç durnuyolar yerinde masallah masallah kuzucuk ya minicik o şimdi
Evet teyzesi daha 5cm cikk
Çikolata ne işe yarıyor ki anlamadım uslu mu duruyorlar

Evet teyzesi daha 5cm cikk
Çikolata ne işe yarıyor ki anlamadım uslu mu duruyorlar
Yok kuzum mutluluk hormonu salgiliyo doktorum demişti giderken Bitter yerdim çok hareketli olurdu ultrason da bide tuaketin gelince yapma derdi doktorum hareketini izle derdi Allah'ım ya nasıl küçük nasıl büyüyo demi masallah kuzumuza

Tamam bitanem dikkat ediyorum inşallah hava da grilere büründü tam uykuluk hava mis
Valla ya bi güneşi göremedik gitti. Aha ramazan geliyo hala temizlik yapamadım.sabah bi kalktım hava karanlık yattım anam bi kalktım saat 1o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…