- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.001
Evet annenin uzak olması çok kötü ağlayıp duruyorumhahaa ama sen haklisin anneyi gormek lazim ben her hafta goryom cok sukurr
Misafir var kuzum pek giremedim-Adel- Diktorya Secret T Tatlianne20 @Reyyan__ S Seda2012Emre @balbocuuu minik kalp0753 @mahperi hatun @AnneAslan @-Mihrimah @Eliifm
@ME118 @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo♥
Oy kiyamam yaa agrisiz sizisiz gecirin insallahhidare eder iste kizim dis cikaryo cok huysuz onla ugasyorum
Ay yerim ben onuuu tamam çikolata da yiyeceğim tuvalete sıkışık gideceğim :) perşembe günü randevumuz var :) ama işte öğlen 2de hastane randevum var akşam 7de ablamın kınası var, ayy bir de öğlen 3e kuaför randevusu almışlar ben nasıl yetişeceğim ne yapacağım bilmiyorumYok kuzum mutluluk hormonu salgiliyo doktorum demişti giderken Bitter yerdim çok hareketli olurdu ultrason dabide tuaketin gelince yapma derdi doktorum hareketini izle derdi Allah'ım ya nasıl küçük nasıl büyüyo demi masallah kuzumuza
Benim annem yakında yine kötü ağlayıp duruyorumEvet annenin uzak olması çok kötü ağlayıp duruyorum
Yatsaydin adelim zaten akşam olmuşValla ya bi güneşi göremedik gitti. Aha ramazan geliyo hala temizlik yapamadım.sabah bi kalktım hava karanlık yattım anam bi kalktım saat 1o
Yatardım da eşim arayıp durduYatsaydin adelim zaten akşam olmuşbnde camları silmiştim ama suan berbat
Hahaha güzel benzetme kuzum vallahaAy yerim ben onuuu tamam çikolata da yiyeceğim tuvalete sıkışık gideceğim :) perşembe günü randevumuz var :) ama işte öğlen 2de hastane randevum var akşam 7de ablamın kınası var, ayy bir de öğlen 3e kuaför randevusu almışlar ben nasıl yetişeceğim ne yapacağım bilmiyorum
İlk öğrendiğimde ne kendisi, ne kesesi gözükmüyordu 2 sene sonra gelen mucizem, beni de babasını da çok ağlattı
Evet ya ufacık bişey ama aşağıda onun kabloları düğmeleri falan var heralde canı sıkılıyor kabloyu çekiyor midem bulanıyor acıktı mı kırmızı düğmeye basıyor anneee yemek ye diyor
Kolay gelsin kuzum bnimMisafir var kuzum pek giremedim
Gelecek sabret kuzumYatardım da eşim arayıp durduişte ben havalara güvenemiyorum silsem yine berbat olcak bekliyorum güneşi artık gelecek gibi değil ama 🌤🌥
Kendi kızı doğurdu geçen sene, 40ı çıkana kadar bizde kaldılar. O halde kendi kızına torununa acımadı içti, bize mi acıycak
Ay yok hep de diyorum leş gibi kokuyo çok içiyorsun falan diye ama
-Adel- Diktorya Secret T Tatlianne20 @Reyyan__ S Seda2012Emre @balbocuuu minik kalp0753 @mahperi hatun @AnneAslan @-Mihrimah @Eliifm
@ME118 @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo♥
Valla canım birde uzak mesafelerHahaha güzel benzetme kuzum vallahanApiyolar da bukadar bulantı oluyo açılıyoz hadi nse oda yiyo abuuu desene Perşembe günü baya yoğun geçecek Allah yardım etsin kuzum çok yorulma ama dikkat et kendine
Aynen canım aynen on dakikadır yanında oturuyorum muhabbet ediyoruz 3üncü sigarayı yaktıo zaman değişmez bizim baca kv
canım ya,geçen ay konuşmuştuk senle,sayfaya bakarken gördüm,hamileymişsin çok sevindim canım,Allah bu sefer sağlıkla kavuştursun evladına,seni,hepimizi inşAllah31 yaşındayım canım evet kan sulandırıcı içinde doktorla görüşmem lazım şu dış gebelikten sonra cesaretimi toplayıp devam edeyim diyorum bu ay yumurtlamayı kaçırdım
Aynen canım aynen on dakikadır yanında oturuyorum muhabbet ediyoruz 3üncü sigarayı yaktı
Bir de astım hastasımaşallah ona canına yazık ama seni kızını dinlemiyorsa yapcak bişey yok
Bir de astım hastası
Ama bu yaşından sonra bu huyunu değiştiremiyor maalesef, çok söyledim içme diye de
Bi kulağından girip öbür kulağından çıkıyor demek isterdim, bir kulağından bile girmiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?