- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.001
Şükür kuzum iyi düzeldi tabi sorunlar botmez ama boşanmak dan vazgeçtik.Sağol kuzum ya bana bu topikten bildiğim gelmedi
Şükür kuzum boşanmak dan vazgeçtik ama sorunlar botmez ailevo tinlamiyorum asilmadikca suan biz kapattik ama buseferde annesi basladi yine ortalik karıştırmaya.T Tatlianne20 kuzum nerelerdesin nasılsın durumlar iyimi balımmm
Napalım kosturmaca bitmiyor canım sen.Kızlaaar napıyorsunuz
Hayırlı geceler balım.SeviyomHee canım bi rahatsızlığın vardı dr gidecektin noldu hep yazacam yazacam unutuyom
Hayırlı geceler annis vala seni yakalayana aşk olsun ozletiyon kendiniHayırlı geceler balım.
Ayy valla iyi sabrediyon bee valla keşke ben orda olsaydım inan gitmem için dua ederdi o kayınvalidenŞükür kuzum boşanmak dan vazgeçtik ama sorunlar botmez ailevo tinlamiyorum asilmadikca suan biz kapattik ama buseferde annesi basladi yine ortalik karıştırmaya.
Buabara evlen ilgileniyom sorunlar kapanmiyor busefer biz kapattik dun kvler geldi ankaradan kadinin surat beskaris burnumuzdan getirdi kavga cikti gittiler adam geldigine pişman oldu ogullari bile bosancaksak neymiş ben yine suclusuyum beni bahane etmeyinde kimse ona bisi demedi etmedi kadın triplere girdi ev karıştı ikigundur ya allahdan aileme demedim onu bekledi o ortalik karossin diye ama demiyorki derdiniz ney falan gelmis kapanmos mevzu kendi basladi bide ortaligi kayinbabamla iyi bir kavga etti cocuklarida beni sucladi ondada gittiler.Hayırlı geceler annis vala seni yakalayana aşk olsun ozletiyon kendini
Büyük konuşmak istemem ama ben dayanamam böyle şeye. Sen iyi duruyon canım. Böyle insanlarla ömür nasıl gecer her gun yine bugün olcak düşüncesiyle yaşanmaz. O kv olacak kadında yapsın böyle ilahi adalet bi gün işler. Senin eline düşer.Buabara evlen ilgileniyom sorunlar kapanmiyor busefer biz kapattik dun kvler geldi ankaradan kadinin surat beskaris burnumuzdan getirdi kavga cikti gittiler adam geldigine pişman oldu ogullari bile bosancaksak neymiş ben yine suclusuyum beni bahane etmeyinde kimse ona bisi demedi etmedi kadın triplere girdi ev karıştı ikigundur ya allahdan aileme demedim onu bekledi o ortalik karossin diye ama demiyorki derdiniz ney falan gelmis kapanmos mevzu kendi basladi bide ortaligi kayinbabamla iyi bir kavga etti cocuklarida beni sucladi ondada gittiler.
Kayinbabam dedi 3gelin daha alcan bunla gecinemiyorsan sen ötekiler yarin birgun kan kusturcak kinu kapabmis sen neyin tribindesin oglu demiski annemde bosan diyor zaten demiste beni niye karistiriyorlar diyor banada tirp yapıyor bende anne bunu ogluna de nevar bumda kapandı diyom kadin zehir etti ya ortalik epey karıştı ortanci kaynim gitmedi bile onlarlan kafa dinleyek dedik bune dediler mahalleyede rezil ettiler beni inadi yüzünden kariatidi gitti.Büyük konuşmak istemem ama ben dayanamam böyle şeye. Sen iyi duruyon canım. Böyle insanlarla ömür nasıl gecer her gun yine bugün olcak düşüncesiyle yaşanmaz. O kv olacak kadında yapsın böyle ilahi adalet bi gün işler. Senin eline düşer.
Bu ortamda kafa beyin hiçbise kalmaz ki ya bune biçim insanlar ya. Çekilecek çilen varmış be güzelimKayinbabam dedi 3gelin daha alcan bunla gecinemiyorsan sen ötekiler yarin birgun kan kusturcak kinu kapabmis sen neyin tribindesin oglu demiski annemde bosan diyor zaten demiste beni niye karistiriyorlar diyor banada tirp yapıyor bende anne bunu ogluna de nevar bumda kapandı diyom kadin zehir etti ya ortalik epey karıştı ortanci kaynim gitmedi bile onlarlan kafa dinleyek dedik bune dediler mahalleyede rezil ettiler beni inadi yüzünden kariatidi gitti.
Ben bilmiyorum esimede bisi demiyom onu bu hale getiren annesi ondada var suç ama suan ayijla pirincin asini sinirlendiginde demese annesine agoz birlik olmasa benim ailmide olduğu gibi kabulense sorun yok ama isin iconde cikamayincada beni savunsa ne sende atinca annene beni bole yerler allah yapti birbirlerine girdiler mahalleye rezil olduk resmenBu ortamda kafa beyin hiçbise kalmaz ki ya bune biçim insanlar ya. Çekilecek çilen varmış be güzelimbenim ablamda çok çekti hala çekiyo 22 yıldır ☹ senin bi iyiliğin ayrı yasiyon ablam birlik ama kv şuan bi ton hastalıkla uğraşıyo kafası gidik Allah ona verio yavaş yavaş cezasını böyle
Aynı ablamın yaşadıkları onun eşide önceden annenin babanın ağzına bakmış dinlemiş. Şimdi neyin ne oldgunu anladi ama iş işten geçti yılları gitti ablamınBen bilmiyorum esimede bisi demiyom onu bu hale getiren annesi ondada var suç ama suan ayijla pirincin asini sinirlendiginde demese annesine agoz birlik olmasa benim ailmide olduğu gibi kabulense sorun yok ama isin iconde cikamayincada beni savunsa ne sende atinca annene beni bole yerler allah yapti birbirlerine girdiler mahalleye rezil olduk resmen
Kayinpederle sorub yok aksine beni savundulca kadin daha çok kinleniyor sen ne istiyon boz buraya konulari acmayami geldi olmus bitmis gelininle oglunla sorun varsa de surat asiyor gelmem artik sole bole demedigi laflae kalmadi en sinda adam viracakdi kac kere kalkti tuttuk iki gundir yalvariyorm dedi uzatma kadin oetada bisi yok uzatıyor benide engellemiş yine heryerden herzamanki gibi yaptı etti suclusu ben oldum yine gecmis davalar açtı etti.Aynı ablamın yaşadıkları onun eşide önceden annenin babanın ağzına bakmış dinlemiş. Şimdi neyin ne oldgunu anladi ama iş işten geçti yılları gitti ablamın
Kp boşasın tek çare bu herhalKayinpederle sorub yok aksine beni savundulca kadin daha çok kinleniyor sen ne istiyon boz buraya konulari acmayami geldi olmus bitmis gelininle oglunla sorun varsa de surat asiyor gelmem artik sole bole demedigi laflae kalmadi en sinda adam viracakdi kac kere kalkti tuttuk iki gundir yalvariyorm dedi uzatma kadin oetada bisi yok uzatıyor benide engellemiş yine heryerden herzamanki gibi yaptı etti suclusu ben oldum yine gecmis davalar açtı etti.
Üzülüyorum da ama inan kabuğu doldurcak sorun yok.tam biz karar aldik döndük gizli etmekde hataydi ama sizin haberiniz dldu niye aramadiniz beni ne derdiniz ben aileme demedim etmedim ama birdaha bole birsey sun gidecem.Kp boşasın tek çare bu herhal
Sabırda bi yere kadar. Çekme sakin bu derdi yoksa daha kötü olur.Üzülüyorum da ama inan kabuğu doldurcak sorun yok.tam biz karar aldik döndük gizli etmekde hataydi ama sizin haberiniz dldu niye aramadiniz beni ne derdiniz ben aileme demedim etmedim ama birdaha bole birsey sun gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?