- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.021
Ayy bilmiyorum agirda kaldirnadim 2 gundur bisey yiyemiuorum bel agrisi karin agrisi bulanti
Sonunumuz yok gibi cocuj bile edemiyoz kadin bide ben duydum zuruyet koklatmasin allah beni kim uzuyorsa diye laf vurdu AbanaSabırda bi yere kadar. Çekme sakin bu derdi yoksa daha kötü olur.
Yorum yapcaktim kapalıydı yorumun nasıl düştü göbeğin ;(Ayy bilmiyorum agirda kaldirnadim 2 gundur bisey yiyemiuorum bel agrisi karin agrisi bulanti
Eminmisin peki gobek dustugune doktormu dedikiAyy bilmiyorum agirda kaldirnadim 2 gundur bisey yiyemiuorum bel agrisi karin agrisi bulanti
Canım böyle aileye evlat torun versen nolacak ki. Rabbim iyisini bilir elbette ne bilim. Böyle ortama olmaz yaniSonunumuz yok gibi cocuj bile edemiyoz kadin bide ben duydum zuruyet koklatmasin allah beni kim uzuyorsa diye laf vurdu Abana
Hayırlı geceler bitanem sizleri özledim özlem gideriyorum sen nasılsın meleğimT Tatlianne20 kuzum hayırlı geceler nasılsın ❤
Sinirlenince bir beddua ediyor sok olur herkes esimde sinirliya ona tabi sessiz arkadan diyor ama bana istedigini yüzüme vuruyor ses etmiyom esime ufak bisi diyim kaynanamda zaten deyimde ortalik karossin ben laf tasiyom ediyom diye bemde esime diyemiyom oda sinirlenince diyor annesine. Birbirleine ne deseler dokunmazda ben ama diyim laf tasimis olur.Canım böyle aileye evlat torun versen nolacak ki. Rabbim iyisini bilir elbette ne bilim. Böyle ortama olmaz yani
Çok şükür kuzum benim ben de özledim yazayım dedimHayırlı geceler bitanem sizleri özledim özlem gideriyorum sen nasılsın meleğim
Sağol allah razı olsun nasılsın neler yapiyorsun kuzum♥Çok şükür kuzum benim ben de özledim yazayım dedim❤
Rabbim senden de razı olsunSağol allah razı olsun nasılsın neler yapiyorsun kuzum♥
Düğün sezonu açıldı desene bende şükür kuzum biliyorsun vazgeçtik boşanmak dan hersey yolunda diyeyim sorunlar bitmez ama yolunda şükür.Rabbim senden de razı olsun ❤Ne olsun kursu bitirdim dugunler var bu ara . Sen neler yapıyorsun inşallah daha iyisindir ❤Aklımdasin .
Çok şükür kuzum inşallah enişte bundan sonra seni üzmezDüğün sezonu açıldı desene bende şükür kuzum biliyorsun vazgeçtik boşanmak dan hersey yolunda diyeyim sorunlar bitmez ama yolunda şükür.
Geldim Tatlişim
Allah ikimozede hodayet versin benim yalnişım varsa dogru yola esimin varsa onunda iki tarafda yipraniyor hayra cevirsin Rabbim.Çok şükür kuzum inşallah enişte bundan sonra seni üzmezRabbim evinize huzur versin , muhabbet versin
Napiyin prenses♥Geldim Tatlişim
Aminnn inşallah bitanem inşallah Rabbim sizinle olsun.Allah ikimozede hodayet versin benim yalnişım varsa dogru yola esimin varsa onunda iki tarafda yipraniyor hayra cevirsin Rabbim.
Ayy! Teşekkür ediyorum.. yatıyorum kuzum .. ne yapamNapiyin prenses♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?