Sonunumuz yok gibi cocuj bile edemiyoz kadin bide ben duydum zuruyet koklatmasin allah beni kim uzuyorsa diye laf vurdu Abana
Canım böyle aileye evlat torun versen nolacak ki. Rabbim iyisini bilir elbette ne bilim. Böyle ortama olmaz yani

Canım böyle aileye evlat torun versen nolacak ki. Rabbim iyisini bilir elbette ne bilim. Böyle ortama olmaz yani
Sinirlenince bir beddua ediyor sok olur herkes esimde sinirliya ona tabi sessiz arkadan diyor ama bana istedigini yüzüme vuruyor ses etmiyom esime ufak bisi diyim kaynanamda zaten deyimde ortalik karossin ben laf tasiyom ediyom diye bemde esime diyemiyom oda sinirlenince diyor annesine. Birbirleine ne deseler dokunmazda ben ama diyim laf tasimis olur.

Rabbim senden de razı olsun ❤Ne olsun kursu bitirdim dugunler var bu ara . Sen neler yapıyorsun inşallah daha iyisindir ❤Aklımdasin .
Düğün sezonu açıldı desene bende şükür kuzum biliyorsun vazgeçtik boşanmak dan hersey yolunda diyeyim sorunlar bitmez ama yolunda şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…