- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.241
Balım anlamadım gitti ben ne halt edecem ya vallaAllah Allah kullanmıyor mu acabaa
Konuş yaa iste numarasını ne bilim ya da bi şekilde ima et haşlandığını bence artık böyle olmaz bana gına geldiBalım anlamadım gitti ben ne halt edecem ya valla
Kız adamı görmüyorum ki 2 hafta oldu denk gelmiyoruz çıldıracam denk gelsem ima edecem de denk gelmiyorum elimde bi tek numara var onla da bi bok yapamıyorumKonuş yaa iste numarasını ne bilim ya da bi şekilde ima et haşlandığını bence artık böyle olmaz bana gına geldi
Off bilmiyorum ki kuzum yaa bi slm yazsan mı acabaaKız adamı görmüyorum ki 2 hafta oldu denk gelmiyoruz çıldıracam denk gelsem ima edecem de denk gelmiyorum elimde bi tek numara var onla da bi bok yapamıyorum
Balım adam anlayacak annemden çaldığımı belki istediğim tepkiyi vermez rezil olduğumla kalırım diye korkuyorum nabzını yoklayacak fırsatım olmadı ki hiç. Sosyal medyadan ümitliydim oda olmadı çalıştığı firmada bile aradım ama yok yani bulamıyorum hiçbir yerde. Denkte gelmiyoruz habire yusufu görüyorum emre yok adam yok yaniOff bilmiyorum ki kuzum yaa bi slm yazsan mı acabaa
Hmm bilemedim ki yaa ne yapsak emin değilmiydik bu adamın senden hoşlandığına kiBalım adam anlayacak annemden çaldığımı belki istediğim tepkiyi vermez rezil olduğumla kalırım diye korkuyorum nabzını yoklayacak fırsatım olmadı ki hiç. Sosyal medyadan ümitliydim oda olmadı çalıştığı firmada bile aradım ama yok yani bulamıyorum hiçbir yerde. Denkte gelmiyoruz habire yusufu görüyorum emre yok adam yok yani
Ya kuzum önceden çok iyi biriydi tamam ama belkide çapkınlığından yaptı. Şimdi de linkedin hesabı açtım baktım orda da yok ben napim yani daha şaşırdım kaldım canım çok sıkıldıHmm bilemedim ki yaa ne yapsak emin değilmiydik bu adamın senden hoşlandığına ki
Bekle bence biraz hakkında hayırlı olan olur zaten sabret birazYa kuzum önceden çok iyi biriydi tamam ama belkide çapkınlığından yaptı. Şimdi de linkedin hesabı açtım baktım orda da yok ben napim yani daha şaşırdım kaldım canım çok sıkıldı
Bi adım atmazsam denk gelmezsek zor olur kuzum ya gelse de annem oluyor babam oluyor hangi ara kaynaşacaz. Sosyal medya olsaydı keşkeBekle bence biraz hakkında hayırlı olan olur zaten sabret biraz
Özledik valla seni ya ah şu sıkıntılardan kurtulsaydin
burasi aşk yani kolaramam bende sizde aklim kalıyor ama feraha erdigimde uzun uzun konuşacağızSofra kaldırcam bi girdim mi cıkamıyom buradan biri beni kovsun kuzum. Özledik valla balummmm
Evet yavru kuzum onu eğitmeye çalışıyorumçok tatlı ya çok
Ya bi ortak tanıdığınız falan olsa keşkeBi adım atmazsam denk gelmezsek zor olur kuzum ya gelse de annem oluyor babam oluyor hangi ara kaynaşacaz. Sosyal medya olsaydı keşke
İnşallah kuzum hep bekliyoruz seniburasi aşk yani kolaramam bende sizde aklim kalıyor ama feraha erdigimde uzun uzun konuşacağız
Ya anneme bugün yine dedim oraya gittim pazartesi annem koli getirecek diyince, onların kolisi küçük dedi kapandı konu. Annem ben ararım sana ne oluyor der o şekilde isteyemem ki bi sebebi olması lazım. Hani numarayı çalıp aramışım gibi değilde bir neden için annemden alıp aramışım gibi ama neeYa bi ortak tanıdığınız falan olsa keşke
Kıızz annene desene koli lazım emreden isteyelim de al numarasını msj at
Senin yerine gelip ben dicem adama yaa o derece dert oldu senin durum bendeBi adım atmazsam denk gelmezsek zor olur kuzum ya gelse de annem oluyor babam oluyor hangi ara kaynaşacaz. Sosyal medya olsaydı keşke
Benim özel eşyalarımı koyacam küçük bişe lazım de ben ararım derse de sen geçen de de istiyecektin aramadın ben işimi garatiye alim deYa anneme bugün yine dedim oraya gittim pazartesi annem koli getirecek diyince, onların kolisi küçük dedi kapandı konu. Annem ben ararım sana ne oluyor der o şekilde isteyemem ki bi sebebi olması lazım. Hani numarayı çalıp aramışım gibi değilde bir neden için annemden alıp aramışım gibi ama nee
Kız ilk defa bu denli hoşlandım birinden kalbimi çaldı gitti denkte gelmiyoruz kalakaldım öyleSenin yerine gelip ben dicem adama yaa o derece dert oldu senin durum bende
Ben başka yerden de koli istedim der vermez kız bana sağlam sebep lazım böyle şeyler için vermezBenim özel eşyalarımı koyacam küçük bişe lazım de ben ararım derse de sen geçen de de istiyecektin aramadın ben işimi garatiye alim de
Ortak bir konu lazımBen başka yerden de koli istedim der vermez kız bana sağlam sebep lazım böyle şeyler için vermez
Yani benim emreye birşey danışmamı gerektirecek ne olabilir ki ben evdeyim okuyorum adam firmada şef. Ayrı dünyalar yani ortak konu düşün düşün beynim patladı yani hiçbir bir yerden oluru olmazOrtak bir konu lazım
Aynen işte koli dışında ortak nokta yokYani benim emreye birşey danışmamı gerektirecek ne olabilir ki ben evdeyim okuyorum adam firmada şef. Ayrı dünyalar yani ortak konu düşün düşün beynim patladı yani hiçbir bir yerden oluru olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?