Konuş yaa iste numarasını ne bilim ya da bi şekilde ima et haşlandığını bence artık böyle olmaz bana gına geldi
Kız adamı görmüyorum ki 2 hafta oldu denk gelmiyoruz çıldıracam denk gelsem ima edecem de denk gelmiyorum elimde bi tek numara var onla da bi bok yapamıyorum

Off bilmiyorum ki kuzum yaa bi slm yazsan mı acabaa
Balım adam anlayacak annemden çaldığımı belki istediğim tepkiyi vermez rezil olduğumla kalırım diye korkuyorum nabzını yoklayacak fırsatım olmadı ki hiç. Sosyal medyadan ümitliydim oda olmadı çalıştığı firmada bile aradım ama yok yani bulamıyorum hiçbir yerde. Denkte gelmiyoruz habire yusufu görüyorum emre yok adam yok yani

Hmm bilemedim ki yaa ne yapsak emin değilmiydik bu adamın senden hoşlandığına ki

Hmm bilemedim ki yaa ne yapsak emin değilmiydik bu adamın senden hoşlandığına ki
Ya kuzum önceden çok iyi biriydi tamam ama belkide çapkınlığından yaptı. Şimdi de linkedin hesabı açtım baktım orda da yok ben napim yani daha şaşırdım kaldım canım çok sıkıldı

Ya kuzum önceden çok iyi biriydi tamam ama belkide çapkınlığından yaptı. Şimdi de linkedin hesabı açtım baktım orda da yok ben napim yani daha şaşırdım kaldım canım çok sıkıldı
Bekle bence biraz hakkında hayırlı olan olur zaten sabret biraz

Ya bi ortak tanıdığınız falan olsa keşke

Kıızz annene desene koli lazım emreden isteyelim de al numarasını msj at
Ya anneme bugün yine dedim oraya gittim pazartesi annem koli getirecek diyince, onların kolisi küçük dedi kapandı konu. Annem ben ararım sana ne oluyor der o şekilde isteyemem ki bi sebebi olması lazım. Hani numarayı çalıp aramışım gibi değilde bir neden için annemden alıp aramışım gibi ama nee

Benim özel eşyalarımı koyacam küçük bişe lazım de ben ararım derse de sen geçen de de istiyecektin aramadın ben işimi garatiye alim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…