- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.261
Kolisine atlayim ben onunAynen işte koli dışında ortak nokta yok
En güzel ask zor olanmış bekle bakalım birazdaha ,belki sınanıyorsun tatlım sonu güzel olacaktır,valla aklıma fikirde gelmiyoki uydurcak .Kız ilk defa bu denli hoşlandım birinden kalbimi çaldı gitti denkte gelmiyoruz kalakaldım öyle
Sabret kuzum sabret herşey olacağına varır bekle bakalım bir iki gün daha yoksa maj at valla bildiğin direk yaz annemden aldım numaranı nasılsın merak ettim yaz valla ne kaybedersin kiKolisine atlayim ben onunşu düştüğüm hallere bak ya
Kız elimde numarası var ama konuşamıyorum küfür gibiEn güzel ask zor olanmış bekle bakalım birazdaha ,belki sınanıyorsun tatlım sonu güzel olacaktır,valla aklıma fikirde gelmiyoki uydurcak .
Dimi baktım adam hoşlanmıyor arkadaşımdın sen benim kankimm diye yaklaşırımSabret kuzum sabret herşey olacağına varır bekle bakalım bir iki gün daha yoksa maj at valla bildiğin direk yaz annemden aldım numaranı nasılsın merak ettim yaz valla ne kaybedersin ki
Amaan salla valla ben benim herife msj ile ilanı aşk ettim adam aradı ben öyle laylaylom ilişki istemem olursa ciddi olur dedi bende seninle gönül eğlendirmicem heralde lafa bak dedim 40 gün sonra istemeye geldiDimi baktım adam hoşlanmıyor arkadaşımdın sen benim kankimm diye yaklaşırım
Allahımmmmmm valla da pek acıdım ben sanaKız elimde numarası var ama konuşamıyorum küfür gibi
Sesli güldümyaaaaaAmaan salla valla ben benim herife msj ile ilanı aşk ettim adam aradı ben öyle laylaylom ilişki istemem olursa ciddi olur dedi bende seninle gönül eğlendirmicem heralde lafa bak dedim 40 gün sonra istemeye geldi
Bak standları varya bizde bahçeden meyve kuruyemiş niye getirmemişsiniz ben onu seviyordum valla bu yüzden aldım annemden numaranı falan derim sallarım ortaya karışıkAmaan salla valla ben benim herife msj ile ilanı aşk ettim adam aradı ben öyle laylaylom ilişki istemem olursa ciddi olur dedi bende seninle gönül eğlendirmicem heralde lafa bak dedim 40 gün sonra istemeye geldi
Hemde nasıl manyak aşık olduğu her halinden belliydi yaş farkımız 13 kuzum ondan çekiniyordu bende yerim senin yaşını dedim sinir oldum demet Akalın konserinde şarkı sözü yazdım yolladımBak standları varya bizde bahçeden meyve kuruyemiş niye getirmemişsiniz ben onu seviyordum valla bu yüzden aldım annemden numaranı falan derim sallarım ortaya karışıkkız senin kocanın da gözü sendeymiş 40 gün sonra istemiş seni allahım banada nasip etsin çok amin
Ayy maşallah maşallah bayılıyorum böyle çiftlereHemde nasıl manyak aşık olduğu her halinden belliydi yaş farkımız 13 kuzum ondan çekiniyordu bende yerim senin yaşını dedim sinir oldum demet Akalın konserinde şarkı sözü yazdım yolladımbence yaz yaa valla yaz olursa olur olmazsa kısmet değilmiş zaten görmüyorsun doğru düzgün gördüğünde de slm verir geçersin bu kadar basit
Kız anneme söylememesi gerektiğini nasıl dicem emreye. haberi var sanar anneme söyler kızın bunu seviyormuş bana fırça çekti diye top olurum o zamanHemde nasıl manyak aşık olduğu her halinden belliydi yaş farkımız 13 kuzum ondan çekiniyordu bende yerim senin yaşını dedim sinir oldum demet Akalın konserinde şarkı sözü yazdım yolladımbence yaz yaa valla yaz olursa olur olmazsa kısmet değilmiş zaten görmüyorsun doğru düzgün gördüğünde de slm verir geçersin bu kadar basit
Kız yok arayıp stadtan girim hiçbirşeyden haberim yokmuş gibi havadan sudan konuşim hem nabzını ölçerim o zaten adım atar ben daha napim. Bana bir bahane lazım anneme ve babama söylememesi için onu bulalımHayır arama msj at nasılsın diye gir konuya direk stantdan girme
Zaten anlar bence stantın bahane olduğunu söylemez annene falan eşşek değil yaKız yok arayıp stadtan girim hiçbirşeyden haberim yokmuş gibi havadan sudan konuşim hem nabzını ölçerim o zaten adım atar ben daha napim. Bana bir bahane lazım anneme ve babama söylememesi için onu bulalım
Anlar zaten de önceden de arkadaştık ya onun rahatlığıyla söyler valla doğrar bizimkiler beniZaten anlar bence stantın bahane olduğunu söylemez annene falan eşşek değil ya
Söyle kuzum aman aramızda kalsın annemlere konuştuğumuzu çaktırma deAnlar zaten de önceden de arkadaştık ya onun rahatlığıyla söyler valla doğrar bizimkiler benionu sağlama almamız lazım ne diyebilirim sence şunu desem çok mu gıcık olur "numaranı istemedim direk çaldım istesem yanlış anlayacaklar bilmesinler daha iyi" desem bu seferde yanlış anlayacaklar lafını kanka olarak görüyorum sanmasın ne diyebilirim kız
Şöyle diyim o zaman "numaranı gizliden aldım aman bizimkilere çaktırma oyarlar beni" diyim hem samimi olur gülerim de söylerken eşekse zaten söyler ben de biterimSöyle kuzum aman aramızda kalsın annemlere konuştuğumuzu çaktırma de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?