- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.501
Ayyy denemiş oluruz hem sağlam bozulurum yaDüşünsene bi ton kız ismi sayıyormuş bence sen vazgeçersin sonra
Çaktırma elde ettikten sonra çıksın o manyakKız bide o benim en masum hallerini gördü hiç bilmiyo içimde manyak var
Bence işletme ya görüntülü ara ya normal girme o toplaraAyyy denemiş oluruz hem sağlam bozulurum ya
Önce kendime bağlarım sonra bipolar olduğumu söylerimÇaktırma elde ettikten sonra çıksın o manyak
Şimdi benden böyle birşey beklemiyor ya ondan güzel olur diye dedim şok geçirir en azındanBence işletme ya görüntülü ara ya normal girme o toplara
Bilemiyorum sen bilirsinŞimdi benden böyle birşey beklemiyor ya ondan güzel olur diye dedim şok geçirir en azından
Kız daha operasyonda başlamadinmiTulparr -Adel- Blue_Peri @HemGevezeHemDeli minik kalp0753 kızlar evdeyim babam gidince rahat rahat arayıp konuşacam şeytan diyor ki görüntülü ara whatsaptan şok geçirsin
Arayım bi sesini duyunca nabzını yoklarım baktım olumlu devam ederimBilemiyorum sen bilirsin
Babamın gitmesini bekliyorum evden rahat rahat konuşurum diye o sırada fikir düşünüyoruz görüntülü mü arasam acaba diyeKız daha operasyonda başlamadinmi
Babamın gitmesini bekliyorum evden rahat rahat konuşurum diye o sırada fikir düşünüyoruz görüntülü mü arasam acaba diyeKız daha operasyonda başlamadinmi
Bencede bi konuş bakalım tanımadığı numara diye açmayabilir görüntülüyüArayım bi sesini duyunca nabzını yoklarım baktım olumlu devam ederim
Balım yüzümde makyaj var morarsam da belli olmaz hahah
Kız daha operasyonda başlamadinmi
Annemi görüntülü aradım yusuf yanındaymış onla konuştuk allahım ben emreye niyet ediyorum yusuf çıkıyorBencede bi konuş bakalım tanımadığı numara diye açmayabilir görüntülüyü
Annemi görüntülü aradım yusuf yanındaymış onla konuştuk allahım ben emreye niyet ediyorum yusuf çıkıyor
vay bee sonunda kavuştularAradımmmmmmm çok güzel konuştuk harika konuştuk çok şirindi olgunlaşmışsın önceden daha çocuksuydun dedim iyimiyim yani dedi iyisin dedim bende seni çok beğeniyorum uzuun zamandır dedi ay biliyorum iltifat etmiştin dedim güldük falan ayyy çok mutluyum kızlaaaar. Bekliyordum bende aramanı dedi kızzzTulparr Blue_Peri minik kalp0753 T Tatlianne20
Ayyyyyy ne güzel ne tatlı sohbet olmuş öyleeee valla mutlu oldum yaaaAradımmmmmmm çok güzel konuştuk harika konuştuk çok şirindi olgunlaşmışsın önceden daha çocuksuydun dedim iyimiyim yani dedi iyisin dedim bende seni çok beğeniyorum uzuun zamandır dedi ay biliyorum iltifat etmiştin dedim güldük falan ayyy çok mutluyum kızlaaaar. Bekliyordum bende aramanı dedi kızzzTulparr Blue_Peri minik kalp0753 T Tatlianne20
Valla sizin sayenizde oldu siz olmasanız ben aramazdımvay bee sonunda kavuştular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?