- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.521
cici kız yorumları yap ben öyle yapıyorun
Annene numarayı verdiğimde aramanı çok bekledim dedi ya oha bekliyormuş yaniAyyyyyy ne güzel ne tatlı sohbet olmuş öyleeee valla mutlu oldum yaaa,
Ahaha uykuyu da kim sevmez en tatlı şeyNormalde uyku hastasıyımdır ıssız adaya düşsem yatak yorgan yastık alırım
GörüntülüBabamın gitmesini bekliyorum evden rahat rahat konuşurum diye o sırada fikir düşünüyoruz görüntülü mü arasam acaba diye
onun beklemeside hoş dileği çıkmış :)Valla sizin sayenizde oldu siz olmasanız ben aramazdım
Kerataya bakseeen :) Allahımm oldu bu işşşşşAnnene numarayı verdiğimde aramanı çok bekledim dedi ya oha bekliyormuş yani
yok kız görüntülüye girme kızarırsın felan
YyAAA çok sevindim çok mutluyum yaaa oohhh sonunda dedim saana o senin aramanı bekliyordur diyeeAradımmmmmmm çok güzel konuştuk harika konuştuk çok şirindi olgunlaşmışsın önceden daha çocuksuydun dedim iyimiyim yani dedi iyisin dedim bende seni çok beğeniyorum uzuun zamandır dedi ay biliyorum iltifat etmiştin dedim güldük falan ayyy çok mutluyum kızlaaaar. Bekliyordum bende aramanı dedi kızzzTulparr Blue_Peri minik kalp0753 T Tatlianne20
Bnce bunu dene insanları şaşırtmayi çok severimŞimdi benden böyle birşey beklemiyor ya ondan güzel olur diye dedim şok geçirir en azından
Eveeet ay kızlar yerimde duramıyorum sizi seviyorum valla siz olmasanız yapamazdımonun beklemeside hoş di
onun beklemeside hoş dileği çıkmış :)
Hadi inşallahArıyorum şimdi kızlar şans dileyin
Ayyy gözün aydın canım benim hayırlısı ise konuşun hayirsizsa hiç konusamayinAradımmmmmmm çok güzel konuştuk harika konuştuk çok şirindi olgunlaşmışsın önceden daha çocuksuydun dedim iyimiyim yani dedi iyisin dedim bende seni çok beğeniyorum uzuun zamandır dedi ay biliyorum iltifat etmiştin dedim güldük falan ayyy çok mutluyum kızlaaaar. Bekliyordum bende aramanı dedi kızzzTulparr Blue_Peri minik kalp0753 T Tatlianne20
Ayyy valla seni öpesim var hep senin sayendeYyAAA çok sevindim çok mutluyum yaaa oohhh sonunda dedim saana o senin aramanı bekliyordur diyee
Çok çok amin balım benim ❤❤❤❤Ayyy gözün aydın canım benim hayırlısı ise konuşun hayirsizsa hiç konusamayin ☺
Gezginci yeni gelin seniÇoktan uyandım canım 23 nisan kutlamasına gittim geldim
Ay kuzum benim çok mutlu oldum vallaAyyy valla seni öpesim var hep senin sayende
Eveeet ay kızlar yerimde duramıyorum sizi seviyorum valla siz olmasanız yapamazdım
Bnce bunu dene insanları şaşırtmayi çok severim
Ya çok elektrik aldım biliyor musun o kadar samimiydi ki valla seni seviyorum kızzzAy kuzum benim çok mutlu oldum vallacesaret iyidir her zaman
hahhahahönemli olan bundan snra nasıl ilerleyeceği :)
kabak mı çıkacak yoksa kabak çiçeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?