- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.541
Çünkü aramanı aylardır bekliyordu ne dedin tlf açtığındaYa çok elektrik aldım biliyor musun o kadar samimiydi ki valla seni seviyorum kızzz
Emre beyle mi görüşüyorum dedim evet buyrun dedi bende dedim hatırladın mi sesimden diye düşündü sonra ben aman başka kız adı söyleme şimdi dedim güldüm kim olduğumu söyledim ben seni nasıl hatırlayamam dedi böyle başladıkÇünkü aramanı aylardır bekliyordu ne dedin tlf açtığındabende seni seviyorum kuzum
Emre beyle mi görüşüyorum dedim evet buyrun dedi bende dedim hatırladın mi sesimden diye düşündü sonra ben aman başka kız adı söyleme şimdi dedim güldüm kim olduğumu söyledim ben seni nasıl hatırlayamam dedi böyle başladıkÇünkü aramanı aylardır bekliyordu ne dedin tlf açtığındabende seni seviyorum kuzum
Ayy maşallah size inşallah devamı gelirEmre beyle mi görüşüyorum dedim evet buyrun dedi bende dedim hatırladın mi sesimden diye düşündü sonra ben aman başka kız adı söyleme şimdi dedim güldüm kim olduğumu söyledim ben seni nasıl hatırlayamam dedi böyle başladık❤
Kııız yanlış kutsalı etiketlemissin
Nerede kimbiliraklı başında değilki :ÇD
Amin bebeğim çok çok aminAyy maşallah size inşallah devamı gelir
Nerede kimbilir
Olabilüüüüüüübilmem ya şundadır ya bunda bu kızın aklıııı kocasındaaaa mı
Şuan tek göz ağır yaşamları izliyorumAhaha uykuyu da kim sevmez en tatlı şeyozaman sen bol bol uyu bebiş gelmeden
Şuan tek göz ağır yaşamları izliyorum
Anam bütün kızları topladı götürüyor
Kız bu saatte ya belgesel yada bu kanalı açıyorum napim diğerleri daha saçma geliyoronu bnde izliyordum çok ama artık sıkılıyorum izlerken
Kız bu saatte ya belgesel yada bu kanalı açıyorum napim diğerleri daha saçma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?