- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.561
O dörtte başlıyor daha varesra erol izel
O dörtte başlıyor daha var
Ev hanımlığı bunu gerektirir çünkü  çalışırken kumandayı elime almazdımoo bütün saatler ezberlenmiiş
Ev hanımlığı bunu gerektirir çünkü  çalışırken kumandayı elime almazdım
En sevdiğim hayat düzeniörnek bentv izlemiyoruz hatta oturma odasını kullanmıyoruz mutfak yatak odası
adventure time izleyebilirsiniz youtubedan emin olun cok eglencelidirEv hanımlığı bunu gerektirir çünkü  çalışırken kumandayı elime almazdım
Hiç izlememiştim evi taşıdık internetimizi bağlasınlar deneyecemadventure time izleyebilirsiniz youtubedan emin olun cok eglencelidir
Niye kız yatak odası gayet güzelneresi ev sevdiğin kız iğrenç
Niye kız yatak odası gayet güzel
Cam silmeye balkon yıkamaya götürdüm hain domdomlar kimse gelmedi yıkadım sildim gel buraya diğer cama geç gelllAnam bütün kızları topladı götürüyor
Kız pek dolaşmayın suu 27 li konuyumu diyon orda dolaşıyonuz ben görüyomkimse gelmeyince benkonulu etiket :ÇD
Geliyorum hemencicik camsil ve bez nerdeCam silmeye balkon yıkamaya götürdüm hain domdomlar kimse gelmedi yıkadım sildim gel buraya diğer cama geç gelll
Kız pek dolaşmayın suu 27 li konuyumu diyon orda dolaşıyonuz ben görüyom
Dolma sariyoz kizlar komsularla
Çok gezmiyom kuzum yaGezginci yeni gelin seni
Canım naptın meraktayızBabamın gitmesini bekliyorum evden rahat rahat konuşurum diye o sırada fikir düşünüyoruz görüntülü mü arasam acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?