- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.581
Evet kuzuanlamadım kız hangi konu bdv mi diyon
Vallah gözlerim pörtledi kime sarıyonuz el birliği ile gi canımda istedi çıkarayım bari buzluğumdanEki Görüntüle 2261620 Gelin kizlar dolma yiyel8m :)))
Dİrek yazmadıydım ben giz hıı oo Allahım yaaa neler varhaaa şimdi hatırlaadım27 yaşında ama hala bakire
Dİrek yazmadıydım ben giz hıı oo Allahım yaaa neler var
Koydum oraya görmüyonmu görmüş gibi yapGeliyorum hemencicik camsil ve bez nerde
Balım konuştum emreyle sen okumadın mi çok güzel konuştuk uzun zamandır beni beğendiğini söyledi ben fazla tutmak istemedim konuşuruz sonra dedim ben seni arayacam öpüyorum görüşürüz dedi kapattıkCanım naptın meraktayız
Hahah kız alemsinhep evinizi temizleyin hiç demiyonuz topiğe bi vilada atayım
neyse düşüceli bir ben varım
Hahah kız alemsin
Ooh ellerinize sağlık
Sağol kuzum allah razı olsun dugun var hafta sonu hazırlık komsumuza :)Vallah gözlerim pörtledi kime sarıyonuz el birliği ile gi canımda istedi çıkarayım bari buzluğumdanellerinize sağlık balımmm.
napim kuzum ozlemimi dile getirdim ahahah sirler yazdirirsin sen :))o nasıl özlemek kız? Şiir gibi olmuş.
Tulparr -Adel- T Tatlianne20
Günaydın ballarım bugün büyük gün öğleden sonra operasyona başlıyorummmmm
gece musaot oluyom lafami dinliyom ahah alis alis gece etiket ederim genelde ben:))hepte ben yokken etiket
hoşgeldin canim nasılsın neler yaparsin calisiyorsun galiba.Selam kızlar kucak dolusu sevgiler gelsin , günümüz muhteşem geçsin. Hep o aklımızda olan indirime girsin alırım varya bu gün sizin olsun
Ben çalış köle moduna devam şaka şaka üretmek işe yaramak gibisi var mı
KutsalI -Adel- minik kalp0753 T Tatlianne20 Blue_Peri günaydın şekerler ❤ kız kutsal acele etme öğleden sonra
ben genelede gece etiket ediyorum uyanik tayfa oluyor benim gibi bu arada yogunum sohbetinize giremiyorum.Hayırdır inşallah tatliannem uyumuştum sen niye uyumadin
nasiosin bal kupum özledim seni kiz.Uykumda etiketlenmişimkitap uyurken sızıp kalmışım
Ayyyy hadi gözün aydin elden kacirmadan oglani enseledin çok sevindik devamini bekliyoz ilk adim atıldı şükür:)Aradımmmmmmm çok güzel konuştuk harika konuştuk çok şirindi olgunlaşmışsın önceden daha çocuksuydun dedim iyimiyim yani dedi iyisin dedim bende seni çok beğeniyorum uzuun zamandır dedi ay biliyorum iltifat etmiştin dedim güldük falan ayyy çok mutluyum kızlaaaar. Bekliyordum bende aramanı dedi kızzzTulparr Blue_Peri minik kalp0753 T Tatlianne20
Şaşırdım oda dünden hazirmis deseneeeee
Hoşgeldiniz canim merhaba sohbetw buyurun.@Ada duru abla nerede bu arada konun hayirli olsunn ablacimm
Kızzzz hemde nasıl çok beklemiş aramamı az önce görüntülü gördüm süper konuşuyoruz ay çok mutluyumŞaşırdım oda dünden hazirmis deseneeeee
Ne güzel iyi olmuş canım kolay gelsin böyle günlerde böyle güzel destekler iyi oluyorSağol kuzum allah razı olsun dugun var hafta sonu hazırlık komsumuza :)
Abooo beklediğimizden fazla hızlı çıktı hadi bakalım buluşma haberlerini bekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?