- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.601
Ooolleeyyy çokk mutlu oldumm@minik kalp0753 Tulparr Blue_Peri -Adel-
Buyrun ballarım kahveleriniz
Emre aradı
Buluşma ayarlayacaz
Eşimle küsüz kendimi kitaba vurdumnasiosin bal kupum özledim
çok sevindim insallah daha ileri güzel haberler alırız canım.Kızzzz hemde nasıl çok beklemiş aramamı az önce görüntülü gördüm süper konuşuyoruz ay çok mutluyum
aynen oyle ya burda hep bayram hazırlığı düğünler mevlutler herseyde beraber yapiyorlar ya komşuluk burda gördüm ben.Ne güzel iyi olmuş canım kolay gelsin böyle günlerde böyle güzel destekler iyi oluyor
Tez barisirsiniz kuzum bizde bigun ole bigün böyle her evde oluyor :) ramazanda en iyi giden bir meyve mahrum kalmayiz ins.Eşimle küsüz kendimi kitaba vurdum
Ya haberde izledim üzüm bağlarını don vurmuş bu yıl çok üzüm yiyemeyecegiz galiba. Oysa ben üzümü cok severim
Ay inşallah üzümsüz olmaz.Tez barisirsiniz kuzum bizde bigun ole bigün böyle her evde oluyor :) ramazanda en iyi giden bir meyve mahru
Ne kadar güzel napsam orayamı tasınsamçok sevindim insallah daha ileri güzel haberler alırız canım.
aynen oyle ya burda hep bayram hazırlığı düğünler mevlutler herseyde beraber yapiyorlar ya komşuluk burda gördüm ben.
Tez barisirsiniz kuzum bizde bigun ole bigün böyle her evde oluyor :) ramazanda en iyi giden bir meyve mahrum kalmayiz ins.
suan atesi 38.6 cnm disinden dolayi galiba
bugun taburcu oldu cnmbalbocuuu Kuzum baban nasıl oldu.
Geçmiş olsun kuzum dikkat et aman ateşine . ay çok iyi bilirim o diş ateşinisuan atesi 38.6 cnm disinden dolayi galiba
Oo iyi ozaman coook sevindim kuzum benimmm Rabbim sağlık versin ,yaşatmasın bidahabugun taburcu oldu cnm
dogdugundan beri ilkdefa ateslendiGeçmiş olsun kuzum dikkat et aman ateşine . ay çok iyi bilirim o diş ateşini.
Amin kuzum saol ıgdırdan ablamda geldi bugunOo iyi ozaman coook sevindim kuzum benimmm Rabbim sağlık versin ,yaşatmasın bidaha
Ayyyy bendeee kız valla bu gelişmede emeğin büyük ❤❤❤Ooolleeyyy çokk mutlu oldumm❤
ooo iyi gözün aydın kuzum negüzel hasret giderinAmin kuzum saol ıgdırdan ablamda geldi bugun
Yeni geldim eve gördüm mesajları anam neler oliiii
Ne ediyon kuzummmm
Takılıyom KK da kuzum oturuyom sen napan nerdeydin bakimmmNe ediyon kuzummmm
Yok kuzum görmedim çok sevindimBalım konuştum emreyle sen okumadın mi çok güzel konuştuk uzun zamandır beni beğendiğini söyledi ben fazla tutmak istemedim konuşuruz sonra dedim ben seni arayacam öpüyorum görüşürüz dedi kapattık❤
Arkadaşla optimuma gittik pantolon baktım ama hiç sinmedi içime almadım ya güneş kremi alim dedim oda 23 nisandan dolayı eczaneler kapalıymış bende şansssssTakılıyom KK da kuzum oturuyom sen napan nerdeydin bakimmm
ooo iyi gözün aydın kuzum negüzel hasret giderin.
Olur kuzum valla ben ne çektim o ateşten hastanede bile 4 gün yattık bide bizim düşmedi ateş neden kaynaklandığını bulamadılar birçok test yapıldı şu lösemi testi bile yapıldı herşey temiz cıktı falan,evde dört adet koltuk altı dijital ateş ölçer vardı birde hastanede kullandıkları bir alet varya basıyor ölçüyorlar 100 tlye ondan bile aldık ,sürekli gece gündüz ateş takibi yaptım saati ile yazdım kağıda doktor istemişti daha neler neler ya kabus gibiydi pskolojimiz bile bozulmaya başlıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?