Kızzzz hemde nasıl çok beklemiş aramamı az önce görüntülü gördüm süper konuşuyoruz ay çok mutluyum
çok sevindim insallah daha ileri güzel haberler alırız canım.
Ne güzel iyi olmuş canım kolay gelsin böyle günlerde böyle güzel destekler iyi oluyor
aynen oyle ya burda hep bayram hazırlığı düğünler mevlutler herseyde beraber yapiyorlar ya komşuluk burda gördüm ben.
Eşimle küsüz kendimi kitaba vurdum
Ya haberde izledim üzüm bağlarını don vurmuş bu yıl çok üzüm yiyemeyecegiz galiba. Oysa ben üzümü cok severim
Tez barisirsiniz kuzum bizde bigun ole bigün böyle her evde oluyor :) ramazanda en iyi giden bir meyve mahrum kalmayiz ins.

Ne kadar güzel napsam orayamı tasınsam

Amin kuzum saol ıgdırdan ablamda geldi bugun
ooo iyi gözün aydın kuzum negüzel hasret giderin .
Olur kuzum valla ben ne çektim o ateşten hastanede bile 4 gün yattık bide bizim düşmedi ateş neden kaynaklandığını bulamadılar birçok test yapıldı şu lösemi testi bile yapıldı herşey temiz cıktı falan,evde dört adet koltuk altı dijital ateş ölçer vardı birde hastanede kullandıkları bir alet varya basıyor ölçüyorlar 100 tlye ondan bile aldık ,sürekli gece gündüz ateş takibi yaptım saati ile yazdım kağıda doktor istemişti daha neler neler ya kabus gibiydi pskolojimiz bile bozulmaya başlıyodu .

Yok kuzum görmedim çok sevindim

hadi yaa gecmisler olsun cnm üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…