- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.621
Ay benimde oldu öyle bi gecen sene çıktım evden anam ne sıcak vardı öyle ter içinde gittim sağlık ocağına kızın aşısı için ay bi kapalı 23 nisan olduğu aklıma gelmedi ay bir hışımla döndüm geri ama sen sorma halimi :)) .Arkadaşla optimuma gittik pantolon baktım ama hiç sinmedi içime almadım ya güneş kremi alim dedim oda 23 nisandan dolayı eczaneler kapalıymış bende şansssss
Sağol kuzum çok şükür atlattık .hadi yaa gecmisler olsun cnm üzüldüm
Valla kız bende bir hevesle gittim niye kepenkler kapalı diyorum sonradan düştü jetonAy benimde oldu öyle bi gecen sene çıktım evden anam ne sıcak vardı öyle ter içinde gittim sağlık ocağına kızın aşısı için ay bi kapalı 23 nisan olduğu aklıma gelmedi ay bir hışımla döndüm geri ama sen sorma halimi :)) .
Geçmiş olsun kuzumsuan atesi 38.6 cnm disinden dolayi galiba
Kız ben o arada uyumuş kalmışımKoydum oraya görmüyonmu görmüş gibi yap
O zaman ne diyoruz Allah tamamına erdirsin inşallahBalım konuştum emreyle sen okumadın mi çok güzel konuştuk uzun zamandır beni beğendiğini söyledi ben fazla tutmak istemedim konuşuruz sonra dedim ben seni arayacam öpüyorum görüşürüz dedi kapattık❤
Ne ara gi masallah sana valla iyi uyuyonKız ben o arada uyumuş kalmışım
bizde yeni basliyozSağol kuzum çok şükür atlattık .
saol cnm❤Geçmiş olsun kuzum
Mutluluktan napacagini bilmiyordur şimdi o havalardadır
Kuzu bizim 4 diş birden çıktı ama o an baya okadar ateş ondanmış. Bişey olmaz Allahın izni ile gece falan dikkat etbizde yeni basliyoz
Bence de kuzum yaa yazık kaç haftadır perişan oldu uçuyordur şimdiMutluluktan napacagini bilmiyordur şimdi o havalardadır
kucaktan inmiyo memede surekliiKuzu bizim 4 diş birden çıktı ama o an baya okadar ateş ondanmış. Bişey olmaz Allahın izni ile gece falan dikkat et
Sancıyodur yavrunun dişiya kıyamamkucaktan inmiyo memede sureklii
Burdayim kuzum iş güçten fırsat bulamadım kiAsk ve isyan abla nerede bu arada konun hayirli olsunn ablacimm
evet yaSancıyodur yavrunun dişiya kıyamam
Şimdi oni bulup bizi unutur haBence de kuzum yaa yazık kaç haftadır perişan oldu uçuyordur şimdi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?