- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #46.641
Hhaha kız annesi ile babasının pek izin vereceğini sanmıyorum dışarı falan çok çıkamaz gibi geliyorŞimdi oni bulup bizi unutur haşaşkın aşık
Oraları bilmiyom öyleyse iyi bizleHhaha kız annesi ile babasının pek izin vereceğini sanmıyorum dışarı falan çok çıkamaz gibi geliyortakılacak mecbur buraya
Sorma kuzu gözüm yastık görmesinNe ara gi masallah sana valla iyi uyuyon
Hoş msjlaşırlar artık bol bolOraları bilmiyom öyleyse iyi bizle
Nerden tutsak elimizde kaliyoHoş msjlaşırlar artık bol bolyine buraya giremez
Oy balım kolay gelsin patlamadı mı hiçkucaktan inmiyo memede sureklii
Gece gelir ancak yeni aşkın temelini atıyordur
Ayy çok heyecanlı amaGece gelir ancak yeni aşkın temelini atıyordur
Aynen bi gelsede haberleri alsakAyy çok heyecanlı ama
Yaş ve içmedi sorun mu senin için canım.Oda benim gibi dobra. Bu arada tulpar 34 yaşındaymış 13 yaş büyük benden. Yarına da sözleştik 1 saat kahve içecez. Güzel konuştuk en son ilanı aşk etti resmen. Şaştım kaldım bende. Öyle güzel şeyler dedi ki. Ben bekleyemem daha fazla 5 yıl bekledim dedi. Neden hiç belli etmedin o zamanlar dedim senden sinyal alamadım cesaret edemedim aklımdan hiçbir zaman çıkmadın dedi. Ama şunu öğrendim uyurken adam 10. Birasını içiyormuş. Dedim zaten yarın bana şok yaşatma bunları yarın konuşalım diye. Kız acaba sarhoş diye mi böyle şeyler dedi kaldım öyle resmenTulparr -Adel-
Kız önce atmış bizim kız reddetmişYaş ve içmedi sorun mu senin için canım.
Bayada beklemiş yani insan bi adım atar yani .
Yaş pek önemli değil de içmesi canımı sıktı ona da dedim yarında bu söylediklerimin aynısı geçerli olacak dedi ama canım sıkıldı yaniYaş ve içmedi sorun mu senin için canım.
Bayada beklemiş yani insan bi adım atar yani .
Canım sanmıyorum sarhoş diye diyeceğini gündüzde mi sarhoştu sanki oda ne oldum kafasındadırOda benim gibi dobra. Bu arada tulpar 34 yaşındaymış 13 yaş büyük benden. Yarına da sözleştik 1 saat kahve içecez. Güzel konuştuk en son ilanı aşk etti resmen. Şaştım kaldım bende. Öyle güzel şeyler dedi ki. Ben bekleyemem daha fazla 5 yıl bekledim dedi. Neden hiç belli etmedin o zamanlar dedim senden sinyal alamadım cesaret edemedim aklımdan hiçbir zaman çıkmadın dedi. Ama şunu öğrendim uyurken adam 10. Birasını içiyormuş. Dedim zaten yarın bana şok yaşatma bunları yarın konuşalım diye. Kız acaba sarhoş diye mi böyle şeyler dedi kaldım öyle resmenTulparr -Adel-
İyi uyu uyu sende bebişte büyüyünSorma kuzu gözüm yastık görmesin
Sen ne yaptın bakim o ara
Bende öyle düşündüm sevdikten sonra yaş önemli olmaz ama içmesi iyi olmadıYaş pek önemli değil de içmesi canımı sıktı ona da dedim yarında bu söylediklerimin aynısı geçerli olacak dedi ama canım sıkıldı yani
Yani dedim şaşırıyorum bu ne hız biz bunları düşünecek birşey yaşamadık ki dedim ben 5 yıldır seni hayal ediyorum dedi şimdi beklememi isteme benden dediCanım sanmıyorum sarhoş diye diyeceğini gündüzde mi sarhoştu sanki oda ne oldum kafasındadır
Yani sarhoşken insana cesaret gelir tamam ama ayık kafayla dese kalbimi çalmıştı yani. İçtiğini duyunca ikilemde kaldımBende öyle düşündüm sevdikten sonra yaş önemli olmaz ama içmesi iyi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?