- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.281
Bence de yazma bırak inceldiği yerden kopsun ne hali varsa görsünYaşlı odun resmen şoktayım ya yazmam zaten keyfi bilir
Yaaa işteee diyom sana çok tatlı bi hisyaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah balım kucagınada hayırlısıyla almayı nasip etsin RabbimÇıktığımızda ilk cümlem benim bünyemde benden başka kalp mi var şimdi olduaklıma geldikçe gözüm doluyor
Ben ama noldu anlamadım ne değişti 2 günde elde etmiş mi oldu noldu yani insan 1 defa buluşur soğur bu manyak 2 gün telefonda konuştu sıkıldı anlamadım benBence de yazma bırak inceldiği yerden kopsun ne hali varsa görsün
Valla kuzum ne olduysa inşallah mantıklı bir mazerettir ne yani böyle bişe demeden saçma sapan tavırlarBen ama noldu anlamadım ne değişti 2 günde elde etmiş mi oldu noldu yani insan 1 defa buluşur soğur bu manyak 2 gün telefonda konuştu sıkıldı anlamadım ben
Ay insallah kuzum hergün elim yüreğimde dualar ediyorumYaaa işteee diyom sana çok tatlı bi hisyaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah balım kucagınada hayırlısıyla almayı nasip etsin Rabbim
Ben diyorum hep çok ince düşünülmesi gerekli senin bu durumun kuzum, hemen hoşlantı var diye bazen azıcık kacırabiliyoruz gerçekte olup ta görmezden geldiğimiz şeyler olabiliyor. Yinede bekle bakalım neler olcak gözlemle kendini bi heyecanla hemen atma dediğim oyuzdendi ,inşallah güzel şeyler olsun keşke ama iyi düşün incele her zaman.Yaşlı odun resmen şoktayım ya yazmam zaten keyfi bilir
Rabbimin izni ile bişey olmaz kuzum dua ediyorum bende ,okumuştum ama müsait olduğum zaman tekrar bir yasin daha okuyayım sende biliyorsan oku bebişe üfle içinde ferah tut .Ay insallah kuzum hergün elim yüreğimde dualar ediyorum
Aynen öyle mal işteValla kuzum ne olduysa inşallah mantıklı bir mazerettir ne yani böyle bişe demeden saçma sapan tavırlar
Sakin ol boşverAynen öyle mal işte
Pazar günü taşınıyoruz kuzum şimdi babamın yanına gidecem fırınlı ocak aldık onu kuracaklar şimdi yeni eve gidiyorum sen napıyorsun balımSakin ol boşver
Evi naptınız ne zaman taşınacaksınız
Ay canım benim kolay gelsin Allah yardımcın olsunPazar günü taşınıyoruz kuzum şimdi babamın yanına gidecem fırınlı ocak aldık onu kuracaklar şimdi yeni eve gidiyorum
Ben diyorum hep çok ince düşünülmesi gerekli senin bu durumun kuzum, hemen hoşlantı var diye bazen azıcık kacırabiliyoruz gerçekte olup ta görmezden geldiğimiz şeyler olabiliyor. Yinede bekle bakalım neler olcak gözlemle kendini bi heyecanla hemen atma dediğim oyuzdendi ,inşallah güzel şeyler olsun keşke ama iyi düşün incele her zaman.Yaşlı odun resmen şoktayım ya yazmam zaten keyfi bilir
Saol balım benim amin ikimizin de yardımcısı olsun ❤Ay canım benim kolay gelsin Allah yardımcın olsun
Ben hep hızlı davranıyorum hızlı hoşlanıyorum hızlı bitiriyorum bende de sıkıntı varBen diyorum hep çok ince düşünülmesi gerekli senin bu durumun kuzum, hemen hoşlantı var diye bazen azıcık kacırabiliyoruz gerçekte olup ta görmezden geldiğimiz şeyler olabiliyor. Yinede bekle bakalım neler olcak gözlemle kendini bi heyecanla hemen atma dediğim oyuzdendi ,inşallah güzel şeyler olsun keşke ama iyi düşün incele her zaman.
Her zaman adımını iyi atmalısın tatlım tabi sevince bu ne kadar kolay olur orası tartışılır tabiki , hepimiz yaşadık böyle şeyler yinede insan kendini birazcık emin olmak için bazı şeylerde kısıtlamalıki sonradan can yakıcı olmasın ,takipteyim merakla inşallah herşey istediğin gibi olur ..Ben hep hızlı davranıyorum hızlı hoşlanıyorum hızlı bitiriyorum bende de sıkıntı var
İnşallah kuzum benim izleyelim bakalımHer zaman adımını iyi atmalısın tatlım tabi sevince bu ne kadar kolay olur orası tartışılır tabiki , hepimiz yaşadık böyle şeyler yinede insan kendini birazcık emin olmak için bazı şeylerde kısıtlamalıki sonradan can yakıcı olmasın ,takipteyim merakla inşallah herşey istediğin gibi olur ..
Hala mı elleme bakalım ne olacak hhiiçç ses etme boşverTulparr görüyor musun hiç ses yok emreden oha gerçekten ya
Hayır yani madem bu boku yicektin ne diye umut verdin gerizekalı 2 günde döndü adam yaHala mı elleme bakalım ne olacak hhiiçç ses etme boşver
Ay ne bilim yaa kendimi tuhaf hissettim ben bile kendimi kandırılmış hissettim yemin ederimHayır yani madem bu boku yicektin ne diye umut verdin gerizekalı 2 günde döndü adam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?