Çıktığımızda ilk cümlem benim bünyemde benden başka kalp mi var şimdi oldu aklıma geldikçe gözüm doluyor
Yaaa işteee diyom sana çok tatlı bi hisyaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah balım kucagınada hayırlısıyla almayı nasip etsin Rabbim

Yaşlı odun resmen şoktayım ya yazmam zaten keyfi bilir
Ben diyorum hep çok ince düşünülmesi gerekli senin bu durumun kuzum, hemen hoşlantı var diye bazen azıcık kacırabiliyoruz gerçekte olup ta görmezden geldiğimiz şeyler olabiliyor. Yinede bekle bakalım neler olcak gözlemle kendini bi heyecanla hemen atma dediğim oyuzdendi ,inşallah güzel şeyler olsun keşke ama iyi düşün incele her zaman.

Ay insallah kuzum hergün elim yüreğimde dualar ediyorum
Rabbimin izni ile bişey olmaz kuzum dua ediyorum bende ,okumuştum ama müsait olduğum zaman tekrar bir yasin daha okuyayım sende biliyorsan oku bebişe üfle içinde ferah tut .

Yaşlı odun resmen şoktayım ya yazmam zaten keyfi bilir
Ben diyorum hep çok ince düşünülmesi gerekli senin bu durumun kuzum, hemen hoşlantı var diye bazen azıcık kacırabiliyoruz gerçekte olup ta görmezden geldiğimiz şeyler olabiliyor. Yinede bekle bakalım neler olcak gözlemle kendini bi heyecanla hemen atma dediğim oyuzdendi ,inşallah güzel şeyler olsun keşke ama iyi düşün incele her zaman.

Ben hep hızlı davranıyorum hızlı hoşlanıyorum hızlı bitiriyorum bende de sıkıntı var

Ben hep hızlı davranıyorum hızlı hoşlanıyorum hızlı bitiriyorum bende de sıkıntı var
Her zaman adımını iyi atmalısın tatlım tabi sevince bu ne kadar kolay olur orası tartışılır tabiki , hepimiz yaşadık böyle şeyler yinede insan kendini birazcık emin olmak için bazı şeylerde kısıtlamalıki sonradan can yakıcı olmasın ,takipteyim merakla inşallah herşey istediğin gibi olur ..

İnşallah kuzum benim izleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…