- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.481
Hosbulduk balim tatlislerim :) bende iyi olmaya surunmeye calisiyorumBdv ci hamiş geldiselam canım ben iyiyim sen nasılsın
Gece beni de etiketle:)hosgeldin canim herkes dolu galiba gece gelirler ahah illa ben etiket edecemm
Dedinmi ona o nededi birden nazar Değdi varya ama suclu ya ariyon konuşmak icin madem merak edip karsi taraf acamiyorsa yaz elinemi yapiscak.
Aaa bak bu çok mantıklıAmaaan sallaaa bak ne dicem su işlerini hallet sanki biyere gitmiş gibi durum bildirimi yap bakım görüp dikkatini cekip bi adım atcakmı nerdesin napıyon orda geleyim falan diye bişeyler yazcakmı
Ben mantıklı şey söylerim zatiiiAaa bak bu çok mantıklıKutsalI
Ahanda nickkMadam mantık
Aynen ondan yazdım zatiiAhanda nickk
Yusuf şu ev sahibinin oğlumu valla kuzum zaman herşeyi yoluna koyuyor belki Rabbim emre ile sana bir şey anlatmak istiyordur böyle olmasaydı uzunca aklında olacaktı ve seni mutlu edebilecek insanlar karşına çıkınca aklın ulaşamadıgın emrede olacaktı kendine başkasıyla güzel planlar kuramıcaktın şimdi emrenin vurdum duymazlığını görebiliyorsun,başkasıyla olmak istersen daha kolay adapte olursun sana değer verene. Bilmem anlatabildimmi biraz karışıkmı oldu yazdığım umarım anlatabilmişimdir.Blue_Peri aynen kızlar deneyim bunu paylaştım az önce bir resim bakalım birşey diyecek mi izleyelim allahım ben emre diyorum benim karşıma yusuf çıkıyor bugün 5 dk tekele uğradım sanki haberimi alıyor annem bile dedi yine denk geldik çocukla
Aklımda var bi isim oylama bitsiinde yaparım belkimmmAynen ondan yazdım zatii
Çok doğru söylüyorsun balım yusuf bizim markete gelen müşteri 23 yaşında maddiyatı yerinde saygılı yakışıklı bi çocuk. Belkide kime niyet kime kısmet hesabı olurYusuf şu ev sahibinin oğlumu valla kuzum zaman herşeyi yoluna koyuyor belki Rabbim emre ile sana bir şey anlatmak istiyordur böyle olmasaydı uzunca aklında olacaktı ve seni mutlu edebilecek insanlar karşına çıkınca aklın ulaşamadıgın emrede olacaktı kendine başkasıyla güzel planlar kuramıcaktın şimdi emrenin vurdum duymazlığını görebiliyorsun,başkasıyla olmak istersen daha kolay adapte olursun sana değer verene. Bilmem anlatabildimmi biraz karışıkmı oldu yazdığım umarım anlatabilmişimdir.
Öyle güzelim hayat bu bilemezsin .bakalım durumunu görüp bişey yazcakmı haber et bizede .Çok doğru söylüyorsun balım yusuf bizim markete gelen müşteri 23 yaşında maddiyatı yerinde saygılı yakışıklı bi çocuk. Belkide kime niyet kime kısmet hesabı olur
Kız yok yazmadı hanzo. İyice gıcık aldım yaşlı odunÖyle güzelim hayat bu bilemezsin .bakalım durumunu görüp bişey yazcakmı haber et bizede .
İlk duyduğumdan beri inşallah sana dediğim ilk düşüncelerimde yanılmışımdır kıza biraz katı düşüncelerimi söyledim umarım yanlış anlamamıstır dedim ve hep takip ettim bu durumunu çünkü senin heyecanını buradan hissettim ben ama bu tip şeylerin olabileceğini herzaman göz önünde bulundurmandı amacım,hala diyorum inşallah mantıklı açıklaması vardır sadece günahını almış oluruz gönülden istiyorum. Kuzum 13 yas evet burda bi arkadasta sorun olmadı ama bu senin yada başkasının hayatında olmucak diye bi kaide yok. Sen ne kadar seversen sev mantığını kaybetme ve asla yedekte bulunma durumunda olma. Yas var ve senin o sözüne karşılık sadece anladım diyorsa bu sorgulancak ve onda senle ilgili su izlenimi verdi bana,bu kız beni beğeniyor cebimde ve şuan böyle bişeyin içine girmek için erken yasamam gereken şeyler var ,kutsalla sonrada devam edebilirim bunu anladım.. İNŞALLAH Yanılırımmmm...Kız yok yazmadı hanzo. İyice gıcık aldım yaşlı odun
İlk duyduğumdan beri inşallah sana dediğim ilk düşüncelerimde yanılmışımdır kıza biraz katı düşüncelerimi söyledim umarım yanlış anlamamıstır dedim ve hep takip ettim bu durumunu çünkü senin heyecanını buradan hissettim ben ama bu tip şeylerin olabileceğini herzaman göz önünde bulundurmandı amacım,hala diyorum inşallah mantıklı açıklaması vardır sadece günahını almış oluruz gönülden istiyorum. Kuzum 13 yas evet burda bi arkadasta sorun olmadı ama bu senin yada başkasının hayatında olmucak diye bi kaide yok. Sen ne kadar seversen sev mantığını kaybetme ve asla yedekte bulunma durumunda olma. Yas var ve senin o sözüne karşılık sadece anladım diyorsa bu sorgulancak ve onda senle ilgili su izlenimi verdi bana,bu kız beni beğeniyor cebimde ve şuan böyle bişeyin içine girmek için erken yasamam gereken şeyler var ,kutsalla sonrada devam edebilirim bunu anladım.. İNŞALLAH Yanılırımmmm...
Kuzum bence bir buluşun buluşmadan bir sonuca kavuşamazsınız gibi bu çocuk yüzyüze konuşmadan ciddi bir adım atmayacak gibi yani şuan kesin sevgili değilsiniz gibi görüyor bence yüzyüze sana dertlerini kafasındaki soruları anlatmadan sormadan normal bir ilişki kurmak istemiyor anladın mı
Şimdi şok geçirdim resmen olaya bak. Ben adam üzülmesin diye teselli msjı yazdım. Okudu ve cevap vermedi. Sinirlendim bu yaptığın hoş değildi birdaha msj falan atmam sana iyi akşamlar yazdım okudu ve bunada cevap vermedi. Defolsun gitsin gerizekalı numarasını da sildim instagramdan da sildim ne hali varsa görsün malKuzum bence bir buluşun buluşmadan bir sonuca kavuşamazsınız gibi bu çocuk yüzyüze konuşmadan ciddi bir adım atmayacak gibi yani şuan kesin sevgili değilsiniz gibi görüyor bence yüzyüze sana dertlerini kafasındaki soruları anlatmadan sormadan normal bir ilişki kurmak istemiyor anladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?