Yusuf şu ev sahibinin oğlumu valla kuzum zaman herşeyi yoluna koyuyor belki Rabbim emre ile sana bir şey anlatmak istiyordur böyle olmasaydı uzunca aklında olacaktı ve seni mutlu edebilecek insanlar karşına çıkınca aklın ulaşamadıgın emrede olacaktı kendine başkasıyla güzel planlar kuramıcaktın şimdi emrenin vurdum duymazlığını görebiliyorsun,başkasıyla olmak istersen daha kolay adapte olursun sana değer verene. Bilmem anlatabildimmi biraz karışıkmı oldu yazdığım umarım anlatabilmişimdir.

Çok doğru söylüyorsun balım yusuf bizim markete gelen müşteri 23 yaşında maddiyatı yerinde saygılı yakışıklı bi çocuk. Belkide kime niyet kime kısmet hesabı olur

Çok doğru söylüyorsun balım yusuf bizim markete gelen müşteri 23 yaşında maddiyatı yerinde saygılı yakışıklı bi çocuk. Belkide kime niyet kime kısmet hesabı olur
Öyle güzelim hayat bu bilemezsin .bakalım durumunu görüp bişey yazcakmı haber et bizede .

Kız yok yazmadı hanzo. İyice gıcık aldım yaşlı odun
İlk duyduğumdan beri inşallah sana dediğim ilk düşüncelerimde yanılmışımdır kıza biraz katı düşüncelerimi söyledim umarım yanlış anlamamıstır dedim ve hep takip ettim bu durumunu çünkü senin heyecanını buradan hissettim ben ama bu tip şeylerin olabileceğini herzaman göz önünde bulundurmandı amacım,hala diyorum inşallah mantıklı açıklaması vardır sadece günahını almış oluruz gönülden istiyorum. Kuzum 13 yas evet burda bi arkadasta sorun olmadı ama bu senin yada başkasının hayatında olmucak diye bi kaide yok. Sen ne kadar seversen sev mantığını kaybetme ve asla yedekte bulunma durumunda olma. Yas var ve senin o sözüne karşılık sadece anladım diyorsa bu sorgulancak ve onda senle ilgili su izlenimi verdi bana,bu kız beni beğeniyor cebimde ve şuan böyle bişeyin içine girmek için erken yasamam gereken şeyler var ,kutsalla sonrada devam edebilirim bunu anladım.. İNŞALLAH Yanılırımmmm...

Tulparr
Kızlar aradım açık açık dedim ki 2 gün konuştuk düşman mi oldun bana hiç aramadın sormadın dedim ne alakası var düşman değilim falan dedi bende dedim 2 gündür sesin çıkmıyor sen benim eski arkadaşımsın merak ettim seni dedim. Napıyorsun falan konuştuk yine evdeydi yine içiyordu. Bende dedim sana tek birşey soracam içeriğini anlatmak zorunda değilsin senin bir derdin mi var dedim. Benim birden çok derdim var dedi. Bu yüzden mi içiyorsun dedim evet dedi. Peki bu mantıksal mi duygusal bir durum mu dedim her ikiside dedi. Geçiçi mi dedim bilmiyorum galiba geçici dedi. İnşallah atlatırsın dıştanda belli oluyor dertli olduğun dedim. Teşekkür ederim inşallah dedi. Bence buda benim eski ilişkimde yaşadığım depresyonu yaşıyor

Tulparr Blue_Peri bide çıkabilir mısın buluşalım dedi çıkamam evi taşıyoruz dedim
Kuzum bence bir buluşun buluşmadan bir sonuca kavuşamazsınız gibi bu çocuk yüzyüze konuşmadan ciddi bir adım atmayacak gibi yani şuan kesin sevgili değilsiniz gibi görüyor bence yüzyüze sana dertlerini kafasındaki soruları anlatmadan sormadan normal bir ilişki kurmak istemiyor anladın mı

Şimdi şok geçirdim resmen olaya bak. Ben adam üzülmesin diye teselli msjı yazdım. Okudu ve cevap vermedi. Sinirlendim bu yaptığın hoş değildi birdaha msj falan atmam sana iyi akşamlar yazdım okudu ve bunada cevap vermedi. Defolsun gitsin gerizekalı numarasını da sildim instagramdan da sildim ne hali varsa görsün mal Blue_Peri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…