- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.501
Buda olabilir canım bi görüş görüşmekten bişey çıkmaz ama temkinli ol derim , kafası karışık ,tamam sende yasamıssın bişeyler ama sen emreyi düşünecek kadar atlatabilmişssin oki belli atlatamamış üstelik evlendiğinizde de içecek bu adam eminim öyle kolay değil bazı şeyler. atlatamadan o kafasındakileri nasıl güvenip bir yola girebilirsin belli çünkü her sıkıntısında ona başvuracak.sen geçmişini ne kadar aklına gelirse gelsin atlatmıssın, kafanda sıfır tereddütle bişeye başlamak var birde onun unutamadığının acısını beraber yasamak var buda pek öyle hazmedilcek bişey değil şimdi toz pembe görünür herşey. Yine konuş analiz et ama hemen koyma kendini emin olana kadar. Kutsaaaaal seni alıntılayamadım yaaa oku bunu :)Kuzum bence bir buluşun buluşmadan bir sonuca kavuşamazsınız gibi bu çocuk yüzyüze konuşmadan ciddi bir adım atmayacak gibi yani şuan kesin sevgili değilsiniz gibi görüyor bence yüzyüze sana dertlerini kafasındaki soruları anlatmadan sormadan normal bir ilişki kurmak istemiyor anladın mı
Bebeğim ne buluşması sildim heryerden defolsun gitsin beni kale almayan adamı napim benBuda olabilir canım bi görüş görüşmekten bişey çıkmaz ama temkinli ol derim , kafası karışık ,tamam sende yasamıssın bişeyler ama sen emreyi düşünecek kadar atlatabilmişssin oki belli atlatamamış üstelik evlendiğinizde de içecek bu adam eminim öyle kolay değil bazı şeyler. atlatamadan o kafasındakileri nasıl güvenip bir yola girebilirsin belli çünkü her sıkıntısında ona başvuracak.sen geçmişini ne kadar aklına gelirse gelsin atlatmıssın, kafanda sıfır tereddütle bişeye başlamak var birde onun unutamadığının acısını beraber yasamak var buda pek öyle hazmedilcek bişey değil şimdi toz pembe görünür herşey. Yine konuş analiz et ama hemen koyma kendini emin olana kadar. Kutsaaaaal seni alın toplayan adım yaaa oku bunu :)
Kuzum ben msjlarını okumadan yazdım bunu ,valla sktr et bak ben kıllandım bastan beri zatenBebeğim ne buluşması sildim heryerden defolsun gitsin beni kale almayan adamı napim ben
Aynen öyle hanzo defolsun gitsin ay cinlerim tepeme çıktıııKuzum ben msjlarını okumadan yazdım bunu ,valla sktr et bak ben kıllandım bastan beri zaten
Amaaan onun geçmişiyle sıkıntısıyla uğraşmaya değmez ilerde sıkıntı çıkartırdı ben de ME118 isem net yaniiAynen öyle hanzo defolsun gitsin ay cinlerim tepeme çıktııı
Hayır benide enayi yerine koydu. Sen ilanı aşk yap resmen 2 gün sonra sktr git elini ayağını çek. Nasıl bir şerefsizmişAmaaan onun geçmişiyle sıkıntısıyla uğraşmaya değmez ilerde sıkıntı çıkartırdı ben de ME118 isem net yanii
Ah kuzum ahhhjjHayır benide enayi yerine koydu. Sen ilanı aşk yap resmen 2 gün sonra sktr git elini ayağını çek. Nasıl bir şerefsizmiş
Allahtan erken gösterdi yüzünü şerefsizAh kuzum ahhhjj
Vayyy tam benlikmis kizzz bayildimm
Aynen öyle bak buda Dediğim gibi Allahın sana bi denemesi göstermesiydi olacakları iş işten geçmeden .Allahtan erken gösterdi yüzünü şerefsiz
Tamm kuzum dün gelmedim istirate cekildim:))))Gece beni de etiketle:)
Aynen öyle kuzum aklını temizlemek içindi bence deAynen öyle bak buda Dediğim gibi Allahın sana bi denemesi göstermesiydi olacakları iş işten geçmeden .
VallaVayyy tam benlikmis kizzz bayildimm
Iyi ediyon çabuk nazar değer ciceklere kuzum maşallah canımValla ❤ sokaktan geçenin gözü kalıyor gidip gelip maşallah diyorum nazar değmesin diye
Ay zoruma gitti ya hiç umurunda değil insanların kalp kırmak beter olsun inşallahAynen öyle bak buda Dediğim gibi Allahın sana bi denemesi göstermesiydi olacakları iş işten geçmeden .
Şerefsizin morali bozuk diye teselli msjı attım adam cevap verme inceliğinde bulunmadı bile. Sonrada hoş değildi bu yaptığın birdaha sana msj atmam iyi geceler sana inanmamakla çok iyi yapmışım yazdım okudu ve yazmadı adi sınır oldum sildim heryerdenKutsalI hayırdır ne olduuu
Ben bastan hayır görmedim bunda zaten kuzu biliyon ,ben burdan ısınmadım .Aynen öyle kuzum aklını temizlemek içindi bence de
Evlimi ne bu aklima baska şeyler geliyor.Şerefsizin morali bozuk diye teselli msjı attım adam cevap verme inceliğinde bulunmadı bile. Sonrada hoş değildi bu yaptığın birdaha sana msj atmam iyi geceler sana inanmamakla çok iyi yapmışım yazdım okudu ve yazmadı adi sınır oldum sildim heryerden
Yok kuzum ya annesini annem tanıyor evli değil ama görüyor musun 2 günde kafayı yedi adam tamam bir insan cicim ayında iyi olur sonradan değişir ama bu adam 2 günde böyle oldu noldu anlamadım ben siz anladiniz mıEvlimi ne bu aklima baska şeyler geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?