Buda olabilir canım bi görüş görüşmekten bişey çıkmaz ama temkinli ol derim , kafası karışık ,tamam sende yasamıssın bişeyler ama sen emreyi düşünecek kadar atlatabilmişssin oki belli atlatamamış üstelik evlendiğinizde de içecek bu adam eminim öyle kolay değil bazı şeyler. atlatamadan o kafasındakileri nasıl güvenip bir yola girebilirsin belli çünkü her sıkıntısında ona başvuracak.sen geçmişini ne kadar aklına gelirse gelsin atlatmıssın, kafanda sıfır tereddütle bişeye başlamak var birde onun unutamadığının acısını beraber yasamak var buda pek öyle hazmedilcek bişey değil şimdi toz pembe görünür herşey. Yine konuş analiz et ama hemen koyma kendini emin olana kadar. Kutsaaaaal seni alıntılayamadım yaaa oku bunu :)

Bebeğim ne buluşması sildim heryerden defolsun gitsin beni kale almayan adamı napim ben

Şerefsizin morali bozuk diye teselli msjı attım adam cevap verme inceliğinde bulunmadı bile. Sonrada hoş değildi bu yaptığın birdaha sana msj atmam iyi geceler sana inanmamakla çok iyi yapmışım yazdım okudu ve yazmadı adi sınır oldum sildim heryerden

Evlimi ne bu aklima baska şeyler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…