- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.521
Vende dicektimde kırmak istemedim adam bi soğuk kanlı ilk heyecanlar yani ilgi alaka sıfır cani isteyince arasin oh supede ediyom ya biri var hayatindaBen bastan hayır görmedim bunda zaten kuzu biliyon ,ben burdan ısınmadım .
Aman bastan iyi oldu yarın birgun sen kostunda bile bile de der evliykende odun olur icene ilgisiz sonra pişman olursun iyi olmuş belki birode olabilir hayatın da kimse bilmez ama bilemedimde neyse ilk gördüğün iyi oldu.Yok kuzum ya annesini annem tanıyor evli değil ama görüyor musun 2 günde kafayı yedi adam tamam bir insan cicim ayında iyi olur sonradan değişir ama bu adam 2 günde böyle oldu noldu anlamadım ben siz anladiniz mı
Bak bundan sonra geriye at herşeyi ve bidaha bu kadar acele bişeye atılma bastan temkinli ol ve ilk adımı SEn atma.Ay zoruma gitti ya hiç umurunda değil insanların kalp kırmak beter olsun inşallah
Aman bastan iyi oldu yarın birgun sen kostunda bile bile de der evliykende odun olur icene ilgisiz sonra pişman olursun iyi olmuş belki birode olabilir hayatın da kimse bilmez ama bilemedimde neyse ilk gördüğün iyi oldu.
Bu bana ders oldu zaten rezil bir nişanlılıktan çıktım bu adam bana tam kafayı yedirtirdi. 2 günde değişti ya o aşkını ilan eden adam yok yani gitti. Millet nasıl yalan söyleyip kandırıyor. Artık sadece allah bir dediklerine inanırımBak bundan sonra geriye at herşeyi ve bidaha bu kadar acele bişeye atılma bastan temkinli ol ve ilk adımı SEn atma.
Valla ben kutsala dobra dobra basta demiştim kuzum çünkü içindeki temiz kıpır kıpır heyecanı gördüm asla kırcam diye doğru olandan geri adım atamam çünkü iyiliği için.Vende dicektimde kırmak istemedim adam bi soğuk kanlı ilk heyecanlar yani ilgi alaka sıfır cani isteyince arasin oh supede ediyom ya biri var hayatinda
Niye kız kolay haftalardasın stresiz heyecanlı olman lazım başka sıkıntı mı varHosbulduk balim tatlislerim :) bende iyi olmaya surunmeye calisiyorum
aynen öyle bosver geçsin daha ne kismetler çıkar hayatini keyfini yasa bunlar hep imsana ders oluyor.Bu bana ders oldu zaten rezil bir nişanlılıktan çıktım bu adam bana tam kafayı yedirtirdi. 2 günde değişti ya o aşkını ilan eden adam yok yani gitti. Millet nasıl yalan söyleyip kandırıyor. Artık sadece allah bir dediklerine inanırım
Bende artık geri dur atma mesaj dedim fazla gitme o cani isteyince arasin oldu dogru diyon kuzu.Valla ben kutsala dobra dobra basta demiştim kuzum çünkü içindeki temiz kıpır kıpır heyecanı gördüm asla kırcam diye doğru olandan geri adım tamam çünkü iyiliği için.
Hâlâ şoktayımmaynen öyle bosver geçsin daha ne kismetler çıkar hayatini keyfini yasa bunlar hep imsana ders oluyor.
Bende artık geri dur atma mesaj dedim fazla gitme o cani isteyince arasin oldu dogru diyon kuzu.
Aynen kuzum vala bana dert oldu bu kızın durumyaaaynen öyle bosver geçsin daha ne kismetler çıkar hayatini keyfini yasa bunlar hep imsana ders oluyor.
Bende artık geri dur atma mesaj dedim fazla gitme o cani isteyince arasin oldu dogru diyon kuzu.
Hâlâ şoktayımm
Bende şaşırdım ama sıkıntı etme canim erkenken iyi oldu ne olduğunu anladin.Aynen kuzum vala bana dert oldu bu kızın durumyaa
Birdaha birinden hoşlanıpta birşeyler düşünmeyecem kim beni seviyorsa onla evlenecem yeter biktim yüzüstü kalmaktan yaBende şaşırdım ama sıkıntı etme canim erkenken iyi oldu ne olduğunu anladin.
Haklısın nedesen bende çok üzülürdum ama sana deger verene deger ver kuzum.Birdaha birinden hoşlanıpta birşeyler düşünmeyecem kim beni seviyorsa onla evlenecem yeter biktim yüzüstü kalmaktan ya
Aynen öyle balımHaklısın nedesen bende çok üzülürdum ama sana deger verene deger ver kuzum.
Of be kuzum ne desem bilemiyorum cidden iyi mi oldu kötü mü oldu böyle olması kendimi suçlu hissettirdi bu adamAynen öyle balım
Dedikodu oldumu beni cagir:) en onde gelirimTamm kuzum dün gelmedim istirate cekildim:))))
Ne iyisi kuzu ya ben hala kusiyorum asiri agirlastim e 3 tane cocuk bir koca . Kocamn bir ev:)Niye kız kolay haftalardasın stresiz heyecanlı olman lazım başka sıkıntı mı var
tabiki benden kurtukusun yok artikkDedikodu oldumu beni cagir:) en onde gelirim
:) aynen oyle vallahtabiki benden kurtukusun yok artikk
Allah yardımcın olsun canım ya ben okurken yoruldumNe iyisi kuzu ya ben hala kusiyorum asiri agirlastim e 3 tane cocuk bir koca . Kocamn bir ev:)
Yorulma kiz hamissin:)Allah yardımcın olsun canım ya ben okurken yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?