Aman bastan iyi oldu yarın birgun sen kostunda bile bile de der evliykende odun olur icene ilgisiz sonra pişman olursun iyi olmuş belki birode olabilir hayatın da kimse bilmez ama bilemedimde neyse ilk gördüğün iyi oldu.

Aman bastan iyi oldu yarın birgun sen kostunda bile bile de der evliykende odun olur icene ilgisiz sonra pişman olursun iyi olmuş belki birode olabilir hayatın da kimse bilmez ama bilemedimde neyse ilk gördüğün iyi oldu.
Bak bundan sonra geriye at herşeyi ve bidaha bu kadar acele bişeye atılma bastan temkinli ol ve ilk adımı SEn atma.
Bu bana ders oldu zaten rezil bir nişanlılıktan çıktım bu adam bana tam kafayı yedirtirdi. 2 günde değişti ya o aşkını ilan eden adam yok yani gitti. Millet nasıl yalan söyleyip kandırıyor. Artık sadece allah bir dediklerine inanırım

Vende dicektimde kırmak istemedim adam bi soğuk kanlı ilk heyecanlar yani ilgi alaka sıfır cani isteyince arasin oh supede ediyom ya biri var hayatinda
Valla ben kutsala dobra dobra basta demiştim kuzum çünkü içindeki temiz kıpır kıpır heyecanı gördüm asla kırcam diye doğru olandan geri adım atamam çünkü iyiliği için.

Son düzenleme:
aynen öyle bosver geçsin daha ne kismetler çıkar hayatini keyfini yasa bunlar hep imsana ders oluyor.
Valla ben kutsala dobra dobra basta demiştim kuzum çünkü içindeki temiz kıpır kıpır heyecanı gördüm asla kırcam diye doğru olandan geri adım tamam çünkü iyiliği için.
Bende artık geri dur atma mesaj dedim fazla gitme o cani isteyince arasin oldu dogru diyon kuzu.

aynen öyle bosver geçsin daha ne kismetler çıkar hayatini keyfini yasa bunlar hep imsana ders oluyor.

Bende artık geri dur atma mesaj dedim fazla gitme o cani isteyince arasin oldu dogru diyon kuzu.
Aynen kuzum vala bana dert oldu bu kızın durumyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…