- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.541
Bizimki zor oldu ikinciyi hemen yapalım dedik düşününce kanım çekiliyorYorulma kiz hamissin:)
Anam yazi dusunemiyorum offfBizimki zor oldu ikinciyi hemen yapalım dedik düşününce kanım çekiliyorbeni ev biraz yoruyor kuzum ya salonda yatıp kalkıyorum
Senin en ağır aylar yaza gelmiş canım benim de tam şişmeye başladığım aylar yaza denk geliyor sen doğururken ben senin şuanki halinde olacamAnam yazi dusunemiyorum offfcok zor vallah karnim baya buyudu nefes alamiyorum:)
Cani.bi arada tebrik edemdim hayirli olsun daha yeniymis saglicakla al kucaginaSenin en ağır aylar yaza gelmiş canım benim de tam şişmeye başladığım aylar yaza denk geliyor sen doğururken ben senin şuanki halinde olacam
Kucağına almayıda nasip etsin Rabbim canımAnam yazi dusunemiyorum offfcok zor vallah karnim baya buyudu nefes alamiyorum:)
Aminnn guzelll insan:)Kucağına almayıda nasip etsin Rabbim canım
O senin güzelliğin tatlımAminnn guzelll insan:)
Sağol kuzum hayırlısıyla kucaklarımıza da almak nasip olur inşallah senin kız mı geliyor erkek miCani.bi arada tebrik edemdim hayirli olsun daha yeniymis saglicakla al kucagina
Canım senin şu aşk durumu noldu pek takip edemedimBende napim kuzum eski eve geri gidecez mobilya beyaz eşya taşınacak sürünüyorum anlayacağın
Benim oglusum olck inssSağol kuzum hayırlısıyla kucaklarımıza da almak nasip olur inşallah senin kız mı geliyor erkek mi
Sağlıkla gelsin paşamBenim oglusum olck inss
Erkekte insan cok farkli oluyor hetsey insana kokuyor iki oglumdda dunya koktu sanki suan kusuyorm ama disss agrisi yetiyor canim insallah seninde guzel bir pasan olur guzel kalbinden gecen olsun ama saglikli olsunSağlıkla gelsin paşambenimde içime erkek doğuyor böyle doğumu falan hayal ederken hep mavili şeyler geliyor aklıma ama eşim kız diyor
Anam bana birşey kokmuyorErkekte insan cok farkli oluyor hetsey insana kokuyor iki oglumdda dunya koktu sanki suan kusuyorm ama disss agrisi yetiyor canim insallah seninde guzel bir pasan olur guzel kalbinden gecen olsun ama saglikli olsun
Iyi geveler canim benim keske bense uyuyasam tam uyuyacam adagaida ki komsular basliyorlar takkk tak aglama zirlamalara iyi gecelr canim iyi gecelwr minigeAnam bana birşey kokmuyormide bulantım bile kafasına göre bi var bi yok bi yanıyor bi sürekli aç sağlıklı olsun da annesi kurban olsun ona
Kuzum ben yatıyorumşuan mesajları tek göz yazıyorum yarın devam ederiz iyi geceler tatlı rüyalar
Günaydın kızlar
Günaydın kuzum. Nasılsın?Günaydın kızlar
Aşkım şenlik bişe yok hepimizi kandırdı baksana 2 gün öldü bitti sonra değişti birdenOf be kuzum ne desem bilemiyorum cidden iyi mi oldu kötü mü oldu böyle olması kendimi suçlu hissettirdi bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?