Sağlıkla gelsin paşam benimde içime erkek doğuyor böyle doğumu falan hayal ederken hep mavili şeyler geliyor aklıma ama eşim kız diyor
Erkekte insan cok farkli oluyor hetsey insana kokuyor iki oglumdda dunya koktu sanki suan kusuyorm ama disss agrisi yetiyor canim insallah seninde guzel bir pasan olur guzel kalbinden gecen olsun ama saglikli olsun

Erkekte insan cok farkli oluyor hetsey insana kokuyor iki oglumdda dunya koktu sanki suan kusuyorm ama disss agrisi yetiyor canim insallah seninde guzel bir pasan olur guzel kalbinden gecen olsun ama saglikli olsun
Anam bana birşey kokmuyor mide bulantım bile kafasına göre bi var bi yok bi yanıyor bi sürekli aç sağlıklı olsun da annesi kurban olsun ona
Kuzum ben yatıyorum şuan mesajları tek göz yazıyorum yarın devam ederiz iyi geceler tatlı rüyalar

Iyi geveler canim benim keske bense uyuyasam tam uyuyacam adagaida ki komsular basliyorlar takkk tak aglama zirlamalara iyi gecelr canim iyi gecelwr minige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…