- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.561
Şerefsiz çıktı balım kısacaCanım senin şu aşk durumu noldu pek takip edemedim
Şerefsiz çıktı balım kısaca
HadiŞerefsiz çıktı balım kısaca
Hadiüzüldüm diyemiyecem canım Allah kurtarmış seni erkenden
O kadar da seviniyoduk heyecan yaptık pis yüzündenaynen katılıyorum
aynen katılıyorum
Adam 2 gün ilanı aşk etti kızlar. 2 gün sonra değişti suratıma bakmadı msja cevap vermediO kadar da seviniyoduk heyecan yaptık pis yüzünden
merhabalar arkadaşlar canım çok sıkkın 1 senedir çoçuk sahibi olamıyorumselam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı sohbetin dibine dibine vuralım hadi gelin cikin cikin gelin herkes davetlidir♥
Vay pislikAdam 2 gün ilanı aşk etti kızlar. 2 gün sonra değişti suratıma bakmadı msja cevap vermedi
Aynen aklı kalmayacak içi içini yemiyecek göremedim bugün de diyeVay pislikboşver gerçek yüzünü görmüş oldun canım
Aynen Balım bu gidişle erkeklerden iyice tiksinecemKuzum sen işlerini bitir zaten önceki ilişkinde yeni bitmişti senin gez toz eğlen yaa vallaKutsalI
Aynen kuzum 2 gün mutlu etti şerefsiz sonra kayboldu allah işte buluşacaktım kardeşim hasta oldu diye gidemedim iyiki gitmemişimVay pislikboşver gerçek yüzünü görmüş oldun canım
Hoşgeldin canim aramiza 5senedir yok benimde canini sikma olur ins sıkıntı varmi peki gittinizmi doktora.merhabalar arkadaşlar canım çok sıkkın 1 senedir çoçuk sahibi olamıyorum
Aynen öyle canım. Şu net olmayan insanlardan nefret ederim yaAynen aklı kalmayacak içi içini yemiyecek göremedim bugün de diye
Rabbimin bi bildiği varmış demekki canim. Bundada vardır bi hayırAynen kuzum 2 gün mutlu etti şerefsiz sonra kayboldu allah işte buluşacaktım kardeşim hasta oldu diye gidemedim iyiki gitmemişim
Yavrum bu kadar insanı nasıl etiketledinbalbocuuu Blue_Peri -Adel- Reyyan__ Kara_gozlum Tulparr KutsalI U Ufukta_bebek Finrod Felagund PrensesAnnesi_ Mavim- pinkhouse34 sivastrabzon IsikOlsun AnneAslan Ask ve isyan N Nnuurrr T Temmuz07 mahperi hatun Hannaz Sadecebirisiyim @kahvesevmemben Eliifm @MaviKuplik mutluannemutlubebekk A Annelerin en yorgunu P Pia22 A Ayas19 Oeksuez ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Browni_intense pinkhouse34 E Eslem91 Culhagibi Pembeemzik minik kalp0753 SeviyomHee -Mihrimah 38his
Ball napıyorsunbalbocuuu Blue_Peri -Adel- Reyyan__ Kara_gozlum Tulparr KutsalI U Ufukta_bebek Finrod Felagund PrensesAnnesi_ Mavim- pinkhouse34 sivastrabzon IsikOlsun AnneAslan Ask ve isyan N Nnuurrr T Temmuz07 mahperi hatun Hannaz Sadecebirisiyim @kahvesevmemben Eliifm @MaviKuplik mutluannemutlubebekk A Annelerin en yorgunu P Pia22 A Ayas19 Oeksuez ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Browni_intense pinkhouse34 E Eslem91 Culhagibi Pembeemzik minik kalp0753 SeviyomHee -Mihrimah 38his
Yardıma gelin kızlarbalbocuuu Blue_Peri -Adel- Reyyan__ Kara_gozlum Tulparr KutsalI U Ufukta_bebek Finrod Felagund PrensesAnnesi_ Mavim- pinkhouse34 sivastrabzon IsikOlsun AnneAslan Ask ve isyan N Nnuurrr T Temmuz07 mahperi hatun Hannaz Sadecebirisiyim @kahvesevmemben Eliifm @MaviKuplik mutluannemutlubebekk A Annelerin en yorgunu P Pia22 A Ayas19 Oeksuez ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Browni_intense pinkhouse34 E Eslem91 Culhagibi Pembeemzik minik kalp0753 SeviyomHee -Mihrimah 38his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?