- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.581
Yettim nere yapak:)Yardıma gelin kızlar
Geldim de ilaç yazdırmaya çıkacağım:)-Adel- balbocuuu pinkhouse34 Oeksuez mahperi hatun Blue_Peri Reyyan__ Kara_gozlum ByNkoaLa EternaaLLove Browni_intense B Brunello Cicinelli Ask ve isyan Eliifm @MaviKuplik @mavimsi03 AnneAslan Culhagibi @kahvesevmemben U Ufukta_bebek Finrod Felagund Hannaz P Pia22 A Annelerin en yorgunu PrensesAnnesi_ minik kalp0753 N Nnuurrr M MutluHuzurluBereketli Karamel 29 -Mihrimah Birbardakcay Pembeemzik T Temmuz07 sivastrabzon IsikOlsun SeviyomHee Ckolatakahve brn88 Cennetul Mualla C CiNNET NUR Cuel Delikelebek22 Dil-i bitab efisn Ehlimuhabbet E Eren61 Elif M Maridraw Esseteacher Erva Yaren gulse14 hizuran ilginc Kiz
Huhu kizlar nasılsınız neler ediyoniz♥♥♥
kiz çok uzun yazmistimda yalnislikla parca larca ve gitmis coktan coguda yaadim cevaplamis bukununca.Yavrum bu kadar insanı nasıl etiketledin
Seni bu yılın etiketci şampiyonu ilan ediyorum
ev toplayip yemek yapcam sen kuzum.Ball napıyorsun
yattım geliyorum hemennnnYardıma gelin kızlar
Geçmiş olsun hayırdır canimmGeldim de ilaç yazdırmaya çıkacağım:)
saçımda sedef ayak mantarı falan:)kiz çok uzun yazmistimda yalnislikla parca larca ve gitmis coktan coguda yaadim cevaplamis bukununca.
ev toplayip yemek yapcam sen kuzum.
yattım geliyorum hemennnn
Geçmiş olsun hayırdır canimm
Al bendende okadar kuzum uyku ama simdi kalkip isleri yapip misafir gelcek yemek yetostircem yarin artik bahar temizligne basliycam .T Tatlianne20 cnm benim bahar geldi sersemlik geldi ev işleri bekler ama tek yapmak istediğim şey uyumak. Sen napıyosun kuzum
Büyük geçmiş olsun canım dikkat et bitanem.saçımda sedef ayak mantarı falan:)
Kuzum geldimmmmm-Adel- balbocuuu pinkhouse34 Oeksuez mahperi hatun Blue_Peri Reyyan__ Kara_gozlum ByNkoaLa EternaaLLove Browni_intense B Brunello Cicinelli Ask ve isyan Eliifm @MaviKuplik @mavimsi03 AnneAslan Culhagibi @kahvesevmemben U Ufukta_bebek Finrod Felagund Hannaz P Pia22 A Annelerin en yorgunu PrensesAnnesi_ minik kalp0753 N Nnuurrr M MutluHuzurluBereketli Karamel 29 -Mihrimah Birbardakcay Pembeemzik T Temmuz07 sivastrabzon IsikOlsun SeviyomHee Ckolatakahve brn88 Cennetul Mualla C CiNNET NUR Cuel Delikelebek22 Dil-i bitab efisn Ehlimuhabbet E Eren61 Elif M Maridraw Esseteacher Erva Yaren gulse14 hizuran ilginc Kiz
Eline sağlık balım bende taşınmaya devam valla sürünüyorumkiz çok uzun yazmistimda yalnislikla parca larca ve gitmis coktan coguda yaadim cevaplamis bukununca.
ev toplayip yemek yapcam sen kuzum.
yattım geliyorum hemennnn
Geçmiş olsun hayırdır canimm
Kuzum nasılsın neler yapıyorsun?
Tatlım Ramazan temizliği yapıyorum bitince gelirim :)-Adel- balbocuuu pinkhouse34 Oeksuez mahperi hatun Blue_Peri Reyyan__ Kara_gozlum ByNkoaLa EternaaLLove Browni_intense B Brunello Cicinelli Ask ve isyan Eliifm @MaviKuplik @mavimsi03 AnneAslan Culhagibi @kahvesevmemben U Ufukta_bebek Finrod Felagund Hannaz P Pia22 A Annelerin en yorgunu PrensesAnnesi_ minik kalp0753 N Nnuurrr M MutluHuzurluBereketli Karamel 29 -Mihrimah Birbardakcay Pembeemzik T Temmuz07 sivastrabzon IsikOlsun SeviyomHee Ckolatakahve brn88 Cennetul Mualla C CiNNET NUR Cuel Delikelebek22 Dil-i bitab efisn Ehlimuhabbet E Eren61 Elif M Maridraw Esseteacher Erva Yaren gulse14 hizuran ilginc Kiz
iyim canm haftasonu evde değildim annemlerdeydim Anneannem gelmişti gezdik tozduk eğlendik cok guzel geçti 1 saat önce geldim eve hava iyice sicaklasti ve ben halen adet olmadim cuma kan vermistim 0.23 cikmisti ama gelmedi hala ya sen nasilsin ne yapiyorsun-Adel- balbocuuu pinkhouse34 Oeksuez mahperi hatun Blue_Peri Reyyan__ Kara_gozlum ByNkoaLa EternaaLLove Browni_intense B Brunello Cicinelli Ask ve isyan Eliifm @MaviKuplik @mavimsi03 AnneAslan Culhagibi @kahvesevmemben U Ufukta_bebek Finrod Felagund Hannaz P Pia22 A Annelerin en yorgunu PrensesAnnesi_ minik kalp0753 N Nnuurrr M MutluHuzurluBereketli Karamel 29 -Mihrimah Birbardakcay Pembeemzik T Temmuz07 sivastrabzon IsikOlsun SeviyomHee Ckolatakahve brn88 Cennetul Mualla C CiNNET NUR Cuel Delikelebek22 Dil-i bitab efisn Ehlimuhabbet E Eren61 Elif M Maridraw Esseteacher Erva Yaren gulse14 hizuran ilginc Kiz
Toplu davet dedikleri bu olsa gerekbalbocuuu Blue_Peri -Adel- Reyyan__ Kara_gozlum Tulparr KutsalI U Ufukta_bebek Finrod Felagund PrensesAnnesi_ @Mavim- pinkhouse34 sivastrabzon IsikOlsun AnneAslan Ask ve isyan N Nnuurrr T Temmuz07 mahperi hatun Hannaz @Limonsuzcay @kahvesevmemben Eliifm @MaviKuplik @Sumeyye-F A Annelerin en yorgunu P Pia22 A Ayas19 Oeksuez ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Browni_intense pinkhouse34 E Eslem91 Culhagibi Pembeemzik minik kalp0753 SeviyomHee -Mihrimah @38his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?