- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.601
O kadar da heyecan yapmıştık burda ya.Aynen kuzum 2 gün mutlu etti şerefsiz sonra kayboldu allah işte buluşacaktım kardeşim hasta oldu diye gidemedim iyiki gitmemişim
Helal olsun sana vallabalbocuuu Blue_Peri -Adel- @Reyyan__ Kara_gozlum @Tulparr KutsalI U Ufukta_bebek @Finr PrensesAnnesi_ @Mavim- pinkhouse34 @sivastrabzon @IsikOlsun @AnneAslan Ask ve isyan @Nnuurrr @Temmuz07 mahperi hatun @Hannaz Sadecebirisiyim @kahvesevmemben Eliifm @MaviKuplik @Sumeyye-F @canli anne @ecesaygi @Ayas19 @Oeksuez @RosSsS EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Browni_intense pinkhouse34 @Eslem91 @Culhagibi @Pembeemzik minik kalp0753 @Boncukhanim @-Mihrimah @38his
biandan ev tolla sil suour biandan yemek yapcam misafir gelcek sennnNabersiniz gençlik
hoşuma gitti canım benimKızlar bu elbise nasıl
hosgeldin ballim ne ettinnnKuzum geldimmmmm
tasiniyonmu bilmedimiiEline sağlık balım bende taşınmaya devam valla sürünüyorum
ev isleri kuzu haftaya kadar bitmesi lazim ama derinden gormedik bgu misafir gelcek topluyorum yemek etcemmKuzum nasılsın neler yapıyorsun?
haftaya bekliyom seniii ozaman ancak biter okadar yogun işin yaniiTatlım Ramazan temizliği yapıyorum bitince gelirim :)
haftaya
stredt yapma ondanda olur canim ins gecde dollene bikir ama kanda cikardi strest etme kuzum hayırlısı iyi etmissin bende misagir gelcek ev isi yemek sonrada:))iyim canm haftasonu evde değildim annemlerdeydim Anneannem gelmişti gezdik tozduk eğlendik cok guzel geçti 1 saat önce geldim eve hava iyice sicaklasti ve ben halen adet olmadim cuma kan vermistim 0.23 cikmisti ama gelmedi hala ya sen nasilsin ne yapiyorsun
hiç usenmem arada yaparım boleee:))Toplu davet dedikleri bu olsa gerek
Selamun aleyküm ♥
gelimm dur işimi birakayimdaa:))Banada birileri yardima gelsin
Napiin boncuk.Helal olsun sana valla
Al bendende okadar kuzum uyku ama simdi kalkip isleri yapip misafir gelcek yemek yetostircem yarin artik bahar temizligne basliycam .
Sağol canim bu ay bahar temizliği ayi:))Oyy kolay gelsin ağız tadıyla akşamınız geçsin inşallah. Aynen bende yarın başlıycam.
Ne yemek yapsam düşünüyorum kuzum yaz geldi yemek yapacak yiyecek bi canım istemiyo nedense. Kolay gelsin sana balımmmbiandan ev tolla sil suour biandan yemek yapcam misafir gelcek sennn
hoşuma gitti canım benim
hosgeldin ballim ne ettinnn
tasiniyonmu bilmedimii
ev isleri kuzu haftaya kadar bitmesi lazim ama derinden gormedik bgu misafir gelcek topluyorum yemek etcemm
haftaya bekliyom seniii ozaman ancak biter okadar yogun işin yanii
stredt yapma ondanda olur canim ins gecde dollene bikir ama kanda cikardi strest etme kuzum hayırlısı iyi etmissin bende misagir gelcek ev isi yemek sonrada:))
hiç usenmem arada yaparım boleee:))
gelimm dur işimi birakayimdaa:))
Napiin boncuk.
Hiç sorma kuzum hala yediremiyorum kendimeO kadar da heyecan yapmıştık burda ya.
Bi sinir bozucu adam daha.
Kız yok bitmedibiandan ev tolla sil suour biandan yemek yapcam misafir gelcek sennn
hoşuma gitti canım benim
tasiniyonmu bilmedimii
ev isleri kuzu haftaya kadar bitmesi lazim ama derinden gormedik bgu misafir gelcek topluyorum yemek etcemm
stredt yapma ondanda olur canim ins gecde dollene bikir ama kanda cikardi strest etme kuzum hayırlısı iyi etmissin bende misagir gelcek ev isi yemek sonrada:))
Napiin boncuk.
Ayy nezaman biterr ramazan gelemden bitseeKız yok bitmedi
Ben karni yarik pilav Kıymalı tarhana salata tursu ayran ederim vide ispit kavurmasi buranain meshur ispiti bartinin karabukunNe yemek yapsam düşünüyorum kuzum yaz geldi yemek yapacak yiyecek bi canım istemiyo nedense. Kolay gelsin sana balımmm
Aşkım hiç bilmiyorum ki şimdi mobilyalar yükleniyorAyy nezaman biterr ramazan gelemden bitsee
-Adel- balbocuuu pinkhouse34 @Oeksuez mahperi hatun Blue_Peri @Reyyan__ Kara_gozlum @RosSsS EternaaLLove @Browni_intense @Brunello Cicinelli Ask ve isyan Eliifm @MaviKuplik @mavimsi03 @AnneAslan @Culhagibi @kahvesevmemben U Ufukta_bebek @Finr @Hannaz @ecesaygi @canli anne PrensesAnnesi_ minik kalp0753 @Nnuurrr M MutluHuzurluBereketli @Aryameryem @-Mihrimah @Birbardakcay @Pembeemzik @Temmuz07 @sivastrabzon @IsikOlsun @Boncukhanim @BlueCape brn88 @Cennetul Mualla @CinnetNur Delirdi Cuel @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @Ehlimuhabbet @Eren61 @Elif @ertugrulunhalimesi @Esseteacher @Erva Yaren @gulse14 @hizuran @ilginc Kiz
Huhu kizlar nasılsınız neler ediyoniz♥♥♥
Kolay gelsin kuzum ben de yarim bıraktım gelen giden Doğum günü dugun derken trmixlige devam haftaya kadar bitmeli gerçektenbiandan ev tolla sil suour biandan yemek yapcam misafir gelcek sennn
hoşuma gitti canım benim
tasiniyonmu bilmedimii
Napiin boncuk.
Oo valla süper ellerine sağlık kuzum sana misafir olmak varBen karni yarik pilav Kıymalı tarhana salata tursu ayran ederim vide ispit kavurmasi buranain meshur ispiti bartinin karabukun
Yeni gördüm kuzum napiyim evime tam geçtim dedim kv geldim-Adel- balbocuuu pinkhouse34 @Oeksuez mahperi hatun Blue_Peri @Reyyan__ Kara_gozlum @RosSsS EternaaLLove @Browni_intense @Brunello Cicinelli Ask ve isyan Eliifm @MaviKuplik @mavimsi03 @AnneAslan @Culhagibi @kahvesevmemben U Ufukta_bebek @Finr @Hannaz @ecesaygi @canli anne PrensesAnnesi_ minik kalp0753 @Nnuurrr M MutluHuzurluBereketli @Aryameryem @-Mihrimah @Birbardakcay @Pembeemzik @Temmuz07 @sivastrabzon @IsikOlsun @Boncukhanim @BlueCape brn88 @Cennetul Mualla @CinnetNur Delirdi Cuel @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @Ehlimuhabbet @Eren61 @Elif @ertugrulunhalimesi @Esseteacher @Erva Yaren @gulse14 @hizuran @ilginc Kiz
kolay gelsin sana canm ne bileyim ya 4 gözle bekliyom adet olmayı çünkü doktora gidicembiandan ev tolla sil suour biandan yemek yapcam misafir gelcek sennn
hoşuma gitti canım benim
tasiniyonmu bilmedimii
Napiin boncuk.
Iyi çok şükür canim. Bugün okuldayım. Beşte eve geçip yemek hazırlayacağım inşallah. Sen neler yaptın?-Adel- balbocuuu pinkhouse34 @Oeksuez mahperi hatun Blue_Peri @Reyyan__ Kara_gozlum @RosSsS EternaaLLove @Browni_intense @Brunello Cicinelli Ask ve isyan Eliifm @MaviKuplik @mavimsi03 @AnneAslan @Culhagibi @kahvesevmemben U Ufukta_bebek @Finr @Hannaz @ecesaygi @canli anne PrensesAnnesi_ minik kalp0753 @Nnuurrr M MutluHuzurluBereketli @Aryameryem @-Mihrimah @Birbardakcay @Pembeemzik @Temmuz07 @sivastrabzon @IsikOlsun @Boncukhanim @BlueCape brn88 @Cennetul Mualla @CinnetNur Delirdi Cuel @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @Ehlimuhabbet @Eren61 @Elif @ertugrulunhalimesi @Esseteacher @Erva Yaren @gulse14 @hizuran @ilginc Kiz
Rengini beğendim. Modeli de güzelmiş.Kızlar bu elbise nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?