MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.621
Maşallah pek güzellerEki Görüntüle 2263542 Seviyorum ciceklerimi domates fidelerimmm
Teşekkür ederim almayı düşünüyorumda bi soruyum burda dedimRengini beğendim. Modeli de güzelmiş.
annemdeyim birazdan eve gidicem yemege karar vermedim daha:) sen napyn cnm@adel8893T Tatlianne20 balbocuuu @kahvesevmemben
@Ada duru @Rumeysa___ @Eliifm @MaviKuplikminik kalp0753 @EternaaLLove @Ufukta_bebek
@mahperi hatun napiyonuz kızlar yemekte neler var
Bnde kv deyim canım yemek koydum oturuyorum bebiş nasılannemdeyim birazdan eve gidicem yemege karar vermedim daha:) sen napyn cnm
hoş rengi de modeli de güzel
Ya kuzum bnim Allah kolaylık versinEline sağlık balım bende taşınmaya devam valla sürünüyorum
Napiyim canım ya. Canım sıkkın çay yaptım içiyorum. Sen nasılsın?biandan ev tolla sil suour biandan yemek yapcam misafir gelcek sennn
hoşuma gitti canım benim
hosgeldin ballim ne ettinnn
tasiniyonmu bilmedimii
ev isleri kuzu haftaya kadar bitmesi lazim ama derinden gormedik bgu misafir gelcek topluyorum yemek etcemm
haftaya bekliyom seniii ozaman ancak biter okadar yogun işin yanii
stredt yapma ondanda olur canim ins gecde dollene bikir ama kanda cikardi strest etme kuzum hayırlısı iyi etmissin bende misagir gelcek ev isi yemek sonrada:))
hiç usenmem arada yaparım boleee:))
gelimm dur işimi birakayimdaa:))
Napiin boncuk.
O kadar da seviniyoduk heyecan yaptık pis yüzünden
Adam 2 gün ilanı aşk etti kızlar. 2 gün sonra değişti suratıma bakmadı msja cevap vermedi
Şimdi seni düşünmüştümsorma kız ne heycanlar yaşadık onun yüzünden
@adel8893T Tatlianne20 balbocuuu @kahvesevmemben
@Ada duru @Rumeysa___ @Eliifm @MaviKuplikminik kalp0753 @EternaaLLove @Ufukta_bebek
@mahperi hatun napiyonuz kızlar yemekte neler var
Şimdi seni düşünmüştüm ☺ nasılsın canım
Çay içiyorum canım :)bebişim iyiyim napayım pazar girdi araya girmedim :)
sen napıyorsun iyimisin canım
Rabbim acil şifalar versin. Ne kanseri dediler ki?Çay içiyorum canım :)
İyi değilim aslında. Babama kanser teşhisi koydular.
Saol bebeğim benimYa kuzum bnim Allah kolaylık versin
Kaynanam yaptı ben yapmadım 40 tane yufka verdi birde kesme erişte bana temizlik kaldı
Hiç sorma balım ya şerefsiz işteneyse boşver erken fark etmek her zaman güzeldir
Aminnn Allah razı olsun. Akciğer kanseri demişler. Biyopsi yapacaklar iyi mi kötü huylu mu belli olacakRabbim acil şifalar versin. Ne kanseri dediler ki?
Çay içiyorum canım :)
İyi değilim aslında. Babama kanser teşhisi koydular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?