- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.641
İnşallah iyi huyludur canım. Hiç aklına kötü bişey getirme. Mümkünse tek doktorla da kalmayın. Farklı uzmanlardan da fikir alın. Çok fazla yanlış kanser teşhisi de olduğunu da söylüyorlar. Kime güveneceğini bilemiyor insan.Aminnn Allah razı olsun. Akciğer kanseri demişler. Biyopsi yapacaklar iyi mi kötü huylu mu belli olacak
Hiç sorma balım ya şerefsiz işte
İnşAllah canım ya. İki şehirde aynı sonuç çıkmışİnşallah iyi huyludur canım. Hiç aklına kötü bişey getirme. Mümkünse tek doktorla da kalmayın. Farklı uzmanlardan da fikir alın. Çok fazla yanlış kanser teşhisi de olduğunu da söylüyorlar. Kime güveneceğini bilemiyor insan.
Amin canım. Evet bikaç gün olduallah şifa versin kuzucum ya daha yenimi oldu bu olay
Çok çok geçmiş olsun. Tedaviyle iyi olur inşallah.Çay içiyorum canım :)
İyi değilim aslında. Babama kanser teşhisi koydular.
Amin inşAllah :)Çok çok geçmiş olsun. Tedaviyle iyi olur inşallah.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinAminnn Allah razı olsun. Akciğer kanseri demişler. Biyopsi yapacaklar iyi mi kötü huylu mu belli olacak
Dua edicem babacigina canım. Rabbim şifa versin tekrar Inşallah.İnşAllah canım ya. İki şehirde aynı sonuç çıkmış
Tek umudum kaldı o da iyi huylu çıkması.
Amin canım. Evet bikaç gün oldu
Aminnn Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Patates kızartmasıYemek yapmaya takatim yokkk. Kız bakıcıdan tok geldi. Bana atıştırmalik ne önerirsiniz?
İnşAllah erken teşhistir canım. Bide yaşlı olduğu için süreç korkutuyorErken teşhise ilaç tedavisi olur canım yıpratma kendini
Akşama türlü yapıyorum canım sıcaklar bastırdı artık en hafif yemekler gelsin@adel8893T Tatlianne20 @balbocuuu @kahvesevmemben
@Ada duru @Rumeysa___Eliifm @MaviKuplik minik kalp0753 @EternaaLLove @Ufukta_bebek
@mahperi hatun napiyonuz kızlar yemekte neler var
Amin canım inşAllah. Sizde olmasanız zaten düşün düşün insan kafayı yer. İyi ki varsınızDua edicem babacigina canım. Rabbim şifa versin tekrar Inşallah.
Sagol ablam. Babama kanser teşhisi koydularNeyin var limonsuzum:)geçmiş olsun
Oy geçmiş olsun.Hangi organında?Sagol ablam. Babama kanser teşhisi koydular
AkciğerOy geçmiş olsun.Hangi organında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?