- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.661
Akciğer
Çok geçmiş olsun Allah ya Şafi adı yüzü suyu hürmetine şifasını versin inşallahSagol ablam. Babama kanser teşhisi koydular
İnşAllah erken teşhistir canım. Bide yaşlı olduğu için süreç korkutuyor
Amin inşAllah. Bütün hastalar içinde de benim babamGeçmiş olsun Tez zamanda şifa bulur inş:)
Amin inşAllah Allah razı olsun. İyi ki varsınız kızlar ya çok iyi geldiniz.Çok geçmiş olsun Allah ya Şafi adı yüzü suyu hürmetine şifasını versin inşallah
Amin canım. İlk gün gittim. Adam bikaç günde çökmüştü. Sabah biraz daha iyiydi ve gülüyordu. İçim rahatladı biraz.allah kötülerinden esirgesin canım
iyi düşün iyi olsun
Tesekur ederim. Soymaya usendim. Haslayip salata yapacagim.Patates kızartması
Allah acil şifaler versin canım sıkma canını şu mübarek günlerde dua edelim bol bolAmin canım. İlk gün gittim. Adam bikaç günde çökmüştü. Sabah biraz daha iyiydi ve gülüyordu. İçim rahatladı biraz.
Hayır anlamıyorum arkadaş kalabilirdik sonuçta geçmişimiz var dostluğumuz var neden böyle bir hata yaptı ki1 şerefsizden daha kurtuldun başlamadan boşverrr
Ben bugün temizlik yaptım yemek kvdeydi napti bilmiyom yemedim-Adel- T Tatlianne20 @balbocuuu @kahvesevmemben
@Ada duru @Rumeysa___ @Eliifm @MaviKuplikminik kalp0753 @EternaaLLove @Ufukta_bebek
@mahperi hatun napiyonuz kızlar yemekte neler var
Amin canım benim :)Allah acil şifaler versin canım sıkma canını şu mübarek günlerde dua edelim bol bol
Canım noldu isten fırsat olmadı takip edemedimAmin canım benim :)
Allah bütün hastalarımıza şifa versin
Babama kanser teşhisi koydular canımCanım noldu isten fırsat olmadı takip edemedim
Ay kuzum çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah çok üzüldümBabama kanser teşhisi koydular canım
Aaaaa yok artık annen neden kapattı kiTulparr annemi aradım görüntülü ve emre ordaydı sesini duydum annem kapattı. Dümbük ya
Babam ordaydı işi vardı annemin kapattı hemen arayacam diyipAaaaa yok artık annen neden kapattı ki
Hmmm sen engelledin ulaşamadı ya sana ondandır belki (engelli mi hala)Babam ordaydı işi vardı annemin kapattı hemen arayacam diyip
Kız ben whatsaptan engelledim telefonu engelli değil arayabilirdi istese şerefsizHmmm sen engelledin ulaşamadı ya sana ondandır belki (engelli mi hala)
Tuhaf adam yaa ne desem bilmiyorum cidden bende ki tüm düşünceleri öldürdüKız ben whatsaptan engelledim telefonu engelli değil arayabilirdi istese şerefsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?