Tuhaf adam yaa ne desem bilmiyorum cidden bende ki tüm düşünceleri öldürdü
Kız ben hala şoktayım inanamıyorum nasıl bir insan olmuş böyle. Bana aşkını haykırdı aradığım kadını buldum dedi neler neler dedi. Sonra 180 derece döndü anlam veremiyorum bir hata da yapmadım abes birşey de söylemedim

Ya kızacak arkadaşlar bana belki ama bence bir konuşun eğer konuşmak görüşmek isterse çünkü sanki bir soru işareti ya da ne bilim bir derdi var gibi

Ya kızacak arkadaşlar bana belki ama bence bir konuşun eğer konuşmak görüşmek isterse çünkü sanki bir soru işareti ya da ne bilim bir derdi var gibi
Ya kuzum tamam derdi varda ben ona sana birdaha msj atmam bu yaptığın hoş değildi sana inanmamakla iyi yapmışım iyi akşamlar yazdım ya insan bi konuşur der ki benim derdim var kafamı veremiyorum kötüyüm der yani. İlk aradığımda gayet güzel konuştu buluşabilir miyiz dedi. Teselli msjı attım cevap vermedi bunları yazdım cevap vermedi nolduğunu anlamadım ki

Ya hadi desek ki kullanmak için yazdı bana. Ya buluşmadık ki birşeyler yaşayıp beni köşeye atmadı ki. Daha birbirimizi tanımadık bile. Nolduğunu hala çözemiyorum

Ya hadi desek ki kullanmak için yazdı bana. Ya buluşmadık ki birşeyler yaşayıp beni köşeye atmadı ki. Daha birbirimizi tanımadık bile. Nolduğunu hala çözemiyorum
İşte bende o yüzden diyorum konuşmadan biryere varamazsın ne olduğunu öğrenmeden bilmeden sen kendi kendine bunları sorup duracaksın

İşte bende o yüzden diyorum konuşmadan biryere varamazsın ne olduğunu öğrenmeden bilmeden sen kendi kendine bunları sorup duracaksın
Ya kuzum diyorum ki allah var güzelim 85 62 90 fiziğim var kalçama kadar siyah saçım var yüzümde güzel bana zaten diyordu manken gibisin diye. Saygılı kibar biriyim. Ya çirkin olsam derim ki vazgeçti. Adam 34 yaşında ben onun yanında çıtır çerezim hani havada aşık olurdu bana. Ama anlamıyorum bundan önceki ilişkisini mi unutamadı herşey güzellikte değil gönlü belki hala onda çünkü hayatımı zindan etti demişti. Adam işten eve evden işe gidiyor akşamları derdinden içiyor ya ben hiçbirşey anlamadım. Tükürdüğümü yalamakta istemiyorum. Ararsa şans veririm açıklama yapması için ama hiç sanmıyorum aramayacak galiba

Zaten seni beğendiğini hoşlandığını söylemedi mi hatta ilanı aşk etti bekleyemem dedi demedin mi birden değişmesinin altında başka bir sorun var ya aranızdaki yaş farkını sorun ediyor kendine ya aldatıldı o yüzden çekimser duruyor "aranızdaki yaş farkını da düşünerek ya o da yaparsa diyor olabilir" annesi istemiyor olabilir olabilir de olabilir çok şey olabilir
Belki de gerçekten istemiyor konuşmadan bilemezsin (tabii ki sen bilirsin bişe diyemem)

Açıklama yapmak için arasa keşke ama yok ne yazdıklarıma cevap verdi nede açıklama yapmak için aradı. Ya bana peşin peşin dese ki arkadaşlığımız zarar gelmesin ben sevgili olmak istemiyorum diye başım gözüm üstüne. Ama yok hiçbirşey söylemedi. Ben şundan da çekiniyorum benim eski nişanlım yeni açtığım instagramı bulmuş yazdı bana geçen engelledim. Benim zaten şuan 15 tane arkadaşım var instagramda ya bu erkeklere yazdıysa tek tek tehdit ettiyse yada beni karaladıysa

Kuzum çocuk sana buluşalım demişti di mi yüzyüze konuşmak istiyor bence
Sen instagram açtın ve eski nişanlını engellemedin mi ve kendi adınla kı açtın

Kız en son instagram kullanmıyordu o bende sallamadım ama galiba yüz yüze konuşmak istediği birşey vardı emrenin
E çok şükür kaç gündür sana bunu anlatmaya çalışıyorum her erkek sevmez telefonda konuşmayı yüzyüze daha rahat ifade eder kendisini bu da onlardan belli ki o yüzden kendini bu kadar yıpratmana değmeyecek bişey belkide bu kadar ön yargılı ve paranoyak olma hem sana hem ona yazık

Kuzum tamamda neden bana yazmadı cevap vermedi? Ben buna cevap bulamıyorum işte neden yani

Kuzum tamamda neden bana yazmadı cevap vermedi? Ben buna cevap bulamıyorum işte neden yani
Belki sorunu halletmeden ya da sorusuna cevap almadan fazla diyaloğa girmek istemiyordur veya ne bilim sor işte buluşursanız tereddütü vardır ve kimseyle konuşamıyordur kafası karışıktır çok şey olabilir bilmiyorum

Benim şu işlerim bitsin ben onunla dükkanda denk gelmeye çalışacam bakalım nasıl bakacak suratıma

Benim şu işlerim bitsin ben onunla dükkanda denk gelmeye çalışacam bakalım nasıl bakacak suratıma
Hıh işte hemen kestirip atma pişman olmakta var işin ucunda sadece senin pencerenden bakmamaya çalışıyorum bir derdi var ve kendi kendine çözmeye çalışıyor ama içinden çıkamıyor gibi

Hıh işte hemen kestirip atma pişman olmakta var işin ucunda sadece senin pencerenden bakmamaya çalışıyorum bir derdi var ve kendi kendine çözmeye çalışıyor ama içinden çıkamıyor gibi
Ama bi açıklama beklerdim kuzum ya çok kırdı beni hani o kadar güzek sözün ardına bu yaptığı olmadı ben ona teselli msjı attım dedim ki bende çok şey yaşadım tedavi gördüğümü biliyorsun ama küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenmelisin sorunun ne bilmiyorum ama her gün içerek bunu çözemezsin mutlu olacağın şekilde davran dedim. Belkide bu yüzden gitti eski sevgilisine yazdı ne bilim anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…