- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.701
Bilmiyorum kuzum bitireceksen ki başlayan bişe yok tam olarak yüzyüze konuş ve öyle bitir çünkü bu şekilde biterse sende kafayı takacaksın üstünden 10 sene de geçse aklına her gelişinde acaba neden öyle davrandı diyeceksin sorularına cevap almadam bitirme benden demesiAma bi açıklama beklerdim kuzum ya çok kırdı beni hani o kadar güzek sözün ardına bu yaptığı olmadı ben ona teselli msjı attım dedim ki bende çok şey yaşadım tedavi gördüğümü biliyorsun ama küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenmelisin sorunun ne bilmiyorum ama her gün içerek bunu çözemezsin mutlu olacağın şekilde davran dedim. Belkide bu yüzden gitti eski sevgilisine yazdı ne bilim anlamadım
Tükürdüğümü yalarım öyle kuzum anca kendi yazıp arayacak whatsap engelini kaldırdım eğer olurda niye kaldırdın yazarsa silip tekrar kurdum engel kalkmış derimBilmiyorum kuzum bitireceksen ki başlayan bişe yok tam olarak yüzyüze konuş ve öyle bitir çünkü bu şekilde biterse sende kafayı takacaksın üstünden 10 sene de geçse aklına her gelişinde acaba neden öyle davrandı diyeceksin sorularına cevap almadam bitirme benden demesi
Bekle bakalım işleriniz bitsin whatsapp durumuna at bi foto kafeden falan merak edip ararsa tamamdır çağır yanına oturun konuşunTükürdüğümü yalarım öyle kuzum anca kendi yazıp arayacak whatsap engelini kaldırdım eğer olurda niye kaldırdın yazarsa silip tekrar kurdum engel kalkmış derim
Whatsap durumlarına hiç bakmıyor kuzum instagramdan da engelledim ordan bakıyorduBekle bakalım işleriniz bitsin whatsapp durumuna at bi foto kafeden falan merak edip ararsa tamamdır çağır yanına oturun konuşun
Ne diyim bilemedim şuanWhatsap durumlarına hiç bakmıyor kuzum instagramdan da engelledim ordan bakıyordu
Ben güzel bir profil resmi çekilirim bu cuma dışarıdayım. Profil resmini görür hem whatsapta denk gelir elbet. Sonra bakalım napacakNe diyim bilemedim şuan
Balalım bakalım ne olacakBen güzel bir profil resmi çekilirim bu cuma dışarıdayım. Profil resmini görür hem whatsapta denk gelir elbet. Sonra bakalım napacak
Çok canım sıkıldı kız. Ne güzel mutlu olmuştuk heveslenmiştim bide çok hoşlanmıştım zoruma gitti yaBalalım bakalım ne olacak
Hadi çok geçmiş olsun canım benim üzülmeBabama kanser teşhisi koydular canım
Gider tabi gitmez mi ben bile tuhaf oldum ama dediğim gibi konuş kuzum konuşmazsan sen için için yersin kendini hatta tükürdüğümü yalamak istemiyorum diyorsun yoksa sana ayarla bi gün buluşun derdim ciddi bir şekilde konuşacaz de derdim ama sen zaten tükürdüğümü yalamam dedin bide burdaki kadınların gazabından korkuyorumÇok canım sıkıldı kız. Ne güzel mutlu olmuştuk heveslenmiştim bide çok hoşlanmıştım zoruma gitti ya
Hahah allahtan kimse sarmadı daha sana kuzumGider tabi gitmez mi ben bile tuhaf oldum ama dediğim gibi konuş kuzum konuşmazsan sen için için yersin kendini hatta tükürdüğümü yalamak istemiyorum diyorsun yoksa sana ayarla bi gün buluşun derdim ciddi bir şekilde konuşacaz de derdim ama sen zaten tükürdüğümü yalamam dedin bide burdaki kadınların gazabından korkuyorum
Valla herkes fikir verir herkesin bakış açısı farklıdır sen fikirlerin içinden senin mantığına yakın olanı alıp uygulayacaksınHahah allahtan kimse sarmadı daha sana kuzum
Yusufu ekleyesim var instagramdan kafam dağılır hemValla herkes fikir verir herkesin bakış açısı farklıdır sen fikirlerin içinden senin mantığına yakın olanı alıp uygulayacaksın
Sakıınnnn kafandan emreyi atmadan sakıınnnn umut verme çocuğaYusufu ekleyesim var instagramdan kafam dağılır hem
Allah razı olsun canım. Biyopsi yapacaklar ona göre bakılacak. Ama onun öncesinde bi rahatsızlığı yoktu. Yani vardı ama yaşının hastalıklarıydı.Hadi çok geçmiş olsun canım benim üzülmene kanseri erken teşhis mi oldu
Yazık çocuğa ya yapma:)Yusufu ekleyesim var instagramdan kafam dağılır hem
Anladım canım hiç üzülme sıkma canını rabbim şifasını versin inşallah dualarımız baban ve tüm hastalarımız içinAllah razı olsun canım. Biyopsi yapacaklar ona göre bakılacak. Ama onun öncesinde bi rahatsızlığı yoktu. Yani vardı ama yaşının hastalıklarıydı.
Sakıınnnn kafandan emreyi atmadan sakıınnnn umut verme çocuğa
Kızlar yok ya umut vermeyecem eklicem sadeceYazık çocuğa ya yapma:)
HayırrrrrKızlar yok ya umut vermeyecem eklicem sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?