Bilmiyorum kuzum bitireceksen ki başlayan bişe yok tam olarak yüzyüze konuş ve öyle bitir çünkü bu şekilde biterse sende kafayı takacaksın üstünden 10 sene de geçse aklına her gelişinde acaba neden öyle davrandı diyeceksin sorularına cevap almadam bitirme benden demesi

Tükürdüğümü yalarım öyle kuzum anca kendi yazıp arayacak whatsap engelini kaldırdım eğer olurda niye kaldırdın yazarsa silip tekrar kurdum engel kalkmış derim

Tükürdüğümü yalarım öyle kuzum anca kendi yazıp arayacak whatsap engelini kaldırdım eğer olurda niye kaldırdın yazarsa silip tekrar kurdum engel kalkmış derim
Bekle bakalım işleriniz bitsin whatsapp durumuna at bi foto kafeden falan merak edip ararsa tamamdır çağır yanına oturun konuşun

Çok canım sıkıldı kız. Ne güzel mutlu olmuştuk heveslenmiştim bide çok hoşlanmıştım zoruma gitti ya
Gider tabi gitmez mi ben bile tuhaf oldum ama dediğim gibi konuş kuzum konuşmazsan sen için için yersin kendini hatta tükürdüğümü yalamak istemiyorum diyorsun yoksa sana ayarla bi gün buluşun derdim ciddi bir şekilde konuşacaz de derdim ama sen zaten tükürdüğümü yalamam dedin bide burdaki kadınların gazabından korkuyorum

Hahah allahtan kimse sarmadı daha sana kuzum

Hadi çok geçmiş olsun canım benim üzülme ne kanseri erken teşhis mi oldu
Allah razı olsun canım. Biyopsi yapacaklar ona göre bakılacak. Ama onun öncesinde bi rahatsızlığı yoktu. Yani vardı ama yaşının hastalıklarıydı.

Allah razı olsun canım. Biyopsi yapacaklar ona göre bakılacak. Ama onun öncesinde bi rahatsızlığı yoktu. Yani vardı ama yaşının hastalıklarıydı.
Anladım canım hiç üzülme sıkma canını rabbim şifasını versin inşallah dualarımız baban ve tüm hastalarımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…