- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.721
Aferin abla sözü dinleYa tamamm sakinn eklemiyorum ala alaaaa
Kız annemi bile bırakmıştı beni görmek için noldu birden ya valla kafayı yicem sorup sorup duruyorum bu soruyuAferin abla sözü dinle
Bende sana sırf kendine bunu yapma diye buluşup konuş diyorumKız annemi bile bırakmıştı beni görmek için noldu birden ya valla kafayı yicem sorup sorup duruyorum bu soruyu
Of balım of napacam bilmiyorumBende sana sırf kendine bunu yapma diye buluşup konuş diyorum
Yapılacak şey basit ve sen yapmam diyorsunOf balım of napacam bilmiyorum
Saol bitanem sen nasilsin yarın asilamam varr hayirlisiyla bu ay tutar@adel8893T Tatlianne20 @balbocuuu @kahvesevmemben
@Ada duruKara_gozlum @Eliifm @MaviKuplik @minik kalp0753 @EternaaLLove @Ufukta_bebek
@mahperi hatun napiyonuz kızlar yemekte neler var
Kuzum zaten hoşlanıyorsa arar yanlış anladın derYapılacak şey basit ve sen yapmam diyorsun
Aynen öyle malesefO kadar pahalanmış mı
Kız ne bilim valla sem bilirsin diyecek bişeyim kalmadı ben sana sadece konuş derimKuzum zaten hoşlanıyorsa arar yanlış anladın der
simdi bos kaldim desem o da bos kalmak sayilirsa kuzum bebeleri yatirdim mutfak kaldi icim daraldi yeminle misafir wardi yeni gittibiandan ev tolla sil suour biandan yemek yapcam misafir gelcek sennn
hoşuma gitti canım benim
hosgeldin ballim ne ettinnn
tasiniyonmu bilmedimii
ev isleri kuzu haftaya kadar bitmesi lazim ama derinden gormedik bgu misafir gelcek topluyorum yemek etcemm
haftaya bekliyom seniii ozaman ancak biter okadar yogun işin yanii
stredt yapma ondanda olur canim ins gecde dollene bikir ama kanda cikardi strest etme kuzum hayırlısı iyi etmissin bende misagir gelcek ev isi yemek sonrada:))
hiç usenmem arada yaparım boleee:))
gelimm dur işimi birakayimdaa:))
Napiin boncuk.
Kız şuan resmi olarak diplomam çıkıyor ve mezunum hahah çok mutluyum sonunda lise bittiKız ne bilim valla sem bilirsin diyecek bişeyim kalmadı ben sana sadece konuş derim
Kızz ben seni ünv. Okuyon sanıyom yaaKız şuan resmi olarak diplomam çıkıyor ve mezunum hahah çok mutluyum sonunda lise bittiazına sıçım ben o emrenin varya beni ne hale soktu açıklama yapması gereken o adımı da atacaksa o atsın kuzum sktr et
Kız ben lise terktim 2 yıl önce okumaya başladım bütün sınavları fulledim bitirdim darısı üniversiteye inşallahKızz ben seni ünv. Okuyon sanıyom yaa
Allah seni lise terk edilir miKız ben lise terktim 2 yıl önce okumaya başladım bütün sınavları fulledim bitirdim darısı üniversiteye inşallah
Kız ne bilim bizimkiler boşandı dükkan bize kaldı kardeşim bana kaldı bende okulu bıraktım annem evlenince üvey babam da çok sevdi bizi üstümüze düştü okuyun arkanızdayım dedi açıköğretime yazıldım ablam da bırakmıştı okulu şimdi oda üniversite bitirdi bende mezun oldum üniversite okuyacam inşallahAllah seni lise terk edilir miiyi aferin sana düz lise miydi
Ay canım benim nasıl sevindim şimdi ne güzel öz baba gibi olmuş size sen üveybabam dedin bi ara ama annem babam diye bahsedince acaba yanlışmı okudum yanlışmı hatırlıyorum dedim ne güzel çok sevindim adınızaKız ne bilim bizimkiler boşandı dükkan bize kaldı kardeşim bana kaldı bende okulu bıraktım annem evlenince üvey babam da çok sevdi bizi üstümüze düştü okuyun arkanızdayım dedi açıköğretime yazıldım ablam da bırakmıştı okulu şimdi oda üniversite bitirdi bende mezun oldum üniversite okuyacam inşallah
Kız keşke öz babam olsa farkı yok yani beni istemeye geldiklerinde üvey babamdan istediler bütün sorumluluğumuz onda hayatımızı düzene soktu emeği o kadar çokki benim babamın yıllardır yapmadığını o yapıyor bizeAy canım benim nasıl sevindim şimdi ne güzel öz baba gibi olmuş size sen üveybabam dedin bi ara ama annem babam diye bahsedince acaba yanlışmı okudum yanlışmı hatırlıyorum dedim ne güzel çok sevindim adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?