simdi
simdi bos kaldim desem o da bos kalmak sayilirsa kuzum bebeleri yatirdim mutfak kaldi icim daraldi yeminle misafir wardi yeni gitti

Kız ne bilim valla sem bilirsin diyecek bişeyim kalmadı ben sana sadece konuş derim
Kız şuan resmi olarak diplomam çıkıyor ve mezunum hahah çok mutluyum sonunda lise bitti azına sıçım ben o emrenin varya beni ne hale soktu açıklama yapması gereken o adımı da atacaksa o atsın kuzum sktr et

Allah seni lise terk edilir mi iyi aferin sana düz lise miydi
Kız ne bilim bizimkiler boşandı dükkan bize kaldı kardeşim bana kaldı bende okulu bıraktım annem evlenince üvey babam da çok sevdi bizi üstümüze düştü okuyun arkanızdayım dedi açıköğretime yazıldım ablam da bırakmıştı okulu şimdi oda üniversite bitirdi bende mezun oldum üniversite okuyacam inşallah

Ay canım benim nasıl sevindim şimdi ne güzel öz baba gibi olmuş size sen üveybabam dedin bi ara ama annem babam diye bahsedince acaba yanlışmı okudum yanlışmı hatırlıyorum dedim ne güzel çok sevindim adınıza

Kız keşke öz babam olsa farkı yok yani beni istemeye geldiklerinde üvey babamdan istediler bütün sorumluluğumuz onda hayatımızı düzene soktu emeği o kadar çokki benim babamın yıllardır yapmadığını o yapıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…