- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.741
Kııızzz napim taşınma faslı devamm sen nörüyonBeni bilene eferimm ,kutsaaaaaaal kız nörüyon
Bildinmi gi beniiiKııızzz napim taşınma faslı devamm sen nörüyon
Ne güzel çok sevindimTulparr
Öz babama birşey olsa elime düşse bir bardak su vermem. Ama üvey babama birşey olsa ömrü boyunca bakarım yanında olurum sen düşün nasıl güzel insan allahım üvey babamı bizim karşımıza çıkarttığı güne bin şükür
Helal olsun gerçekten o babaya negüzel oda sizde birbirinizin değerini bilin tatlım.Tulparr
Öz babama birşey olsa elime düşse bir bardak su vermem. Ama üvey babama birşey olsa ömrü boyunca bakarım yanında olurum sen düşün nasıl güzel insan allahım üvey babamı bizim karşımıza çıkarttığı güne bin şükür
Ne güzel çok sevindimöz baban nerde peki
Öz babam parasını karı kızla yiyor umurunda değiliz yani. Saol balım benim bilmez olur muyum değeriniHelal olsun gerçekten o babaya negüzel oda sizde birbirinizin değerini bilin tatlım.
Öz babam parasını karı kızla yiyor umurunda değiliz yani. Saol balım benim bilmez olur muyum değerini
Ne hali varsa görsün alkolik sapık umurumda değil bak kan bağım olmayan birisi bana baba oldu ve 3 kız başına birşey gelse ona bakarız. Babam kendi haline yansın benceYesin yesin boğazında kalsın
Bence de kuzum herkes anne baba olamıyor dünyaya getirmekle olmuyor işteNe hali varsa görsün alkolik sapık umurumda değil bak kan bağım olmayan birisi bana baba oldu ve 3 kız başına birşey gelse ona bakarız. Babam kendi haline yansın bence
HadiyaaÖz babam parasını karı kızla yiyor umurunda değiliz yani. Saol balım benim bilmez olur muyum değerini
Tabi canım önemli olan kan değil maneviyatBence de kuzum herkes anne baba olamıyor dünyaya getirmekle olmuyor işte
Aynen öyle kuzum çok şükürHadiyaaneyseki böyle güzel insanlarda var bu kirli dünyada
Sana da kuzumHayırlı geceler gençler.
Hayirli geceler canım. Gitti mi misafirlerin?Hayırlı geceler gençler.
Nasılsın canimmSana da kuzum
Gitti şükür canım güzel geçti nasılsın bakem.Hayirli geceler canım. Gitti mi misafirlerin?
İyi olmaya çalışıyorum kuzum senNasılsın canimm
Skntimi var canım hayırdır bende misafir gtti yataga geçtim etrafı topladım.İyi olmaya çalışıyorum kuzum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?